NK Čelik

phillies

Re: NK Čelik

Post Postao/la phillies »

:like:
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
phillies

samocelik je napisao/la: 22 ruj 2025, 22:23 Gdje po vašim mišljenjima do sada odigrali najbolje tj protiv koga a protiv koga najgore?
Meni je Budućnost bila užas,a dojma sam da možemo bolje od do sada prikazanog.
P.S. Stupčanica u srijedu ide u Donji Kamengrad i imaju se jako fino vozati :mrgreen:
Ma meni je prvo poluvrijeme u Tuzli bilo ispod ocekivanja, ali i tu smo uspjeli zabiti gol, koji je neopravdano ponisten. Igraju, stvaraju prilike i u vecini utakmica protivnik je prisiljen da se brani. Ni Buducnost nije bila izuzetak, samo sto su oni ubacili u svako turbe od Banovica do Zenice, pa ih poraz zaobisao. :)
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Zamorano

Post Postao/la Zamorano »

Guest.1945 je napisao/la: 23 ruj 2025, 13:12 J.ebo ti ovakav shop.Hem prazan hem ne možeš online naručit što je najgore.
Shop nikad nije prazan ako ko hoce nesto kupit i pogurat klub!!! Ima super knjiga o Celiku? 50 km.
Imaju majice,salovi,sorcevi,lopte,dresovi,kacketi,magneti,knjige,olovke,upaljaci,ruksaci ,dukserice?? I prazan shop:D U fan shopu svaki dan imas 5000 km vrijednosti robe i nemas sta za kupit???Mozda si ti trebo crno crveni zamrzivac? E toga nema jos!!!
Zamorano

Post Postao/la Zamorano »

KakhaKaladze je napisao/la: 23 ruj 2025, 14:19 Sad je frka oko shopa, isto kao sto je bila oko ulaznica. Svi bi kupovali a nema. A zapravo je realnost da i kad ima odziv je slab. Pritom ne kazem za ljude koji ovdje pisu nego u globalu. Kukalo se dijaspora bi pogurala da im se pojednostavi procedura. Eto sad pojednostavljeno maksimalno, mozes kupit 10 hiljada ulaznica za 3 min pa su rezultati prilicno tanki.
Isto je i za shop, aman nema kuknjava a kad bude svega 90% ce doci i kupit majicu za cvaju i to je to.
Neke stvari oko shopa ne kontrolise klub i kad bude kontrolisao vjerujem da ce stanje biti bolje i azurnije nego sada. Nece niko propast sto treba sacekat mjesec dva tri da kupi sal majicu il dres. Ako hoces pomoc kupovinom klubu, kupi ulaznicu i eto pomogo si. Broj prodanih ulaznica i nakon uvođenja online kupovine je pokazatelj da su svi tu da pricaju kad nesto ne valja, kako bi svi davali i pomagali a zapravo je to suplja prica.
:like: :like: :like:
100% si u pravu!!!
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Zasto je utakmica u Nedelju ne postoji gluplji dan od Nedelje i plus utakmica Zeljeznicar -Sarajevo pise na Areni sport..Kakve veze imamo mi sad sa tom utakmicim kad ce Celik radit My tv Sport.
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

Zamorano je napisao/la: 23 ruj 2025, 16:41
Guest.1945 je napisao/la: 23 ruj 2025, 13:12 J.ebo ti ovakav shop.Hem prazan hem ne možeš online naručit što je najgore.
Shop nikad nije prazan ako ko hoce nesto kupit i pogurat klub!!! Ima super knjiga o Celiku? 50 km.
Imaju majice,salovi,sorcevi,lopte,dresovi,kacketi,magneti,knjige,olovke,upaljaci,ruksaci ,dukserice?? I prazan shop:D U fan shopu svaki dan imas 5000 km vrijednosti robe i nemas sta za kupit???Mozda si ti trebo crno crveni zamrzivac? E toga nema jos!!!
Jesam mitomane htio sam zamrzivač.Pričam ti o dresovima, veličinama i online prodaji.Sta rebam kupit 1000 olovaka i magneta da poguram klub?
Zadnja izmjena: Guest.1945, dana/u 23 ruj 2025, 17:23, ukupno mijenjano 1 put.
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

BatistutA19 je napisao/la: 23 ruj 2025, 17:09 Zasto je utakmica u Nedelju ne postoji gluplji dan od Nedelje i plus utakmica Zeljeznicar -Sarajevo pise na Areni sport..Kakve veze imamo mi sad sa tom utakmicim kad ce Celik radit My tv Sport.
Zato sto ce ti jednu radit Arena Sport jednu MY TV.
phillies

BatistutA19 je napisao/la: 23 ruj 2025, 17:09 Zasto je utakmica u Nedelju ne postoji gluplji dan od Nedelje i plus utakmica Zeljeznicar -Sarajevo pise na Areni sport..Kakve veze imamo mi sad sa tom utakmicim kad ce Celik radit My tv Sport.
Zato sto je u subotu u 20:30 Zrinjski-Velez, a ocito da nemaju kapaciteta prenositi dvije utakmice u bliskim terminima. ( Cak i da je nasa u 18:30 ili u 18:00). I zbog ovog treba bjezati iz ove lige sto prije moguce.
Samo Čelik zenički !!!

RealMadrid

Post Postao/la RealMadrid »

Guest.1945 je napisao/la: 23 ruj 2025, 17:19
Zato sto ce ti jednu radit Arena Sport jednu MY TV.
Arena nema veze s nasom ligom, nista od toga.
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Ma iskreno nema više smisla ni tražiti neke izgovore.
Robijaši odu 5 sati ranije u Tuzlu da bi gledali od prve minute, svako gostovanje 50 KM, svako gostovanje pun gostujuci sektor, ide Bihać sad putovanje na kraj države i dodje neko da ne može doci u srcu Zenice na komfornu tribinu pod krov u 19 sati, bilo subota, bila nedjelja, nema smisla tražiti apsolutno nikakav izgovor.
Mora biti 5000.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Stalno neki izgovori sto subota sto nedjelja. Pa gdje ste vi to nedjeljom u 19:00 koji imas izgovor da ne dodjes na utakmicu?
phillies

Eugen je napisao/la: 23 ruj 2025, 17:48 Stalno neki izgovori sto subota sto nedjelja. Pa gdje ste vi to nedjeljom u 19:00 koji imas izgovor da ne dodjes na utakmicu?
Kupamo se za ponedeljak :lol: :lol: :lol:

Ma ne smije izgovora biti. Jedino dijaspora ili objektivna nemogucnost zbog radne obaveze se prihvata kao ispricnica :) 4000+ minimum.
Samo Čelik zenički !!!

Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Eugen je napisao/la: 23 ruj 2025, 17:48 Stalno neki izgovori sto subota sto nedjelja. Pa gdje ste vi to nedjeljom u 19:00 koji imas izgovor da ne dodjes na utakmicu?
Tako je nedjelja nemas gdje citav dan dosada nista zivo ne rqdi ima da svi jedva cekaju tekmu i da dodzu.
Delirijum1988

Post Postao/la Delirijum1988 »

Ko je navikao da dolazi doci ce svakako kakav god termin bio! Igrali smo u svim mogucim terminima i opet je posjeta skoro uvijek bila ispod ocekivane nazalost. Nikako grad da se probudi, al' opet smo u top 5 u drzavi. Sta bi tek bilo kad bi bio pravi odziv.
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Nije ovdje poenta izgovor samo pitanje ,onda je razlog Velez-Zrinjski njih ce onda radit My tv Sport u Subotu a nas u Nedelju ,mislio sam da ce Zelju radit My tv sport pa mi cudno Nedelja a ovako ima logike ali njihove.sebi ugadjaju a ti moras tako.
Ima i Igman-Tosk na Areni sport odkud oni da rade 1 ligu.
Jasta je Subota je 100.puta bolja od Nedelje ali kako god opet se nadam vecoj posjeti ,valjda necemo sjebat imamo sanse da preuzmemo 1 mjesto ako se poklope rezultati mada to i nebitno koliko nasa pobjeda eventualna.
Odgovori