I ja sam o tome kontao, da ih je spojit zajedno da vezu.Truhlo je napisao/la: ↑22 ruj 2025, 11:17Ne znam koliko si pratio, al recimo u Slobodi kad su bili, rijetko da su igrali zajedno, isto ko kod nas zbog U21 pravila.Cinvict35 je napisao/la: ↑22 ruj 2025, 10:49 Pitanje za forumase i misljenje, kako to da Delic i Kalesic nikako ne igraju zajedno dok su u Slobodi i Stupcanici cinili najace vezne igrqce lige i osvajali a i proglasavani najbolji ili ponajbolji ograci
Neznam za vas ali volio bi vidjeti njih dvojicu i Telalovica u vezi kad bude situacuja sa u21 dozvoljavala( Smajlovic Hodzic Jamakovic)
NK Čelik
- Zenicanin988
Re: NK Čelik
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
- BatistutA19
I za mene bi to bilo odlicno veza Delic,Kalesic Telalovic.
U 21 Smajlovic,Telalovic,Jamakovic.
Stoperi Horic i Masetic a ispred moze Vardo.
Po meni ovo bi najbolja kombinacija bila a za Masica jos on moze popravit procenat golova jer i u Gracanicu on je imo 3 odlicne sanse.,samo vise koncentracije u zavrsnici.
U 21 Smajlovic,Telalovic,Jamakovic.
Stoperi Horic i Masetic a ispred moze Vardo.
Po meni ovo bi najbolja kombinacija bila a za Masica jos on moze popravit procenat golova jer i u Gracanicu on je imo 3 odlicne sanse.,samo vise koncentracije u zavrsnici.
Ako ne dodju dresovi do Stupčanice a fino su obećali iz fan shopa krajem septembra iako je i to bruka čekati dva mjeseca nakon sto si u 6 sati sve dostupno prodao onda im je poslovna filozofija goli kurac
Već treba zimska roba da ide i dugi rukavi. Ja čekam dres iz augusta.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Prvi je razlog sto su dosli kasno u pripremama pa nisu fizicki na tom nivou, drugi sto nasa struka voli igrati sa 2 defanzivna vezna, tako da njih obojica nemaju mjesta.Cinvict35 je napisao/la: ↑22 ruj 2025, 10:49 Pitanje za forumase i misljenje, kako to da Delic i Kalesic nikako ne igraju zajedno dok su u Slobodi i Stupcanici cinili najace vezne igrqce lige i osvajali a i proglasavani najbolji ili ponajbolji ograci
Neznam za vas ali volio bi vidjeti njih dvojicu i Telalovica u vezi kad bude situacuja sa u21 dozvoljavala( Smajlovic Hodzic Jamakovic)
Tek sada vidim raspored. TOŠK gostuje, Sloboda gostuje, Stupčanica gostuje. Tri ekipe ispred nas.
Pobjedom Čelik vrlo moguće prelazi na čelo tabele.
Bilino mora da gori.
Pobjedom Čelik vrlo moguće prelazi na čelo tabele.
Bilino mora da gori.
Na itakmici protiv Buducnosti sam cuo da se nesto pravo zakuhalo oko fan shopa , covjek hladno rece nece drwsovi ni doc a i kao mozda se i shop zatvori ili tako nesto dq se raskida ugovor ili tako nesto.Avenija je napisao/la: ↑22 ruj 2025, 17:21 Ako ne dodju dresovi do Stupčanice a fino su obećali iz fan shopa krajem septembra iako je i to bruka čekati dva mjeseca nakon sto si u 6 sati sve dostupno prodao onda im je poslovna filozofija goli kurac
Nije da sam bas povjerovao pa nisam propitkivao al et , mozda eugen zna bolje ili neko drugi
Gdje po vašim mišljenjima do sada odigrali najbolje tj protiv koga a protiv koga najgore?
Meni je Budućnost bila užas,a dojma sam da možemo bolje od do sada prikazanog.
P.S. Stupčanica u srijedu ide u Donji Kamengrad i imaju se jako fino vozati
Meni je Budućnost bila užas,a dojma sam da možemo bolje od do sada prikazanog.
P.S. Stupčanica u srijedu ide u Donji Kamengrad i imaju se jako fino vozati

Eto i zvanično tošk i gorki subota. Treba nam poraz toška od dva razlike ili minimalan poraz a naša pobjeda od 2 razlike za prvo mjesto.
Ako tošk izgubi a gorki barem X ili poraz, ludnica u nedjelju za prvo mjesto

A RUTONJE prošvercane?Truhlo je napisao/la: ↑23 ruj 2025, 10:38Eto i zvanično tošk i gorki subota. Treba nam poraz toška od dva razlike ili minimalan poraz a naša pobjeda od 2 razlike za prvo mjesto.
Ako tošk izgubi a gorki barem X ili poraz, ludnica u nedjelju za prvo mjestoSve ispod 2500 ulaznica + 500 sezonskih, bruka neviđena.

Sa rutonjama delegat piše 4000 za prosjek od: 3300 i lagano preskačemo borac za top 4 u državiAvenija je napisao/la: ↑23 ruj 2025, 10:40A RUTONJE prošvercane?Truhlo je napisao/la: ↑23 ruj 2025, 10:38Eto i zvanično tošk i gorki subota. Treba nam poraz toška od dva razlike ili minimalan poraz a naša pobjeda od 2 razlike za prvo mjesto.
Ako tošk izgubi a gorki barem X ili poraz, ludnica u nedjelju za prvo mjestoSve ispod 2500 ulaznica + 500 sezonskih, bruka neviđena.
![]()

Treba biti top 3 u državi sa protivnicima kao sto su Tomislav, Budućnost, Tuzla, Vitez, GOŠK i ove ekipe iz federalne dok u PL ekipama gostuju Sa, Zelj, Zri, Bor, Šir, Vel i popisati se po svima
Na gostovanjima su svi popisani u drzavi..
Samo dobra igra, rezultati i lijepo je biti Čelikovac nakon dugo vremena.
Ako je moguće sutra sa drugim timom proci Troglav i onda samo fokus nedjelja i Stupčanica. Animirati raju ali ne samo od Blatuše do Odmuta nego od Lašve do Nemile

Na gostovanjima su svi popisani u drzavi..

Samo dobra igra, rezultati i lijepo je biti Čelikovac nakon dugo vremena.
Ako je moguće sutra sa drugim timom proci Troglav i onda samo fokus nedjelja i Stupčanica. Animirati raju ali ne samo od Blatuše do Odmuta nego od Lašve do Nemile

Puštene ulaznice online, nedjelja zvanično
-
J.ebo ti ovakav shop.Hem prazan hem ne možeš online naručit što je najgore.
-
Sad je frka oko shopa, isto kao sto je bila oko ulaznica. Svi bi kupovali a nema. A zapravo je realnost da i kad ima odziv je slab. Pritom ne kazem za ljude koji ovdje pisu nego u globalu. Kukalo se dijaspora bi pogurala da im se pojednostavi procedura. Eto sad pojednostavljeno maksimalno, mozes kupit 10 hiljada ulaznica za 3 min pa su rezultati prilicno tanki.
Isto je i za shop, aman nema kuknjava a kad bude svega 90% ce doci i kupit majicu za cvaju i to je to.
Neke stvari oko shopa ne kontrolise klub i kad bude kontrolisao vjerujem da ce stanje biti bolje i azurnije nego sada. Nece niko propast sto treba sacekat mjesec dva tri da kupi sal majicu il dres. Ako hoces pomoc kupovinom klubu, kupi ulaznicu i eto pomogo si. Broj prodanih ulaznica i nakon uvođenja online kupovine je pokazatelj da su svi tu da pricaju kad nesto ne valja, kako bi svi davali i pomagali a zapravo je to suplja prica.
Isto je i za shop, aman nema kuknjava a kad bude svega 90% ce doci i kupit majicu za cvaju i to je to.
Neke stvari oko shopa ne kontrolise klub i kad bude kontrolisao vjerujem da ce stanje biti bolje i azurnije nego sada. Nece niko propast sto treba sacekat mjesec dva tri da kupi sal majicu il dres. Ako hoces pomoc kupovinom klubu, kupi ulaznicu i eto pomogo si. Broj prodanih ulaznica i nakon uvođenja online kupovine je pokazatelj da su svi tu da pricaju kad nesto ne valja, kako bi svi davali i pomagali a zapravo je to suplja prica.