NK Čelik
Re: NK Čelik
Kite smo ako ne prebacimo rekord gledalaca tj prodatih karata
-
Dobro pa udze jedna zasluzili smo iako smo prvoo bili polosi , drugo bolje energicnije i eto nagradzeni smo tim golom.
Ova ekipa moze i mora bolje , mozda kad se malo zahuktamo pa do ijemo jos samopouzdanja budemo jos bolji.
Pojedini igrqci moraju se dobro trgnut i popravit svoju igru
Ova ekipa moze i mora bolje , mozda kad se malo zahuktamo pa do ijemo jos samopouzdanja budemo jos bolji.
Pojedini igrqci moraju se dobro trgnut i popravit svoju igru
-
De ba druze igrali smo protiv raspalog bratstva ko protiv reala, trebano dizat igru u zvijezde zato sto nam je skinuo golman jednu sansu.KakhaKaladze je napisao/la: ↑21 ruj 2025, 16:57To si zakljucio na osnovu toga sto nam nisu pola presli i napadamo non stop i nakon sto je golman skinuo mrtvi zicer?Kontras'88 je napisao/la: ↑21 ruj 2025, 16:55 Ja mislim da bi i jedni i drugi najradije izasli sa terena sa ovih 0 0 i svako svojoj kuci
Joj al i serete. Bratstvo predje pola samo kad mi loptu izgubimo i opet nezadovoljstvo.
Da vodimo 2 0 niko ne bi iznio nijednu zamjerku na igru. Sto znaci da su zamjerke samo na rezultat
Ne smije se nista kritikovat samo jer su pobijedili jedva 1 0.
Da nije bilo gola milion stvari bi se ovdje napisalo, al ne smije se nego ce se gurnut pod tepih sve i nastavit dalje.
Eto ja serem jer igra je samo izbij nabij uklizi i slicno.
Ubacit loptu ne znaju kako treba.
I da govorim za ovu utakmicu.
Haj vozdra
Ps i da kazem zasluzena pobjeda jer se ovi nisu znali sastat sa loptom
Zadnja izmjena: Kontras'88, dana/u 21 ruj 2025, 17:43, ukupno mijenjano 1 put.
Bravo momci tako se igra
Prvo pol.losi smo bili
U drugom smo dominirali i zaslužena pobjeda
Šteta kiksa protiv budućnosti ali jbg sta ćeš
Kada sam gledao raspored za ovu sezonu protiv budućnosti sam bio upisao 3 boda a u današnjoj utakmici x
Ali eto drukčije bilo je tako da je ovo top
Prvo pol.losi smo bili
U drugom smo dominirali i zaslužena pobjeda
Šteta kiksa protiv budućnosti ali jbg sta ćeš
Kada sam gledao raspored za ovu sezonu protiv budućnosti sam bio upisao 3 boda a u današnjoj utakmici x
Ali eto drukčije bilo je tako da je ovo top
-
Proći u Kup BiH u srijedu i onda napuniti Bilino protiv Stupčanice, 19h.
Trebao je i Horic, i ko jos ima 2 zuta, danas treci zuti da dobiju pa da ociste kartone u kupu kao sto je Borac uradio proslo koloRealMadrid je napisao/la: ↑21 ruj 2025, 17:43 Proći u Kup BiH u srijedu i onda napuniti Bilino protiv Stupčanice, 19h.
Da budem iskren najvise mi je drago što se konačno ovoliki broj navijača Čelika vraća ka ZENICI SRETAN!!!!

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- BatistutA19
Cestitke na trenerima i igracima na pobjedi zasluzenoj ,ouno smo bolji uz malo srece ovo je trebalo bit bar 0-3 ali dobro je i ovo.Liga zajebana izjednacena bice kikseva od svakog..
Danas je recimo Telalovic odlicno odigro i Masic pored gola imo.je jos par dobrih situacija..Ovo ostalo standardno manje vise sve isto.Pohvalio bi i Delica unio tu neku svjezinu mirnocu u ekipu i pohvalio bi i Durmisa treba njemu davat vise minutaze moze se on fino ubacit naprijed i pric ili osutat kad je jedan 1na 1 sa igracem i bolji je nego kad je otiso iz Celika ima napretka..
Bratstvo fer korektno sve ko u uvjek u Gracanici a Robija odlicna i brojka i navijanje i sretan povratak u Zenicu.
Sad kup pokusat odradit kombinovanim sastavom.i pokusat oborit rekord sa Stupcanicom uz dobar marketing mada mi tad najvise ujebemo i kiksamo i termin po meni najbolji u 18 h a ne znam kakvo ce bit vreme a kasnije ne bih nike vise ni ljeto.
Danas je recimo Telalovic odlicno odigro i Masic pored gola imo.je jos par dobrih situacija..Ovo ostalo standardno manje vise sve isto.Pohvalio bi i Delica unio tu neku svjezinu mirnocu u ekipu i pohvalio bi i Durmisa treba njemu davat vise minutaze moze se on fino ubacit naprijed i pric ili osutat kad je jedan 1na 1 sa igracem i bolji je nego kad je otiso iz Celika ima napretka..
Bratstvo fer korektno sve ko u uvjek u Gracanici a Robija odlicna i brojka i navijanje i sretan povratak u Zenicu.
Sad kup pokusat odradit kombinovanim sastavom.i pokusat oborit rekord sa Stupcanicom uz dobar marketing mada mi tad najvise ujebemo i kiksamo i termin po meni najbolji u 18 h a ne znam kakvo ce bit vreme a kasnije ne bih nike vise ni ljeto.
Po meni dobra utakmica većinu vremena lopta u našem posjedu,imali smo par zicera stopostotnih lopta nije htjela u gol i to ti je.
Sreća Maske ga uvali,i ja mislim da samo teški mentalni bolesnici mu mogu nesto reći.
Bravo Riki majstore ide transfer u Real iduće sezone.
Masetic mora igrat ispred Hodžića!!!!!!!
Sreća Maske ga uvali,i ja mislim da samo teški mentalni bolesnici mu mogu nesto reći.
Bravo Riki majstore ide transfer u Real iduće sezone.
Masetic mora igrat ispred Hodžića!!!!!!!
Apsolutna zaslužena pobjeda. Zatvorili smo bratsvo,nisu imali šanse. Mašić opravdava izjavu kad je došao,da je dužan Čeliku,vraća na pravi način.
Riki odličan.
Robijaši
Riki odličan.
Robijaši

c'mon likČe
-
Promašuje još dosta, ali ipak u svih 5 utakmica je dao gol. To pokazuje dvije stvari. Prvo, pravimo dosta više šansi nego ranije, a drugo, da posprema više, ne bi bio kod nas, nego bar u našoj Premijer ligi...
- limvolikce
Ljigava utakmica do bola. Možda i najlošija u ovoj sezoni i pored 3 boda. Al dobro, očekivao sam pobjedu i evo došla, ali sam očekivao borbeniju igru. Da je malo bolji protivnik, ne bismo dobili.
Pokazali su ranije da mogu biti za klasu bolji, tako da to očekujem protiv Stupčanice, malo su skinuli ovom tricom bodovni pritisak s ledja.
Pokazali su ranije da mogu biti za klasu bolji, tako da to očekujem protiv Stupčanice, malo su skinuli ovom tricom bodovni pritisak s ledja.
Cestitke svima koji su danas branili crno-crvene boje u Gracanici!!!
Samo nek nasi stvaraju sanse, nek dominiraju u utakmici, a rezultat ce doci.
Idemo sad jos jace, protiv Stupcanice u kost!!! U Kupu poslati drugi tim...
Samo nek nasi stvaraju sanse, nek dominiraju u utakmici, a rezultat ce doci.
Idemo sad jos jace, protiv Stupcanice u kost!!! U Kupu poslati drugi tim...
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."