Ma previse sviranja, svaki minut ili je aut ili faul ili izbijanjeKenoRob je napisao/la: ↑21 ruj 2025, 16:26Nije simuliranje vec protest Jamaka. Bilo je par bezveze faula a par situacija se moralo svirat. Generalno previse sviranja svega treba pustit samo da igraju.Kontras'88 je napisao/la: ↑21 ruj 2025, 16:24 Ne zna se ko je gori, 58 faulova do sad.
Da hoce doci neki sudija da ne svira ove staklene faulove, ne smijes nikoga dodirnuti isto da je kosarka.
I u svemu tome mi dobijemo zuti na simuliranje faula![]()
NK Čelik
-
Re: NK Čelik
Nece ti ni jedna ekipa dat gol dok igrac lezi,to vec nije higijenski 

Delic umjesto Kalesica, nista posebno nismo postigli gurajuci njega iza napadaca, bolje da je sa klupe usao kao i obicno umjesto Hodzica npr da malo digne ekipu.
Jos 1 zicer ofulan, ne ide nas nikako
Jos 1 zicer ofulan, ne ide nas nikako
Joj Delic sta ofula, pa ovo je Bogu plakat. Gotovo je ovo, samo pitanje kad ce nas kazna stici.
Ma ovo je pušing 100%.
Sad nam je golman skinuo zicer Božiji.
Sad nam je golman skinuo zicer Božiji.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Ubacuj napadace, svi juris, jbo te bod vise.
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
-
Ja mislim da bi i jedni i drugi najradije izasli sa terena sa ovih 0 0 i svako svojoj kuci
Cuj kakve veze ima, pa Jel ti kontaš da ces uci u PL i onda praviti ekipu?Realista je napisao/la: ↑21 ruj 2025, 16:05Kakve to veze ima jedno s drugim? Svakako ces morati dovesti novih 15 igraca ako mislis biti neki faktor. Da ti nece neko od ovih invalida igrat u prvoj?sale je napisao/la: ↑21 ruj 2025, 16:01Sve dok u ovoj ligi jednu jedinu utakmicu Ideš na bod umjesto na pobjedu nemaš sta tražiti u PL.Zamorano je napisao/la: ↑21 ruj 2025, 11:25 Vidis na sta se bez veze dodje ne pobjedivsi Buducnost. Da si pobjedio danas bi isao na bod,ovako MORAS pobjediti.
Tesko ko fol momcima igrat pred zenickom publikom i zapadom koji na njih vrsi pritisak,eto lakse je s Bratstvom na njihovom terenu ici na pobjedu!
Kod nas sve nesto kontra![]()
Al hajd da vidimo i tu varijantu.
Da bi ušao u PL i tamo ostao ovu ligu moraš prekucati na 70%
Može al ces proci ko sloboda prošle godine.
Ti ulaskom u PL moraš imati posložene sportski segment,kostur ekipe, na to pojačati 2-3 najslabije tačke i pojačati/produžiti klupu.
Svaka druga opcija eto tebe nazad za godinu, nije liga 10 ko što je nekad bilo 16-18 ekipa.
Samo da je uguraju, pa kako god. Djaba nam sto smo bolji, kad je to sve kilavo. Vazda neke sanse, stative, precke, akcije, a nigdje golova. Do 80te ako ne budemo gol dali, nista od ovoga.
-
To si zakljucio na osnovu toga sto nam nisu pola presli i napadamo non stop i nakon sto je golman skinuo mrtvi zicer?Kontras'88 je napisao/la: ↑21 ruj 2025, 16:55 Ja mislim da bi i jedni i drugi najradije izasli sa terena sa ovih 0 0 i svako svojoj kuci
Joj al i serete. Bratstvo predje pola samo kad mi loptu izgubimo i opet nezadovoljstvo.
Da vodimo 2 0 niko ne bi iznio nijednu zamjerku na igru. Sto znaci da su zamjerke samo na rezultat
Hoce li onaj Sivac ikad nauciti uputit centarsut?
Daj Vardu maestra da ga uvali u zadnjoj minuti hehe
Vracaj Jusica, jebem ti igraca koji na utakmici ne zna jednom ubaciti loptu kako treba