NK Čelik
-
RutonjasaZapada
Re: NK Čelik
Svi u Gracanicu i pobjede ce doci...Ko misli da se sezona zavrsava sa ove dvije naredne sedmice grno se vara.
Ja licno Slobodu ne racunam jer ljudi vidjet cete poslije 10 kola o cemu pricam....
Idemo lagano kafica i prema stadionu....
Ja licno Slobodu ne racunam jer ljudi vidjet cete poslije 10 kola o cemu pricam....
Idemo lagano kafica i prema stadionu....
Ali ne treba se zavaravati i Bratstvo je 30 godina u ovoj ligi, domaćinska ekipa..nije lako, naloženi će biti, Panjeta div u odbrani, Ordagić majstor sa loptom, ostalo sve mlado nabrijano da se pokazu pred TV kamerama...mi jesmo bolji ali smo i gosti, treba znati rutinirati pametno utakmicu što nismo pokazali do sada ni protiv Travnika ni Slobode a pogotovo Budućnosti. Dzaba sto si bio bolji, protivnik se vraćao našim greškama.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Daj nemoj me zajebavati vise, moramo cekati jos jednu sezonu, sljedece ce biti opet isto. Sta su to drugi klubovi organizacijski bolji od nas, bar ovi iz donjeg dijela, pa i ova sama sloboda. Ne zna im se nista, organizacijski stoje gore nego mi, pa opet hoce da igraju pl.Cinvict35 je napisao/la: ↑21 ruj 2025, 10:24Ma to se dalo i predpostavit ali mi moramo pametno radit i pripremat teren za iducu sezonu jer realno ove godine nismo ni spremni ni finansiski ni administrativno a ni igracki.Eugen je napisao/la: ↑21 ruj 2025, 10:17Sloboda je jedini ozbiljan protivnik u borbi za prvo mjesto. Husic je odlucio vratiti klub u Preminer ligu jer koliko sam cuo sve dugove je u par dana rijesio i ulozit ce u ekipu, a o sudijama da ne govorim znamo kakav je to maher i sta je u stanji uraditi.prisonbreak je napisao/la: ↑21 ruj 2025, 09:47 Kakvo ceno odvajanje Slobode, to je smece od ekipe. Na kraju nece biti ni u top 3. Losa ekipa totalno.
Bez obzira na sve mi moramo sebe gledati
Moramo procistit ekipu kroz ova jos 2 prelazna roka , rijesavat se igraca koji nemaju nivo PL dovodit mlade igrace koji su talenti i dovest bar svaki prelazni rok po 3 stranaca i njih iskristalizirat za iducu sezonu bar 3 da su top kao( Jatta ili onaj iz stupcanice npr).
Sredit ondnosno popunit upravni odbor i administraciju terene za treniranje i onda krenut iduce sezone silovito na prvo mjesto i onda imas jos taj zimski prelazni tok u 1LF i ljetni prelazni rok kad udzes u PL
Mi ako danas kiksamo idemo na -4, jos jedan/dva kiksa i oprotit cemo se o sanjanju tog prvog mjesta, isto kao i prosle sezone. Danas nemaju pravo na kiks!
Vidis na sta se bez veze dodje ne pobjedivsi Buducnost. Da si pobjedio danas bi isao na bod,ovako MORAS pobjediti.
Tesko ko fol momcima igrat pred zenickom publikom i zapadom koji na njih vrsi pritisak,eto lakse je s Bratstvom na njihovom terenu ici na pobjedu!
Kod nas sve nesto kontra
Al hajd da vidimo i tu varijantu.
Tesko ko fol momcima igrat pred zenickom publikom i zapadom koji na njih vrsi pritisak,eto lakse je s Bratstvom na njihovom terenu ici na pobjedu!
Kod nas sve nesto kontra
Al hajd da vidimo i tu varijantu.
-
RealMadrid
Durmo u prvih 11, Isaković na klupi.
Ko je u vezi?
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Ebeno. Al idemo se potuc'.
NAPRIJED ČELIK!!!
NAPRIJED ČELIK!!!
Samo Čelik zenički !!!
Ovo formacija sa 3 stopera?
-
RealMadrid
Ne igra Ordagić, možemo mi to.
Durmo na golu, nazad masetic i horic, hodza umjesto varde, bekovi sivi i pop, dino umjesto kene,krila sero i jamak, istalo sve isto 
Samo Čelik zenički !!!
Kako je debilno ovo pravilo sa 3 u-21 igraca
Ma opet def pi...a formacija sa milion stopera i def vezni i onda ocekujes od Alija i Delica da daju golove i asistencije a preskaces igru od Horica pa nabi.Da nekazem da onda Masic moze samo trcat ko navijen i veoma tesko da moze sta uradit al et vidjecemo daj Boze da me demantiraju