Kad je već 1000 stranica..Ubrzo se bližimo brojci odčlanova, a da bi tu brojku brže prebacili, učlaniti se možete i online putem na
https://nkcelik.ba/product/clanstvo-2025
NK Čelik
Re: NK Čelik
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Danas zadnji dan prelaznog roka 

- BatistutA19
Cestitke na 1000 stranica svima 

Spameri, 1000 stranica a nista konkretno za procitati
SVANI NEDELJO!!!

SVANI NEDELJO!!!
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
A do zime samo 9 ligaških utakmica

Još jednom pokenjam se po cijelom savezu na ovako kratkoj ligi, čak na gibraltaru liga ima 27 kola, državica ko nemila

@Truhlo mekano je to ba,tvrdo se s njima mora
Tipa: Saveze tipkat mi je vama mrsko da imam proljev po zvaljama bi vas poprsko
Taj jezik razumiju
Cestitam SC 1000 stranica i nama naravno
Jel iko ikad banovan ovdje? Kad ja nisam nece niko

Tipa: Saveze tipkat mi je vama mrsko da imam proljev po zvaljama bi vas poprsko

Taj jezik razumiju

Cestitam SC 1000 stranica i nama naravno

Jel iko ikad banovan ovdje? Kad ja nisam nece niko

Imam jedno filozofsko pitanje.
Čitam statut kluba i spominje se ljiljan kao heraldički simbol, znači nema nikakvo dublje i šire značenje. Moje pitanje je slijedeće:
Kakve su šanse da se taj amandman statuta promijeni i stavi tipa "srednjovjekovni bosanski ljiljan" ili "lilium bosniacum" ?
Da pored vizualnog imperativa imamo i na papiru bosanski ljiljan. Iako mi je jako drago što jedino mi nismo odrekli naših simbola kao Željo i Sarajevo, to jest, Velež sa starim mostom, mislim da bi bila lijepa simbolika i dostojanstvo to da se promijeni. Ali hej, puno pametniji ljudi ima od mene, samo me je "ubolo" u oči kad sam pročitao.
Ps. Jbg shvatio sam grešku sa kartom, izvinite u 6 ujutro sam izbrisao. Ako ništa, istok je bio malo brojniji
Čitam statut kluba i spominje se ljiljan kao heraldički simbol, znači nema nikakvo dublje i šire značenje. Moje pitanje je slijedeće:
Kakve su šanse da se taj amandman statuta promijeni i stavi tipa "srednjovjekovni bosanski ljiljan" ili "lilium bosniacum" ?
Da pored vizualnog imperativa imamo i na papiru bosanski ljiljan. Iako mi je jako drago što jedino mi nismo odrekli naših simbola kao Željo i Sarajevo, to jest, Velež sa starim mostom, mislim da bi bila lijepa simbolika i dostojanstvo to da se promijeni. Ali hej, puno pametniji ljudi ima od mene, samo me je "ubolo" u oči kad sam pročitao.
Ps. Jbg shvatio sam grešku sa kartom, izvinite u 6 ujutro sam izbrisao. Ako ništa, istok je bio malo brojniji

U Gračanici je jedan od boljih terena u ligi. Prosle godine savršen. Mislim da je i to razlog zasto tu pruzamo dobru igru i bolje partije u odnosu na ostala gostovanja. Samo Čelik.
Trica molim te.

Realno bolji uslovi za igrače nego na BP.

Nego ovaj Grahovac naš sada u Vitezu i kod nas je ginuo uvijek maksimum davao a pisao sam i protiv Rudara u play offu da je odlican medjutim upalio malo Vitez čovjek hladno igra u životnoj formi..ono što je nama trebao Delić koji se jos nije snašao. Ustvari najbolje ovako Grahovac na osmici toliku razliku pravi kao kod nas Kalesić na šestici.
Na stranu sve Vitez je jebena ekipa neće ispasti 100% pa i da Tošk ovo preokrene.
Ali zato prepametni Dilaver na 2:0 u 45 minuti, kuci, lomi glavu škaricama igraču Toška i ostavlja ekipu na cjedilu

Crveni
Svi rezultati na poluvremenu nam odgovaraju, jos da travnik izvuce x protiv slobode i dosta.
-
Zivot ide dalje, petarda u Tomislavu hahaha
Kao sto sam rekao i prije sedmicu, samo Stupcanica GoSK i Sloboda ovo ostalo je talašika. A na toj mini tabeli dobro stojimo.
Kao sto sam rekao i prije sedmicu, samo Stupcanica GoSK i Sloboda ovo ostalo je talašika. A na toj mini tabeli dobro stojimo.
- BatistutA19
Kakva mini tabela bolan odluci ce.ti gostovanja Vitez,Tesanj,Hadzici,Bihac,Gracanica,Travnik Tomislavgrad ,tu ce se titula uzet ili izgubit ,kakva mini tabela vecina ce bit utakmica u derbijima nerijeseno.