NK Čelik

phillies

Re: NK Čelik

Post Postao/la phillies »

Ma jbo i raju vise. Kad budemo u PL-u, znaci da ce nam budzet iznositi nekoliko miliona, kad budemo imali "bolesno dobar prelazni rok" znaci da imamo para u kasi i da dovodimo igrace koje hocemo, a ne koje moramo. E kad to budemo imali, onda nam ni prodaja karata nece znaciti nista u budzetu, kao sto ni sad ne znaci. Ako hoce nek dolaze, ako nece, jbat ih.
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Ovo za jug je vjerovatno greška, bilo ih je više nego protiv Tomislava 1000000%. Cuj 50 ulaznica prodato, nerealno :roll: Klub treba biti pažljiv sa takvim informacijama kada objavljuje.

Idemo Čelik po tricu u Gračanicu pa punimo BP. :srce:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

Pa lijepo pise da je broj ulaznica bez sezonskih.
Moze na jugu bit 500 ljudi a 50 pojedinacnih, znaci da 450 ima sezonsku.
Tako da ako stoji 50 juga ne znaci da je 50 ljudi na tribini nego da je 50 skenirano pojedinacnih ulaznica.
Također vjerujem da jug nije sporan i da je moguce da se malo i progleda kroz prste da se ne mora bas svaka karta skenirat.
Realnost je da je nama za posjetu najbitnija brojka na zapadu a ona je iz nekog razloga manja nego protiv Tomislava. Meni je iskreno izgledalo bara bara s Tomislavom a ispade da je i manje.
I toliko o nekoj podrsci. Ako pred Buducnost ekipa nije zasluzila trudom i igrom da bude masovna posjeta, onda se nemamo cemu nadati. Zakljucak je vrlo prost, samo ce dvije varijante privuci raju na tribinu. Prva opcija je atraktivan protvnik a druga je prvo mjesto na tabeli. Sve ovo o cemu mi pisemo borba, zalaganje, izgori na terenu su ocigledno bitni samo nama koji cemo doci u svakoj kombinatorici.
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Meni je najveći poraz da nam rekord stoji 2222 protiv Hadžića i da ga ne možemo prebaciti ni nakon 30 prvenstvenih utakmica. I to je jedini put od kako igramo prvu ligu da se prebacilo 2000 ulaznica. Strašno.

A još su gore one domaće kad bude 500, 600 ulaznica. Jezivo.
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

I onda neko kaze treba 10.maraka kartu nije skupo ili 15 😂😂hajd sad nek Travnik.proda po 10 maraka 200 ulaznica,prodat ce malo sutra a zamisli kad budu kise i hladnije.
Nemamo niucemu sredine ni realnosti od cijena,broja publike do igre na terenu i ocijeni igraca,sastav 1 ekipe .Uglavnom svako ima svoju pricu i svako ima svoju zelju i samo je taj u pravu.
Zeljeznicar je u BiH broj 1 njeg niko nece stic ,pa Sarajevo a mi Velez ,Borac Zrinjski Sloboda cemo bit u 300 karti samo sto smo mi i Sloboda u 1 ligi.i Sta ces ocekivat kad ti shampion BiH nema publike a ti da imas..to je tako mozes se na glavu nasadit da dodjes recimo do 2500 proci ce dugo vremena a kamoli nesto vise .
Sigurno kad se bas budemo borili za ulazak ono da ces uci 90% bicemo u top 3 i kad udjemo a da budemo dobri i tad mi smo top 3 odmah iza Zeljeznicara i Sarajeva a do tad trebat ce nam puno sabura i zivaca
schalke 04

Post Postao/la schalke 04 »

Pošto goretzka(trenutno piše kao sky9, quartaro...) kampuje na ovom forumu, pa prenosi vijest na onaj drugi forum. Moram ti reči, da se administrator tog foruma na koji prenosiš postove, hvali kako imaš mehke usnice, samo ti kaže stražnjica razvaljena...

To je inače razlog, zašto ga tamo pušta da razvaljuje forum...
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

I vi se vala palite na svaku provokaciju isto da vam je 15 godina. Diskusija na tom forumu apsolutno nema nikakav smisao i pretvorilo se u vrijeđanje međusobno. Nek svako radi sta hoce ali ne znam kakvu poentu pojedini pokusavaju dokazati. Bolje da se distancirate od neke rasprave jer od pocetka sezone vrtite istu pricu a nikakvog napretka.
FliX

Post Postao/la FliX »

Truhlo je napisao/la: 17 ruj 2025, 18:53 Meni je najveći poraz da nam rekord stoji 2222 protiv Hadžića i da ga ne možemo prebaciti ni nakon 30 prvenstvenih utakmica. I to je jedini put od kako igramo prvu ligu da se prebacilo 2000 ulaznica. Strašno.

Je li to s Hadzicima bila prva utakmica u federalnoj ligi na domacem terenu nakon sto smo bod uzeli u Olovu, ili se varam? Ako je to ta utakmica nije ni cudo. Raja polagala nade u Celik...

Kakvu sad hocemo posjetu? Ne mozes Buducnost nabit 3:0 :!: Nece ljudi vise ni 2:1 protiv Buducnosti. Samo 3:0 dolazi u obzir. Takvi smo jbg. Pratim situaciju ovih sto idu na utakmice "toplo-hladno" i vecinom su im komentari "zapamtit ce bilino kad ce me vise vidjet". :D
Uglavnom kakav god rezultat bude u Gracanici, protiv Stupcanice se nece prodat ni 1000 karti.
zenickicelik

Post Postao/la zenickicelik »

schalke 04 je napisao/la: 18 ruj 2025, 22:49 Pošto goretzka(trenutno piše kao sky9, quartaro...) kampuje na ovom forumu, pa prenosi vijest na onaj drugi forum. Moram ti reči, da se administrator tog foruma na koji prenosiš postove, hvali kako imaš mehke usnice, samo ti kaže stražnjica razvaljena...

To je inače razlog, zašto ga tamo pušta da razvaljuje forum...
:lol: :lol: :lol:
Kakav si ti brat!!!
phillies

Post Postao/la phillies »

"Sad sam otisao i vise nikad" poznata je recenica koja se ponavlja i nakon poraza od visocke Bosne, i nakon remija protiv Tomislava i nakon remija protiv Buducnosti :) pa se opet te face vracaju... Labilni karakteri :srednjak:
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
zenickicelik

Post Postao/la zenickicelik »

FliX je napisao/la: 19 ruj 2025, 00:03
Truhlo je napisao/la: 17 ruj 2025, 18:53 Meni je najveći poraz da nam rekord stoji 2222 protiv Hadžića i da ga ne možemo prebaciti ni nakon 30 prvenstvenih utakmica. I to je jedini put od kako igramo prvu ligu da se prebacilo 2000 ulaznica. Strašno.

Je li to s Hadzicima bila prva utakmica u federalnoj ligi na domacem terenu nakon sto smo bod uzeli u Olovu, ili se varam? Ako je to ta utakmica nije ni cudo. Raja polagala nade u Celik...

Kakvu sad hocemo posjetu? Ne mozes Buducnost nabit 3:0 :!: Nece ljudi vise ni 2:1 protiv Buducnosti. Samo 3:0 dolazi u obzir. Takvi smo jbg. Pratim situaciju ovih sto idu na utakmice "toplo-hladno" i vecinom su im komentari "zapamtit ce bilino kad ce me vise vidjet". :D
Uglavnom kakav god rezultat bude u Gracanici, protiv Stupcanice se nece prodat ni 1000 karti.
Ma prodat će se 1000 karti al vise Stupcanica raji nije interesantna pored onih jadnika iz tuzle,pored Goska...
Nadam se da sam u pravu ali eto,vrijeme će pokazat.
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

zenickicelik je napisao/la: 19 ruj 2025, 08:09

Ma prodat će se 1000 karti al vise Stupcanica raji nije interesantna pored onih jadnika iz tuzle,pored Goska...
Ma mi standqrdni cemo doc svakako ali oni "ostali" nazalost cekaju prvo mjesto odnosno tu borbu taj naboj.
Njima je trenutna tabela mjerilo mi 6 bodova prvi 12 i to je to
Zenickidokosti

Post Postao/la Zenickidokosti »

Cinvict35 je napisao/la: 19 ruj 2025, 08:31
zenickicelik je napisao/la: 19 ruj 2025, 08:09

Ma mi standqrdni cemo doc svakako ali oni "ostali" nazalost cekaju prvo mjesto odnosno tu borbu taj naboj.
Njima je trenutna tabela mjerilo mi 6 bodova prvi 12 i to je to
Upravo tako!
Ko je navikao on će i dolazit,ko nije ni neće.
Sve da smo prvi i da imamo 12 bodova,kad bi igro protiv Viteza il tako neke ekipe kući,opet bi bilo 500 600 prodanih karti!
R0B1J4SH

Post Postao/la R0B1J4SH »

6 bodova iz naredne 2 utakmice bi nas psihički digle za naredni tok sezone.
Ali ako ne do Bog uzmemo 1 bod il 2,mislim da psihički padamo,samim tim loši rezultati,losa posjeta...
R0B1J4SH

Post Postao/la R0B1J4SH »

Samo da se upišem kao prvi koji je postao na 1000 stranici na temi Čelika,na ovom forumu.
Ajde likChe
Odgovori