NK Čelik
- Allgunsblazing
Re: NK Čelik
Realno, igrao si u tom trenutku protiv ekipe koja je ubjedljivo najgora u ligi i gubis. To skandiranje je bilo nesto najblaze sto su mogli dobiti u tim okolnostima.
Sto se tice trenutne atmosfere, nadam se da se necemo dovesti u situaciju tjeranja igraca/trenera, nabijanja pritiska i ostalog. Ja ocekujem puno vise od ove ekipe, ali sam davno i pisao da dobra ekipa na papiru ne garantuje dobru ekipu na terenu. Da je sportski neuspjeh relativno normalna stvar u svijetu sporta.
Meni ostaje nepojmljivo da se recimo laje Masicu u drugom kolu, gdje je dao gol u prvom. Pisao sam ja protiv Sivca svasta nesto, nije mi problem ni u facu mu to reci, ali nikada ne bih otisao na zapad i psovao mu najmilije. Mislim da je govno, ali tim cinom, ja svoj neki ego stavljam ispred interesa kluba za koji "navijam". Da li navijam onda za taj klub ako mi je licna satisfakcija bitnija od igre na terenu?
Sto se tice trenutne atmosfere, nadam se da se necemo dovesti u situaciju tjeranja igraca/trenera, nabijanja pritiska i ostalog. Ja ocekujem puno vise od ove ekipe, ali sam davno i pisao da dobra ekipa na papiru ne garantuje dobru ekipu na terenu. Da je sportski neuspjeh relativno normalna stvar u svijetu sporta.
Meni ostaje nepojmljivo da se recimo laje Masicu u drugom kolu, gdje je dao gol u prvom. Pisao sam ja protiv Sivca svasta nesto, nije mi problem ni u facu mu to reci, ali nikada ne bih otisao na zapad i psovao mu najmilije. Mislim da je govno, ali tim cinom, ja svoj neki ego stavljam ispred interesa kluba za koji "navijam". Da li navijam onda za taj klub ako mi je licna satisfakcija bitnija od igre na terenu?
Nista ne mijenjat do polusezone, mislim na strucni stab. Kada je u pitanju ekipa u Gracanici umjesto Deoica ide Kalesic, Marin lijevi bek ispred njega Jamakovic i to je to
Tako je. Čak i da ne daj bože rezultat ne ispoštuje, neka ljudi rade, turbulencije nigdje ne vode.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Jos ces ti Maske grijat' klupu

Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Mozda zbog ovoga brat koji vodi stranice skriva kadrove i nikad ne objavljuje nista sa priprema i treninga kao drugi klubovi

Dok je Mašetić bio u prvih jedanaest jablan od 2 metra je sve čistio ispred gola i sada kada bi sigurno startao u Gračanici nesreća sa Smajlovićem( je li neko zna stanje) i opet mora Hodžić zbog u-21 pravila.
- limvolikce
Svi ponavljate isto. Ne mora, idemo sa dva špica, Mašić-SpahićAvenija je napisao/la: ↑16 ruj 2025, 12:50Mozda zbog ovoga brat koji vodi stranice skriva kadrove i nikad ne objavljuje nista sa priprema i treninga kao drugi klubovi![]()
, svaki video na betole oni sve gori i gori
Dok je Mašetić bio u prvih jedanaest jablan od 2 metra je sve čistio ispred gola i sada kada bi sigurno startao u Gračanici nesreća sa Smajlovićem( je li neko zna stanje) i opet mora Hodžić zbog u-21 pravila.

A što se tiče ovog pritiska, on se ne nabije samo za vrijeme utakmice, nego i prije. Pa i na ovom forumu počne, vratite se i pročitajte samo očekivanja pred Budućnost. Evo npr na zapadu sjede do mene neki čiča i kaže pred početak, sve ispod 4:0 mi ne valja. Ne znam je li preživio kraj tekme, nisa ga vidio poslije. Na samom stadion to sve tek eskalira. Neko kaže pa što su u Čeliku ako im je pritisak. Vi ne kužite da je velikoj većini igrača u ovom timu vrhunac karijere da su u Čeliku, nisu to bog zna neki profesionalci da se ovakvim psihološkim pritiskom znaju nositi. Sumnjam da ih Regoje i Jusa nisu pripremali, jesu, ali noge im se zavežu iz bog zna kojeg podsvjesnog pritiska, i to se vidjelo.
A s druge strane ekipe poput Budućnosti ili Radničkog prošle godine se dodatno našpanuju protiv nas, rasterećeni, nemaju šta izgubiti, niko im neće, kad se vrate kući, psovati ako izgube od jednog Čelika; i onda dobiješ ovakvu utakmicu.
-
Ako bude spreman za Stupcanicu, bice dobro.Avenija je napisao/la: ↑16 ruj 2025, 12:50Mozda zbog ovoga brat koji vodi stranice skriva kadrove i nikad ne objavljuje nista sa priprema i treninga kao drugi klubovi![]()
, svaki video na betole oni sve gori i gori
Ovo nema prenosa zrijebanja Kupa?
Samo Čelik zenički !!!
-
Neka juniori odigraju mogu pobijediti(svakako ćemo ispasti do osmine finala, jebo kup) nama se u Gračanici i protiv Stupčanice lomi prvenstvo što je važnije 10 puta.
Poslati kombinovani sastav, pola juniori, pola prvotimci sa malom minutazom u ova 4 kola (Durmo, Babic, Spahic, Ali, Durmis...)
Samo Čelik zenički !!!

Dobro smo prošli, može se ovo izrutinirati sa drugim sastavom.
Durmo, Mašetić, Babić, Spahić, Palačkić, Međuseljac, Durmiš moraju ovdje odraditi 90 minuta jer su bez ozbiljne minutaže od početka prvenstva. Povesti i par juniora, npr Huzejrović bi mogao na lijevog beka, Burek da barem odradi 20 minuta i par prvotimaca na klupi za svaki slučaj.
Durmo, Mašetić, Babić, Spahić, Palačkić, Međuseljac, Durmiš moraju ovdje odraditi 90 minuta jer su bez ozbiljne minutaže od početka prvenstva. Povesti i par juniora, npr Huzejrović bi mogao na lijevog beka, Burek da barem odradi 20 minuta i par prvotimaca na klupi za svaki slučaj.