4.kolo : Čelik Zenica - Budućnost Banovići

Iz kola u kolo WWIN Prve lige Federacije BIH

Koliko očekujete gledaoca Čelik - Budućnost

Anketa je završila: 13 ruj 2025, 10:35.

Do 3000 gledaoca
8
35%
Između 3000 -5000 gledaoca
11
48%
5000+ gledaoca.
4
17%

Ukupno glasova: 23

Cinvict35

Re: 4.kolo : Čelik Zenica - Budućnost Banovići

Post Postao/la Cinvict35 »

:rock:
Avenija je napisao/la: 08 ruj 2025, 16:03 slika

Vrhunski termin, vrhunski rezultati, vrhunska borba, vrhunsko vrijeme i uslovi. Zenico na Bilino. :srce:
Redbull

Post Postao/la Redbull »

KakhaKaladze je napisao/la: 08 ruj 2025, 16:03
phillies je napisao/la: 08 ruj 2025, 15:55 Utakmica izmedju Čelika i Buducnosti bice odigrana u subotu 13.09.2025 sa pocetkom u 19:00 sati :rock: :rock: :rock:

Na stranici kluba, u dijelu "SEZONSKE KARTE" (u vrhu na desnoj strani) imate mogucnost kupovine i pojedinacne karte za ovu utakmicu za tribine ZAPAD i ISTOK!

Svaki dan napredak, pa nek je i milimetar!!!!
Ovo je i puno vise od milimetra. Sad se vise raja ne moze zaliti kupio bih kartu da podrzim klub al nisam u Zenici. Također i dijasporo bujrum, tri klika 5 karata i pogurate klub iz udobnosti doma u Dojčlandu.
Sigurno da treba podrzati i podrzat cu, ako nista zbog onog prenosa koji nam jr besplatan. Na svakom strimu bude istovremeno min. 1000 ljudi, nek ih 10% kupi kartu nije lose.
Cinvict35

Redbull je napisao/la: 08 ruj 2025, 16:18
KakhaKaladze je napisao/la: 08 ruj 2025, 16:03
phillies je napisao/la: 08 ruj 2025, 15:55 Utakmica izmedju Čelika i Buducnosti bice odigrana u subotu 13.09.2025 sa pocetkom u 19:00 sati :rock: :rock: :rock:

Na stranici kluba, u dijelu "SEZONSKE KARTE" (u vrhu na desnoj strani) imate mogucnost kupovine i pojedinacne karte za ovu utakmicu za tribine ZAPAD i ISTOK!

Svaki dan napredak, pa nek je i milimetar!!!!
Ovo je i puno vise od milimetra. Sad se vise raja ne moze zaliti kupio bih kartu da podrzim klub al nisam u Zenici. Također i dijasporo bujrum, tri klika 5 karata i pogurate klub iz udobnosti doma u Dojčlandu.
Sigurno da treba podrzati i podrzat cu, ako nista zbog onog prenosa koji nam jr besplatan. Na svakom strimu bude istovremeno min. 1000 ljudi, nek ih 10% kupi kartu nije lose.
Nisam nesto od tog znanja o internetu i tehnici al dali je moguce u pocetku i u toku strema napravit reklamu za tu kupovinu karte ili nesto slicno kad god je tekma vani ili kuci sto kazes nek 10% plati kartu super
phillies

Post Postao/la phillies »

Teoretski moze... Kad se postavi onaj thumbnail kao najava za stream, moze na njemu stajati mala reklamica za online kupovinu, ili u poluvremenu kad ide muzika. Sad je pitanje kako savez gleda na to, jer cini mi se da je uslov streamanja je da je besplatan. Doduse, i bio bi besplatan :) ali ipak nudis da se kupe karte.

Ali, nije los prijedlog uopste.

@Redbull
Ovo kako si ti opisao, zamisljam zenicanina u dijaspori, pukla ga subotnja nostalgija... 15 minuta prije pocetka tekme kupuje kartu na stranici (zamisljajuci da je kupuje na cosku zapada i juga) onda malo saceka (kao dok udje na tribinu), pa klikne na yt stream, i ustane i rasiri sal, dok pjeva himnu :)
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
phillies

Sad sam pogledao stanje sa kartonima u ekipi Buducnosti i bas specificna ekipa :D

Imaju igraca koji je u prvoj utakmici dobio 2 zuta kartona, pa je slijedece kolo odmarao, da bi u trecem kolu ponovo pozutio :D Da li to znaci da nece igrati protiv nas? Igrac je Đerzic Almedin. Prvi strijelac lige, Husic Anel ima dva zuta, pa moguce da bude igrao pod rucnom. Isto se moze reci i za Hodzic Anela i Cergic Ismara koji takodjer imaju po dva zuta. Nevjerovatna situacija sa kartonima u samo tri odigrana kola.

Buducnost je jedina ekipa koju sam vidio da ima prvog strijelca lige sa pet pogodaka i sa samo jednim osvojenim bodom na kontu.

Zato svi na BILINO!!!!
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Avenija

Post Postao/la Avenija »

slika
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
phillies

SVANI SUBOTO!!!! 8-)

PS. Dosadasnji igraci kola su bili Hora, Riki i Maske. Na kojeg igraca tipujete u 4.kolu?

(Samo da ne bude Culov :) )

Imam neki osjecaj da bi Delic mogao biti taj igrac :)
Samo Čelik zenički !!!

Avenija

Post Postao/la Avenija »

Čelik – Budućnost

Glavni sudija: Emir Spahalić, pomoćnici: Anis Kalajdžić, Andrija Dolić
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

phillies je napisao/la: 11 ruj 2025, 10:47 SVANI SUBOTO!!!! 8-)

PS. Dosadasnji igraci kola su bili Hora, Riki i Maske. Na kojeg igraca tipujete u 4.kolu?

Šerex, vrijeme je :srce:
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Truhlo je napisao/la: 11 ruj 2025, 15:34
phillies je napisao/la: 11 ruj 2025, 10:47 SVANI SUBOTO!!!! 8-)

Šerex, vrijeme je :srce:
:grljenje:
habuba

Post Postao/la habuba »

Igrali ko krc i dobili krc. Ni glave ni repa u igri. Prvo poluvrijeme katastrofa. Nisu bili u stanju loptu iznijeti. Patnja ih bilo gledati kako gnjave onu loptu. O tome kako smo bili prespori, tromi ne treba ni pricati. Onu igru treba kaznjavari jer nije rezultat kvaliteta protivnika vec bolikurca nasih igraca.

Iskreno sam se nadao da ce nas vec jednom procepiti. Da ce krenuti da igraju muski pa makar i izgubili ali ovo je bila sramotna predstava. Ne znam da li je do vode koju piju, sredine u kojoj igraju ili nesto trece ali je nepodnosljivo gledati ovakve utakmice i da covjek ne voli ovaj klub kako ga voli okrenuo bih se i nikada nebi pogledao utakmicu.

Citavu ebenu sedmicu cekam utakmicu samo da bi mi sjebali citavu narednu.
Cinvict35

Nemoj tak sad ce te napadat kao i mene kad sam pisao da ekipa nije izbalansirana ekipa je preprespora prelazni rok nike dobro odradzen odnosno nije dovrsen a trener nam je p....ka i igra defanzivno i drzi pojedine igrace u timu a nezasluzuju , moraju na klupu.Brze igrqce imas na klupi Kalesica Jamakovica Durmisa Masetica koji igraju brze prema naprijed a mi igramo presporo
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Nisi realan cinvict35 ni sekunde. Regoje ima rezultate iza sebe, Kalesića drži na klupi jer nije prošao pripreme i dozira mu minutažu. Bio je i Šero na klupi prve dvije i evo sad je starter, Kalesić će isto tako upasti u prvih 11 dok podigne fizičku spremu.

Mašetić je žrtva U21 pravila jer Hodžić mora igrati od prve. Jamaković dobija minute, 2x puta starter, 2x sa klupe.

Jedino se slažem da Durmiša mora ranije uvoditi i da nije dobio poštenih pola sata. I Međuseljca kasno uvodi, generalno troši puno igrače i kasni sa izmjenama, a realno ima koga uvesti sa klupe.
Cinvict35

Truhlo je napisao/la: 15 ruj 2025, 08:50 Nisi realan cinvict35 ni sekunde. Regoje ima rezultate iza sebe, Kalesića drži na klupi jer nije prošao pripreme i dozira mu minutažu. Bio je i Šero na klupi prve dvije i evo sad je starter, Kalesić će isto tako upasti u prvih 11 dok podigne fizičku spremu.

Mašetić je žrtva U21 pravila jer Hodžić mora igrati od prve. Jamaković dobija minute, 2x puta starter, 2x sa klupe.

Jedino se slažem da Durmiša mora ranije uvoditi i da nije dobio poštenih pola sata. I Međuseljca kasno uvodi, generalno troši puno igrače i kasni sa izmjenama, a realno ima koga uvesti sa klupe.
Ma Kalesic je mjesec i po vec sa nama tako da to ne pije vode bas a vardo mu igra povrijedzen jer znam tu info , caka kod izmjene Smajlovica i zbog njega primamo go Marin za klinac 3 tekme opet stqrter svaku a ovu sto je imao asist ono nije nesto spektakularno da kazes neki proboji , sreca pa je Masic bio na mjestu a i Seo ono dao svaka cast onakvi bilji pozicija je bilo 100 a nismo pogodili al et ova je Marinu i prolazna ali samo zbog asist.
Hodzic isprepadan i vecinom pomalo kasni jer je prespor a imas Jamakovica za u21 da popunis Smajlovic Hodzic pravilo i bili bi ofanzivniji duplo , Durmis ne dobija priliku po meni
Zaključano