NK Čelik

RealMadrid

Re: NK Čelik

Post Postao/la RealMadrid »

Na kraju ce Tosk biti prvi jer je predsjednik saveza iz Tesnja :lol:
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Ništa nije izgubljeno osim 2 boda prednosti koje smo poništili sinoć. Jedini konkurenti za ulazak su GOŠK i Sloboda, ostali nisu relevantni i nije nikakav problem što su ispred nas na tabeli.
Juzni Front 1988

Post Postao/la Juzni Front 1988 »

Avenija pored svega to sto si nabrojao, hocemo i atraktivnu igru.
Kakvi su to igraci, hocemo driblinge, solo prodore, golove petom, hocu da Kalesic sve predribla zatim asistencija Masicu a ovaj petom daje gol.
Sta mi vtijedi pobijeda ako nema atraktivne igre 🤣🤣🤣
moSa likCe
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Rz88 je napisao/la: 14 ruj 2025, 11:21
phillies je napisao/la: 14 ruj 2025, 11:08 @rz88

Sa svime bih se slozio sa tobom, osim u zadnjoj recenici. Ni u kom slucaju borba za prvo mjesto nije izgubljena. Pa da danas TOSK i ode na sest bodova prednosti, tek je 4. kolo odigrano, ni sestina prvenstva. Bice jos kikseva sigurno, kako nas tako i konkurenata. Osim toga, ja TOSK uopste ne vidim kao neko ko ce konkurisati za ulazak u PL.
Jos je 66 bodova u igri i svaka ekipa moze biti i prva i posljednja. Tim se ne smije predati, ali vidjenim u ovih 360 ne mogu nas vidjeti da se radujemo na kraju sezone. Ostali su takodjer kiksali, ali mi smo realno mogli imati 12 bodova. Protiv Travnika smo bili bolji, ali nismo bili zreli da utakmicu privedemo kraju. U Tuzli je Tuzla pala, ali kao i protiv Buducnosti jesmo napadali, ali nismo znali kako stvoriti sansu za gol. Jeste bilo suteva, ali na kraju utakmice da postoji xG u ovoj ligi bio bi na strani Slobode. Poklopi nam se Travnik koji pola igraca jos nije doveo, a druga polovina je tek dosla, Slobodi prva utakmica s novim timom, a Buducnost bez Huseinspahica i Bosnjakovica. I mi pokleknemo. Strogo gledano jesmo bili bolji, ali nismo sazrili da ih dobijemo. I kada se to ponavlja iz kola u kolo, tko moze tvrditi da ce odjednom sve kliknuti? Moze i ne mora, a poucen prijasnjim iskustvima cini mi se da vise ne mora nego sto moze. Svaki put bio je novi problem. U Travniku nas je mucila sebicnost na kraju, u Tuzli strah prvih pola sata, jucer pristup.
Predobra analiza ove 4 tekme , slicno sam i ja pisao malo smo vise dizali ekipu i strucni stab a realno poklopilo nam se bilo sa Travnikom i Slobodom kao nikad da ih uzmemo a nismo kao i Buducnost.Sto kazes sad jedan kiks u Gracanici izgubis a ne pobjedis Stupcanicu a mozel lako i izgubit ali i pobjedit ali ako koksas ove 2 eto te donji dio tabele i preslikana situacija od prosle sezone , gotovo sve u oktobru.
Nadamo se ce to igraci prepoznat kao i strucni stab da se svi max uozbilje i donesu 3 boda iz Gracanice
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Ne treba toliko dramit nesto nit euforija neka, liga je u 5 grama!Sa 3 pobjede u nizu si u vrhu sa tri poraza si u dnu jer ne vjerujem da ce se neko nesto odvojit ni da ce neko zaostajat puno a svakog ce stic i kiksevi i povrede i kartoni a tek je 4 kola proslo.
Opet mislim iz Gosk.i Slobodu da cemo se borit za vrh i ulazak a tu ce bit Igman i Stupcanica uz Tosk Jedinstvo i Travnik.neka gornja polovina tabele.
Delirijum1988

Post Postao/la Delirijum1988 »

Mi bas nemamo sredine i nismo realni ni sekunde. Dva kola odigramo dobro vec se prica o PL i sta treba da uradimo kada uđemo. Jedno kolo odigramo losije i odmah niko i nista ne valja, gotovo je i prvenstvo, promasena pojacanja itd. Ovo jucer uopste nije bilo toliko lose koliko se predstavlja. Moramo mi prvo poraditi na sebi pa onda ocekivati nesto vise od ekipe. Pljuvanje nakon jednog loseg rezultata nije zasluzeno nikako. Pogotovo kad se uzme u obzir, da samo corav i budala moze da ne vidi da ekipa ima itekako kvaliteta, pogotovo u poređenju sa proslom sezonom. Da je jucer samo jedna od sansi, a bilo ih je, zavrsila golom, npr. ona stativa Kalesica, svi bi pisali kako su odigrali odlicnu utakmicu i rutinski priveli kraju itd. Visoko smo poletili i nisko pali kako to obicno s nama i bude nazalost. Bas zato nisam imao dobar osjecaj pred jucerasnju utakmicu.

Definitivno smo trebali imati vise bodova nakon ova 4 kola, ali ce nam se ovo vratiti negdje sigurno jer smo bili bolji protivnici i jucer i u Tuzli. Trenutno zadnja linija igra ispod svog nivoa, od golmana pa na dalje i pod hitno moraju da se uozbilje. Razumljivo je nekad primiti neki nesretan gol zbog nespretne reakcije i slicno, ali mi vec 3 gola primamo tako. Prvo na Tušnju niko ne reaguje na onaj ubacaj, onda jucer kod prvog gola Nedim fula citavu loptu i kao šlag na tortu onaj drugi gol gdje ne znam koga bih vise kritikovao.
Treba praviti rotacije u ekipi pogotovo sad kada imamo sirinu koju dugo nismo imali. Pisao sam nakon proslog kola, daj nam malo svjezine.

Kalesic -> Delic
Masetic -> Hodzic
Jamakovic -> Popovic

Delic nije na svom nivou, Kalesic napravio razliku na terenu kad god je usao sa klupe. Hodzic ne unosi nimalo sigurnosti nazad i uz Culova mozda i najmanje pokazao do sad. Naravno sve ovo pod uslovom da Nedim ne bude ozbiljnije povrijeđen jer bi bio veliki hendikep izgubiti standardnog U21 igraca.

U sljedeca 2 kola 6 bodova i ja im halalim kiks :rock:
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

@eugen evo jedna za portala :mrgreen:

Čelik - Budućnost 3500
TOŠK - Jedinstvo 700
Igman - Vitez 300
Tuzla - Stupčanica 100
Radnik - Bratstvo 250
Travnik - Tomislav 300

Ima još GOŠK - Gorki, tu neće biti više od 300 ljudi.

Na Bilinom 3500, na preostalih 6 utakmica ispod 2000 ukupno :pray: Čak da nam je delegat navukao 1000, opet daleko ispred kompletne lige.

Još jedan pokazatelj zašto Čelik i Gorki moraju bježati iz ovog smeća od amaterizma u svakom segmentu. Ne pripadamo ovdje ni po jednom mjerilu.
Zamorano

Post Postao/la Zamorano »

@Delirijum Pa da je usla ona od stative u gol i da je bilo 3 - 1 to bi i bilo rutinska pobjeda i euforija i nada ostaju.Ovako odigro si zadnjih pola sata pičkasto do bola i bod jedva sačuvasmo! Djeca zadržavaju s ubacivanjem lopte u teren,aut naši izvode po 40 sekundi ,koliko smo se valjali do primljenog gola??? Pogledajte malo bolje snimak,eh kad se gol primio daj sad požuri! Daj ti kitu tad! Onda je kasno brale! Nista nije gotovo samo sto je pocetak prvenstva,neko napisa jos 22 kola i 66 bodova u igri,nije tacno Jos 20 kola imas i 60 bodova za popravak,jer vec ti Tosk bjezi 2 kola u 4 odigrana kola! Bolja opcija ispade da smo u Tuzli izgubili a juce dobili,imali bi bod vise. Bod iz Gracanice ce vrijediti kao i poraz od 2 - 0 znaci nista. A mozel se pobjediti? Tesko!!!
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

Truhlo je napisao/la: 14 ruj 2025, 18:31 @eugen evo jedna za portala :mrgreen:

Čelik - Budućnost 3500
TOŠK - Jedinstvo 700
Igman - Vitez 300
Tuzla - Stupčanica 100
Radnik - Bratstvo 250
Travnik - Tomislav 300

Na Bilinom 3500, na preostalih 6 utakmica ispod 2000 ukupno :pray: Čak da nam je delegat navukao 1000, opet daleko ispred kompletne lige.

Još jedan pokazatelj zašto Čelik i Gorki moraju bježati iz ovog smeća od amaterizma u svakom segmentu. Ne pripadamo ovdje ni po jednom mjerilu.
Iskreno po meni je delegat promasio s procjenom i to debelo. Ja mislim da je bilo u pet deka sa posjetom protiv Tomislava, a procjena za hiljadu veca jucer.
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

KakhaKaladze je napisao/la: 14 ruj 2025, 18:43

Čelik - Budućnost 3500
TOŠK - Jedinstvo 700
Igman - Vitez 300
Tuzla - Stupčanica 100
Radnik - Bratstvo 250
Travnik - Tomislav 300

Iskreno po meni je delegat promasio s procjenom i to debelo. Ja mislim da je bilo u pet deka sa posjetom protiv Tomislava, a procjena za hiljadu veca jucer.
2500 je realna procjena sinoć, a to će ulaznice potvrditi. Ne znam poentu pumpanja, evo danas posušju 4000 upisaše a kapacitet stadiona 4000 :lol: bilo max 2500.

@zamorano uzeli smo Bratstvo prošle sezone 0:2, a sad su po svim parametrima lošija ekipa a mi bolja. Nemaju protiv nas pobjede na svom terenu, tamo je sve osim naše pobjede ravno porazu. Idemo po pobjedu i tako se postaviti od prve do zadnje minute.

Par rotacija u ekipi, Jamaković i Kalesić od prve, Delić klupa jer 4 kola apsolutno ništa nije uradio i lagano po 3 boda.

Taj tošk je prosralo i isto tako mogu sad zaredat 3 poraza. Ekipa za sredinu tabele i tu će pasti do kraja sezone.
Rz88

Post Postao/la Rz88 »

Ima li netko neki link za Gosk Sloboda utakmicu? Znam da su se ovdje slali prije linkovi utakmica s mytva.
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

Truhlo je napisao/la: 14 ruj 2025, 18:45

Čelik - Budućnost 3500
TOŠK - Jedinstvo 700
Igman - Vitez 300
Tuzla - Stupčanica 100
Radnik - Bratstvo 250
Travnik - Tomislav 300

2500 je realna procjena sinoć, a to će ulaznice potvrditi. Ne znam poentu pumpanja, evo danas posušju 4000 upisaše a kapacitet stadiona 4000 :lol: bilo max 2500.

@zamorano uzeli smo Bratstvo prošle sezone 0:2, a sad su po svim parametrima lošija ekipa a mi bolja. Nemaju protiv nas pobjede na svom terenu, tamo je sve osim naše pobjede ravno porazu. Idemo po pobjedu i tako se postaviti od prve do zadnje minute.

Par rotacija u ekipi, Jamaković i Kalesić od prve, Delić klupa jer 4 kola apsolutno ništa nije uradio i lagano po 3 boda.

Taj tošk je prosralo i isto tako mogu sad zaredat 3 poraza. Ekipa za sredinu tabele i tu će pasti do kraja sezone.
Slazem se za TOSK. Stupcanica, Sloboda i GOSK su jedine ekipe koje se trebaju pratiti, ovo ostalo mislim da i da budu prvi na polusezoni da nece tu i ostati.
Gracanica ce po meni biti vise psiholoski vazna nego bodovno. Ako imamo namjeru boriti se za vrh, jako je bitno da se poslije kiksa vratimo odmah u sljedecoj utakmici.
Rezultati po meni ne prate stanje na terenu i zato ne treba dizati pretjeranu frku. Svaku utakmicu smo bili bolji i imali realne sanse za pobjedu. Nismo pobjedili ali sve dodje na svoje.
Prosle sezone smo imali dosta utakmica koje smo pobjedili a nismo bili bolji pa si na kraju zavrsio daleko od vrha. Mislim da je za borvu za vrh tabele bolja ova varijanta dugorocno gledano, bolji si al ne pobjedis jer se onda mozes nadati da ce rezultati doci.
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

KakhaKaladze je napisao/la: 14 ruj 2025, 19:16
Truhlo je napisao/la: 14 ruj 2025, 18:45

Slazem se za TOSK. Stupcanica, Sloboda i GOSK su jedine ekipe koje se trebaju pratiti, ovo ostalo mislim da i da budu prvi na polusezoni da nece tu i ostati.
Gracanica ce po meni biti vise psiholoski vazna nego bodovno. Ako imamo namjeru boriti se za vrh, jako je bitno da se poslije kiksa vratimo odmah u sljedecoj utakmici.
Rezultati po meni ne prate stanje na terenu i zato ne treba dizati pretjeranu frku. Svaku utakmicu smo bili bolji i imali realne sanse za pobjedu. Nismo pobjedili ali sve dodje na svoje.
Prosle sezone smo imali dosta utakmica koje smo pobjedili a nismo bili bolji pa si na kraju zavrsio daleko od vrha. Mislim da je za borvu za vrh tabele bolja ova varijanta dugorocno gledano, bolji si al ne pobjedis jer se onda mozes nadati da ce rezultati doci.
Slažem se :like:

Po igri zaslužili smo 4 boda više, vratit će se to, siguran sam, bitno je da pristup bude pravi, utakmica sa bratstvom kao što kažeš prekretnica polusezone iz više razloga. Ne sumnjam u ekipu ni sekunde, dobili bi mi Banoviće i jučer, samo da je onaj gol za 2 2 bio 10ak minuta ranije.
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Meni krivo i zbog Robije jbt taman kad je grupa eksplodirala i kada ih svi gledaju sa respectom širom Balkana što je apsolutno zasluženo sa izdanjima po gostovanjima koja pružaju desi se blagi kiks koji ipak skreše euforiju, sa sinoćnjom pobjedom vjerujem da bi onaj kavez u Gračanici bio mali za sve navijače ali opet posto su ti momci i ljudi koji idu na gostovanja zdravije tkivo Čelikovaca sa već izgrađenim mentalitetom vjerujem opet da ih neće ovo nista posebno dirnuti i da će Čelik opet imati domaćinsku atmosferu.

Ne znam zasto ali mi dugo dugo nije teže pao neki Čelikov rezultat nego sinoć. Čak je bilo poraza i od Travnika prosle godine, Lukavca, Stupčanice pa prodje preko noci a sinoc nije ni poraz čak ali opet se cijeli dan pitam je li moglo bolje i pametnije i gdje smo pogrešili. Sva sreća pa Čulov izleti onom jedan na jedan iz Budućnosti kada je išao u produžetku pa profula inače da su okrenuli skroz na 2-3 tesko da bi preživio jebo me fudbal i fanatizam :mrgreen:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Da hoće barem GOŠK i Sloboda nerjeseno odigrati ako ništa
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Odgovori