NK Čelik

Truhlo

Re: NK Čelik

Post Postao/la Truhlo »

prisonbreak je napisao/la: 13 ruj 2025, 23:16
Truhlo je napisao/la: 13 ruj 2025, 23:07 Ima i napretka, nemojte zajebavat, al realno. Popravili su saradnju, nisu sebični, dobre akcije kod golova, još par dobrih šansi, posjed, sve 5. Vardo ono njegovo, 2 dobre sad ga 5 neće bit nigdje, al zato imamo na klupi Kalesića a ne prgudu da ga zamjeni.

Još im Regoje i Jusa moraju izbiti iz glave da se zajebaju, trebaju da grizu, da prave 2, 3 gola razlike, ovako su i protiv tomislava stali...
Jebo majqu koliko sam se iznerviro ne mogu citati komentaree...
Ma ko nije, ovo večeras, travnik i sekunda je falila da je tomislav onu prečku zabio. Imamo kvalitet, al što izbijamo i prosipamo bodove na glupostima...

Bratstvo ćemo dobiti, citirajte me poslje utakmice za 7 dana. Daleko je ta ekipe od one kad su imali Poturalića, Smajića i Jaganjca.
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Truhlo je napisao/la: 13 ruj 2025, 23:21
prisonbreak je napisao/la: 13 ruj 2025, 23:16
Truhlo je napisao/la: 13 ruj 2025, 23:07 Ima i napretka, nemojte zajebavat, al realno. Popravili su saradnju, nisu sebični, dobre akcije kod golova, još par dobrih šansi, posjed, sve 5. Vardo ono njegovo, 2 dobre sad ga 5 neće bit nigdje, al zato imamo na klupi Kalesića a ne prgudu da ga zamjeni.

Još im Regoje i Jusa moraju izbiti iz glave da se zajebaju, trebaju da grizu, da prave 2, 3 gola razlike, ovako su i protiv tomislava stali...
Jebo majqu koliko sam se iznerviro ne mogu citati komentaree...
Ma ko nije, ovo večeras, travnik i sekunda je falila da je tomislav onu prečku zabio. Imamo kvalitet, al što izbijamo i prosipamo bodove na glupostima...

Bratstvo ćemo dobiti, citirajte me poslje utakmice za 7 dana. Daleko je ta ekipe od one kad su imali Poturalića, Smajića i Jaganjca.
Jači smo objektivno za klasu ali ako ne ostaviš život na terenu, ako ne budes Isao svaki duel 100%, ako ne budu motivirani i odmorni, spremni psihički i mentalno, sve ono sto se podrazumjeva za jednu ekipu i igrača prije meča nećeš ni njih dobiti jer i oni žele pobjedu.

Dobili su lekciju večeras, neka izvuku pouke i igrači i stručni štab.

Delegat upisao 3500 posjeta.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Truhlo je napisao/la: 12 ruj 2025, 12:40
Avenija je napisao/la: 12 ruj 2025, 12:28 Tebi treba dati da vodiš marketing Čelika nafurao bi raju
10 000 bi sutra došlo na stadion :lol:
Sutra pada rekord ulaznica, ide 2500 pojedinačnih i 500 sezonskih, delegat će upisat 3500 u zapisnik :grljenje:

Slavni legendarni Čelik iz Zenice se polako zahuktava i penje u top 5 klubova u državi. Ovo je samo početak, cilj je top 3:

slika
slika

Maksuz selam za @redbull :rock:

Protiv šumara ide 5000+ sociosa i probijanje u top 3 u državi, nakon što šerex, maške i kalesić spakuju tricu u gračanici :srce:
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Meni je cudna raja citajuci komentare svugdje svi bi isli na prvo mjesto ali daj zenicka djeca da igraju a zna budala da nema teorije ,pitanje opstanak bil izborili .Ili kaze zasluzio je neko on je od Kantona tu pa vrati onda trenera onog ko je ono bio ,i zaboravio sam ja onaj Pavle Skocibusic.Vrati sve one igrace iz Travnika Nemile Viteza pa ganjaj 1 mjesto..Ljudi neki ne znaju sta hoce nakon jednog kiksa .
Ma kakvo 5000 iduci out ako ne dobijes u Gracanici nece bit ni 2500 i ako dobijes bice ko danas a i Stupcanica nije vise sigurno posebno atraktivna i oni su svoje zavrsili sa ulaskom sto su i dokazali.
Onda neko kaze nabija se pritisak igracima ,oni se moraju nosit sa tim ,sta ce sutra kad budu igrali protiv Zelje kad dodje 1000 Manijaka i bude 12 000 gledalaca..
Doduse sad mi svi pisemo vruce glave sami ne znamo ni sta pisemo ,idemo dalje i hajd bice pobjeda i poraza i radusti i tuge i gubljenje zivaca ali treba najvise podrske i sabura...
1988

Post Postao/la 1988 »

Cinvict35 je napisao/la: 13 ruj 2025, 22:22 Imamo mi probleme koje ce izac na vidjelo kako budu odmicale utakmice.
Prvo lose odradzen prelazni rok , gdje nemas zamjena za bekove a ni napadaca druga stvar toliko nam je ekipa spora da je to mucno gledat (Sivi i Jamakovic malo odskacu i to nije nesto aman ovo ostalo ko babe) danas nas pretrcavaju kao da nasi igraci stoje.
Treca stvar imamo strucni stab VELIKE ALI BAS VELIKE P.I...KE u to me niko nemoze u jerit drugacije, pojedini igraci koji su losi od pocetka igraju a neki nezasluzeno sjede na klupi.
Koliko utakmica za redom ova ekipa nije izgubila? 4 kola bez poraza, u cemu je problem? Prosuti bodovi, Boze moj, svakom se moglo desiti. Pojedinci nisu opravdali ocekivanja, ali jedna utakmica nije razlog da ih se javno lincuje. Ima ekipa potencijal, ima herc, i sigurno ce ispuniti nasa ocekivanja.. Samo lagano, bit ce Celik opet sampion, nema potrebe za ovim. Ko misli da moze bolje, nek polozi za trenera i nek se pojavi na klupi pa da vidimo ;)
Hardcoreconvict

Post Postao/la Hardcoreconvict »

Nismo igrali nesto danas, ali neke stvari treba reci..

Marin je danas fino presao golmana i dodao Masicu fudbalski nesebično za gol.
Lijepa je i druga Marinova asistencija za Seru koja je bila skolska akcija. Sero je imao momenata danas, zaceo je akciju kod drugog gola, treba jos jedna tekma ili dvije da se oporavi..
Delic imao je zelju jaku, ali potrosio se;
Sivi nedostaje pravi, vjerujem da ce biti uskoro

Trebate biti malo realni, nije fudbal samo trcanje vec osjecaj za gol i prostor..

Prerano smo ostali bez dva igrača, koja su se povrijedila;
A na kraju to je vuklo i treceg, jer je Marina vratio na bocnog;
Nismo igrali na nivou prethodnih utakmica, a gol ne bi primili da smo imali te dvije izmjene u 80. minuti da iskoristimo..

Odbrana je danas zakazala, ali svi mogu imati los dan, kada vidim ove trulezne komentare, sa polupismenim fudbalskim znanjem, bolje nismo ni zasluzili..
zacelikizenkcu

Post Postao/la zacelikizenkcu »

Cinvict35 je napisao/la: 13 ruj 2025, 22:22 Imamo mi probleme koje ce izac na vidjelo kako budu odmicale utakmice.
Prvo lose odradzen prelazni rok , gdje nemas zamjena za bekove a ni napadaca druga stvar toliko nam je ekipa spora da je to mucno gledat (Sivi i Jamakovic malo odskacu i to nije nesto aman ovo ostalo ko babe) danas nas pretrcavaju kao da nasi igraci stoje.
Treca stvar imamo strucni stab VELIKE ALI BAS VELIKE P.I...KE u to me niko nemoze u jerit drugacije, pojedini igraci koji su losi od pocetka igraju a neki nezasluzeno sjede na klupi.
Ti si najveci debil koji pise na ovom forumu
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

zacelikizenkcu je napisao/la: 14 ruj 2025, 03:16
Ti si najveci debil koji pise na ovom forumu
Ti si debil , klosaru zaostali , svako ima pravo da imq svoje misljenje i stavove samo glupi i ogrqniceni ljudi to mogu shvatit i reaguju bas kao ti
limvolikce

Post Postao/la limvolikce »

Ako mislite da je igračima lako igrati pred našom publikom, varate se. Posebno kad su ove tekme u pitanju gdje se ne prašta prosuta pobjeda. Teže im je bilo ovu igrati nego na onu na Tušnju, i ja sak to prije par dana i najavio.
Drugi dio 2. poluvremena je bio ubitačno bolan. Ne možeš i ne smiješ na svom terenu čuvati rezultat, čim je to krenulo znao sam da ćemo primiti gol, jer pičkast odnos na terenu ti samo može donijeti kurac u golu. Da je bilo 500 ljudi na tribinama raznijeli bismo ih 100%. Igrači se još nisu naučili nositi s pritiskom. Ali šta je tu je. Vidjet ćete skroz drugog pristupa u Gračanici.

Neko kaže ne može Hodžić na klupu ako nema Smajlovića. Može od 2. poluvrema i treba ga malo rotirati bar u drugom, a ima i Jamaković u21.
Priželjkujem Kalesića i Jamakovića od prve minute u Gračanici i da se tekma riješi u prvom poluvremenu.
Rz88

Post Postao/la Rz88 »

Ne da usranom do potoka je najbolji opis jucerasnje utakmice.
Brojka navijaca slicna onoj protiv Tomislava. Mozda 100ak vise.
Realno dobra stvar je sto smo citavu utakmicu drzali kontrolu i posjed protiv Buducnosti sto prijasnjih godina nismo mogli. Veliki problem je sto smo sterilni s posjedom. Dodjemo do 30-40m do gola i nema kreacije, nema ideje. Nemamo igru prema naprijed. U citavoj utakmici stvorili smo 4-5 sansi iz kojih je izaslo 3-4 suta. Imali smo vise sansi od Buducnosti, ali u odnosu kvaliteta i lopte u nogama morali smo biti opasniji.
Igraci su danas bili polumrtvi. Ne znam je li iscrpljenost koja traje od Tuzle, zbog treninga ili sta je problem, ali pristup je bio sramotan.
Fizicka sprema igraca nije dovoljna da nadoknadi mane u igri. Nista nisu bili spremniji od Buducnosti. Velika zamjerka strucnom stabu i kondicionom ako ga imamo jer jos uvijek ne znam ime niti sam ga vidio.
Price o pritisku su smijesne. Igraci biraju hoce li ih kritizirati 150 ili 2500 ljudi, ali isto tako hoce li dobiti aplauz 150 ili 2500. Sve je do njih. Zivot je pun uspona i padova, a mi biramo hocemo li ga zivjeti s manjim ili vecim pritiskom.
Durmu sam kritizirao i trazio zamjenu, ali Culov nam je izbio 4 boda svojim greskama u 4 kola. Ima bolju igru nogom, 1v1 mislim da je u najboljem slucaju jednak kao Durmo, a postavka na centarsuteve mu je jednako losa. Do zime i dovidjenja.
Delic je protiv Slavije odigrao odlicnu utakmicu i mislio sam da ce biti igrac sezone, ali on je svaku utakmicu podbacio. Danas u 10min pravi 3 retardirana prekrsaja kod korner zastavice zapad-jug. Na kraju i zuti dobija.
Regoje je morao ranije zamijeniti Nedima koji se 3 puta zalio na povredu i na kraju skrivio gol. Pitanje sta bi bilo da je izmjena uradjena na vrijeme. Vidjet cemo koliko ce izostati, nadam se sto krace. Marin mi je prva opcija za beka trenutno.
Sero jeste zabio gol, ali trosi bas puno lopti. Morat ce bas pojacati formu jer gol na 20 izgubljenih lopti i sansi nije neki ucinak.
Ostatak ekipe isto podbacio.
Kalesic i Jamakovic, a pogotovo Kalesic unijeli svjezinu i bili medju boljima.
Mislim da je borba za Premijer ligu gotova. Cilj je odrzati 1500-2000 ljudi na tribinama i biti u top 3.
macak_

Post Postao/la macak_ »

Prvo, borba za premijer ligu nije gotova jer ovi sto su ispred nas nema sanse da tu i ostanu.
Jucer smo imali stativu i precku i to pokazuje da smo imali sanse da rutiniramo i dobijemo utakmice u kojima lose igramo. Pobjede su nas kostale neshvatljive i pocetnicke greske odbrane.

Na kraju, utakmicu najbolje opisuje onaj serin prijem lopte na kraju utakmice kada je trebao sa desne strane sam uci pred golmana, ali mu pobjegla lopta. Ono pravi igrac, koliko god umoran, mora rjesavati.

Idemo dalje, nismo ni mislili da ce biti lako!
phillies

Post Postao/la phillies »

@rz88

Sa svime bih se slozio sa tobom, osim u zadnjoj recenici. Ni u kom slucaju borba za prvo mjesto nije izgubljena. Pa da danas TOSK i ode na sest bodova prednosti, tek je 4. kolo odigrano, ni sestina prvenstva. Bice jos kikseva sigurno, kako nas tako i konkurenata. Osim toga, ja TOSK uopste ne vidim kao neko ko ce konkurisati za ulazak u PL.
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Rz88

Post Postao/la Rz88 »

phillies je napisao/la: 14 ruj 2025, 11:08 @rz88

Sa svime bih se slozio sa tobom, osim u zadnjoj recenici. Ni u kom slucaju borba za prvo mjesto nije izgubljena. Pa da danas TOSK i ode na sest bodova prednosti, tek je 4. kolo odigrano, ni sestina prvenstva. Bice jos kikseva sigurno, kako nas tako i konkurenata. Osim toga, ja TOSK uopste ne vidim kao neko ko ce konkurisati za ulazak u PL.
Jos je 66 bodova u igri i svaka ekipa moze biti i prva i posljednja. Tim se ne smije predati, ali vidjenim u ovih 360 ne mogu nas vidjeti da se radujemo na kraju sezone. Ostali su takodjer kiksali, ali mi smo realno mogli imati 12 bodova. Protiv Travnika smo bili bolji, ali nismo bili zreli da utakmicu privedemo kraju. U Tuzli je Tuzla pala, ali kao i protiv Buducnosti jesmo napadali, ali nismo znali kako stvoriti sansu za gol. Jeste bilo suteva, ali na kraju utakmice da postoji xG u ovoj ligi bio bi na strani Slobode. Poklopi nam se Travnik koji pola igraca jos nije doveo, a druga polovina je tek dosla, Slobodi prva utakmica s novim timom, a Buducnost bez Huseinspahica i Bosnjakovica. I mi pokleknemo. Strogo gledano jesmo bili bolji, ali nismo sazrili da ih dobijemo. I kada se to ponavlja iz kola u kolo, tko moze tvrditi da ce odjednom sve kliknuti? Moze i ne mora, a poucen prijasnjim iskustvima cini mi se da vise ne mora nego sto moze. Svaki put bio je novi problem. U Travniku nas je mucila sebicnost na kraju, u Tuzli strah prvih pola sata, jucer pristup.
RubikovaKocka

Post Postao/la RubikovaKocka »

Sve su sinoć sjebali ono dobro do sada, prije svega mislim na onaj bod iz Tuzle koji sad poslije ovog remija ne vrijedi kako je trebao da smo dobili. U Gračanici isto nisam optimista, gadno gostovanje.
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Momci iz Budućnosti su došli poginuti, život dati, odigrali sa 150% mogućnosti, dovoljno je vidjeti slike iz svlačionice kako su BOD proslavili. Naši upisali bodove unaprijed odigrali sa 50% mogućnosti isto kao i publika pa nije bilo ni atmosfere iako je bilo dobro dobro ljudi na zapadu. Pozorište.

Možda i bolje sto smo sada prizemljeni i da se lekcija nauci da se mora ici svaku utakmicu 100%. Ja sam se pribojavao ove utakmice pisao sam na odgovarajućoj temi da su ovo najteže utakmice jer su upisani bodovi i spominjao Lukavac prosle godine ista situacija i opet se nažalost desi samo što eto sada smo neporaženi ipak ali je kiks svakako..

180-190 komentara na zvanicnoj stranici i milion jos po portalima i stranicama radi jednog kiksa i zahtjevi, pljuvanje, smjene je upravo ono zasto igrači pojedini biraju ostale mirne sredine u ligi ispred Zenice za iste finansijske uslove. Preveliki je pritisak da se nesto mora. Ne mora se nista, igrajte fudbal, dajte maksimum svoj i to je to. Činjenica je da je duplo teže igrati u Čeliku nego u bilo kojem drugom klubu u ligi. Mjeri ti se i pamti pogrešan pas.

Podrska ne smije padati nego rasti. I zbog ekipe, igrača a i zbog procesa, kluba..svih nas.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Odgovori