Sto se tice clanstva, sve to imas, i punoljetne zaposlene osobe, i nezaposlene,studente i ucenike, i penzionere i VIP clanstvo.
A to 7000 do 10000 clanova, bice kad Celik udje u grupnu fazu nekog euro takmicenja, ako i tad.
Članstvo u klubu
Re: Članstvo 2024
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
-
Imamo brate sve to, ali nemamo adekvatne cijene za sve to, ovih 40 KM bi mogao gotovo svako priustiti. A ko zeli pravo glasa (kao mi) platit ce 100 KM.
Vise bi zaradili sigurno a i podigli osjecaj pripadnosti kod ljudi u Zenici.
Ovo ne mislim nista negativno, ja sam clan od kako je pocelo clanstvo i bit cu dok sam ziv, nego samo kao konstruktivan prijedlog za Upravu.
Ovo ne mislim nista negativno, ja sam clan od kako je pocelo clanstvo i bit cu dok sam ziv, nego samo kao konstruktivan prijedlog za Upravu.
Ne određuje uprava cijene članstva, nego članovi, odnosno skupština. Ima za djecu 25KM, penzionere, studente, žene ( ovo bi trebalo mijenjati u statutu, nema smisla da su žene posebna kategorija u demoktatskom društvu u 2025. godini).Luis Nazario da Lima je napisao/la: ↑15 kol 2025, 09:40 Imamo brate sve to, ali nemamo adekvatne cijene za sve to, ovih 40 KM bi mogao gotovo svako priustiti. A ko zeli pravo glasa (kao mi) platit ce 100 KM.
27000 zaposlenih Zeničana koji ne mogu odvojiti 6KM mjesečno za člansku ili 10KM mjesečno za člansku i sezonsku

832

Samo Čelik zenički !!!