KakhaKaladze je napisao/la: ↑12 ruj 2025, 17:13
Zamorano je napisao/la: ↑12 ruj 2025, 16:11
Proslu tekmu sa Tomislavom navijanje zapada je dobro bilo cak u momentima vrhinsko.Saradnja juga i zapada isto se osjetila u vecoj mjeri nego prije ali mi je itekako zasmetalo navijanje zapada bez pratnje juga!!! To se ne smije desavati.Ok razumijem zapad je veci,brojniji,vise ljudi ali nikad nikad po meni barem nebi zapad trebao poceti navijanje bez juga! Jednostavno sto se vodjenja navijanja tice jug je Tito!!! I volio bih da se ide na varijantu navijanja ono uz bubnjeve sto jug navija Čelik tam tam tam Zenica da jug navija Čelik a zapad Zenica,mislim da bi to puno veci i bolji efekat bio u samom navijanju!
Onda jug treba to i da osjeti. Ako vidis da je zapad tu navijacki onda treba da ide pjesma koja ce podici zapad.
Nece zapad ustat nikad na hu ha ho hajde likce naprimjer.
Dosli su ljudi da navijaju i draze mi je da se zapad digne i navija nego da grickaju kospice. Na jugu je da te momente prepozna i povede adekvatnom pjesmom.
Sto se navijanja tice, tu je Jug kao pokretac i zapad i istok, ako zele navijati MORAJU pratiti Jug. Prosla tekma, na "Delirijum" zapad je odgovorio, ali se totalno gubio u ritmu, i nije pravio pauzu gdje je trebalo u pjesmi, i automatski dalje navijanje ode u klinac. Ja sam vec pisao, da na zapadu ima itekako potencijala i da mi je zao sto su momci odustali od juzne tribine, ali kako je tako je.
Ovo Celik-Zenica sa bubnjevima, je lagano za nauciti, a efektno.
Sjecam se kad se tek pocela izvoditi himna na pocetku utakmice, nije bilo sve naj naj, ali sada kad krene himna, stadion grmi. Jos kad bude puniji istok, pa se sve to prenese na teren, ima da prije pocetka tekme vec vodimo 1:0
PS.
Da ne pisem novi post, samo bih se osvrnuo na dvije stvari. Svrljajuci po FB objavama kluba, vidim impozantnih 68 komentara na "GIVEAWAY" objavu kluba (nagradna igra za besplatne karte za sutrasnju utakmicu), dok na drugoj objavi (poziv za pomoc pri kontroli ulaza), smjesnih 15 komentara, a uz to pola su gluposti i prepucavanja. Pametnom dosta.
Druga stvar je da je neko u komentarima napisao da mu je clanska broj 811, sto raduje, jer znaci da ovaj broj na stranici jos nije azuriran.