NK Čelik

Redbull

Re: NK Čelik

Post Postao/la Redbull »

KakhaKaladze je napisao/la: 12 ruj 2025, 08:10
Cinvict35 je napisao/la: 12 ruj 2025, 08:03 Da li zenicka dijaspora moze kupovat 500 karti za domace utakmice ako nas rezultati krenu i stvori se neki hajp i loziona izmedzu ljudi koji zive vani.
Nebi bilo lose neku vrstu reklame napravit samo za dijasporu , osmislit nesto emocionalno da ih pogodi hahhah
Kukali su dok nije bilo mogucnosti, dajte gurat cemo. Evo sad mogucnosti koju su trazili, jedva cekam izvjestaj poslije Buducnosti da vidimo koliko se prodalo online ulaznica.
To ne mozes ocekivati poslije utakmice sa buducnosti. Prvo moramo imati statistiku i online kupljenih ulaznica da mozemo pratiti, a drugo treba vremena da ovo zazivi i da predje u naviku ljudima.

Nisu svi po forumima ili da prate svaki korak kluba, samo vremena da udje ta informacija medju ljude. Klub mora raditi na konstantnom promovisanju online uclanjenja i kupovine karti, kroz neko vrijeme ce i dati rezultat. Vjerujem najveci uspjeh i to ce biti prekretnica ove usluge , kada krene online uclanjenje za 2026 godinu, pa ce dozivjeti neki bum i ostati navika ljudima kada vide kako se jednostavno.
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

KakhaKaladze je napisao/la: 12 ruj 2025, 08:10
Cinvict35 je napisao/la: 12 ruj 2025, 08:03 Da li zenicka dijaspora moze kupovat 500 karti za domace utakmice ako nas rezultati krenu i stvori se neki hajp i loziona izmedzu ljudi koji zive vani.
Nebi bilo lose neku vrstu reklame napravit samo za dijasporu , osmislit nesto emocionalno da ih pogodi hahhah
Kukali su dok nije bilo mogucnosti, dajte gurat cemo. Evo sad mogucnosti koju su trazili, jedva cekam izvjestaj poslije Buducnosti da vidimo koliko se prodalo online ulaznica.
Kako nije bilo mogućnosti kad su se kupovale donatorske ulaznice za razne utakmice online. Pa to od kantona postoji. Kakva dijaspora, još veće zmijuge po novčanicima :grljenje:

Da ne bude da samo dijasporu prozivam, generalno svi "ljubitelji" Čelika su podbacili, bili oni u Zenici, Nemili, Busovači ili Minhenu. Mora ovo dosta jače, ako se ove sezone ne ispoštuju dobre brojke, jer je sve servirano neka nas @zamorano pošprica sve proljevom :lol: :lol:
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Sve je to fino online kupovina i finansijska podrška ali trebat će i vremena da zaživi medju prosjecnim stanovništvom medjutim nema podrske dok se ne popuni Bilino i ne zagrmi na 2-0 Čelikom tugujem s Čelikom se radujem i ajmooooo, bit će Čelik opet šampion :D Puštaj ulaznice po kafićima sto prije(sa ovim se kasni)

Zato ovih jos dan i po animirati sto više ljudi i svi na BP.
Opet ću napisati prije se mozda bez osnova pozivalo iako se Čelik treba podržavati u svakoj situaciji medjutim sada imas neke uspjehe koje je javnost tražila od deblokiranog čistog računa, veoma solidne ekipe, pozitivne atmosfere, dobrih rezultata, borbe do kraja na terenu, davanje maksimuma i zato treba još veća podrska sa tribina da se nastavi tako.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

slika

:pray:
Redbull

Post Postao/la Redbull »

12 utakmica u nizu bez poraza :rock:
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Redbull je napisao/la: 12 ruj 2025, 11:47 12 utakmica u nizu bez poraza :rock:
Zadnji poraz se desio drevnog 5. Aprila 2025 :pray:

Yebeni Radnik iz Hadžića, 2 remija i 2 poraza protiv njih imamo :oops:

Regoje na klupi Čelika: 9 pobjeda 4 remija 2 poraza :pray:

Idemo po 10. pobjedu :rock:
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Fun fact: Od 13 klubova prve lige, jedino nemamo pobjedu protiv Radnika iz Hadžića. Protiv Igmana mislim da nismo nikad odigrali prvenstvenu utakmicu u BiH, GOŠK i Vitez smo pobjeđivali u premijer ligi.
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Tebi treba dati da vodiš marketing Čelika nafurao bi raju
10 000 bi sutra došlo na stadion :lol:
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Avenija je napisao/la: 12 ruj 2025, 12:28 Tebi treba dati da vodiš marketing Čelika nafurao bi raju
Sutra pada rekord ulaznica, ide 2500 pojedinačnih i 500 sezonskih, delegat će upisat 3500 u zapisnik :grljenje:

Slavni legendarni Čelik iz Zenice se polako zahuktava i penje u top 5 klubova u državi. Ovo je samo početak, cilj je top 3:

slika
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Truhlo je napisao/la: 12 ruj 2025, 12:40
Avenija je napisao/la: 12 ruj 2025, 12:28 Tebi treba dati da vodiš marketing Čelika nafurao bi raju
Sutra pada rekord ulaznica, ide 2500 pojedinačnih i 500 sezonskih, delegat će upisat 3500 u zapisnik :grljenje:

Slavni legendarni Čelik iz Zenice se polako zahuktava i penje u top 5 klubova u državi. Ovo je samo početak, cilj je top 3:

slika
Novi marketing manager NK Čelik 👏
Avenija

Post Postao/la Avenija »

https://www.facebook.com/share/p/178q6bM9UD/

Novi grafiti na Bulevaru.

Ovom prilikom pozivamo sve na sutrašnju utakmicu od 19:00, koju naš Čelik igra protiv Budućnosti na Bilinom polju.

Subota, 19h.
SVI NA JUG!
KenoRob

Post Postao/la KenoRob »

Ono sto Celikkkk ceka, nije to tajna nekaaaa
Opet ce biti sampioooooon.

Vratia se Sime, opet se druzim sa vama. Prodje mjesec ko metak. Bilo je fenomenalno a Celik moj me obradovao. Sekunde su falile do perfekcije.

Dobra stvar za online mogucnosti, cestitam klubu a znam da ce biti sve bolje i bolje. Da se samo malo ubacim vezano za dijasporu. Ko je navikao pomagati i ucestvovati, opet ce samo sto ce sada biti lakse. Mozda nesto malo raje se dodatno ukljuci ali sve je do prvo navike a drugo rezultata i trenova.

Limvo likce do bagro!
phillies

Post Postao/la phillies »

Upravo tako Keno. Daje onaj ko je naucio. Ne bih ja bas nesto puno ocekivao od dijaspore, kao sto Truhlo rece, donatorske karte su se prodavale online od kantona, pa nije neke srece s njima usicareno. Mozda da dijasporu nostalgija povuce, pa pocnu djecu uclanjivati u klub, eto i to im je omoguceno :D Ali moguce je da je i do trenda, ako Bog da, kad udjemo u PL, kad bude moderno biti clan kluba, da ce i ta prica onda krenuti jos jace. Vidjecemo.
A da nekog "nahvataju" ko je stranac, pa da kupi i on clansku, e to je vec nemoguca misija :D :D jedan je Redbull :D

Ali, imamo mi sad drugih stvari za razmisljanje...Buducnost...19:00!

SVANI SUBOTO!!!
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Ooooooooooooooooooooooooo
Nananananananaaaaaaaaaaaaa
Ooooooooooooooooooooooooo

:rock:
Avenija

Post Postao/la Avenija »

phillies je napisao/la: 12 ruj 2025, 15:03 Upravo tako Keno. Daje onaj ko je naucio. Ne bih ja bas nesto puno ocekivao od dijaspore, kao sto Truhlo rece, donatorske karte su se prodavale online od kantona, pa nije neke srece s njima usicareno. Mozda da dijasporu nostalgija povuce, pa pocnu djecu uclanjivati u klub, eto i to im je omoguceno :D Ali moguce je da je i do trenda, ako Bog da, kad udjemo u PL, kad bude moderno biti clan kluba, da ce i ta prica onda krenuti jos jace. Vidjecemo.
A da nekog "nahvataju" ko je stranac, pa da kupi i on clansku, e to je vec nemoguca misija :D :D jedan je Redbull :D

Ali, imamo mi sad drugih stvari za razmisljanje...Buducnost...19:00!

SVANI SUBOTO!!!
Ali gledaj jednu stvar što se tiće općenito dijaspore(ne ove što učestvuje u svim akcijama) pitao sam jednom ovdje koliko to ljudi gleda live kad Čelik igra kuci i @redbull mi je rekao oko 1200-1300 ljudi. Evo nek je pola iz Zenice i Bosne a nek je pola dijaspora, to je nekih 500 ljudi hajmo reći. Ja ne bi imao obraza iskreno ne kupiti ulaznicu jednu jedinu od 8 KM(4 eura u 15 dana) a klub mi omogućio besplatno gledanje u tudjini voljenog kluba.
Odgovori