NK Čelik

Cinvict35

Re: NK Čelik

Post Postao/la Cinvict35 »

Truhlo je napisao/la: 11 ruj 2025, 14:04
phillies je napisao/la: 11 ruj 2025, 13:43 Prije 20 godina izgradjena je tribina na Kamberovicu i za nju je izdvojeno 4 miliona maraka. Pa vi sad racunajte.
Sad je sa inflacijom ono na kembridžu 10+ miliona KM.

Stadion lagator loznica 8000 kapacitet 30 miliona eura. Troškovi radne snage i materijala u BiH su približno jednaki onim u Srbiji.

Edit: Jedino što je možda realno da se sruše jug i sjever i naprave dvije tribine visine zapada, čime bi se kapacitet sa 13600 digao na otprilike 18000. Još krov na istoku, i šminkanje istoka i zapada i babo ručo. Totalno rušenje istoka i zapada je po meni baš prevelik zalogaj.
Izgradnja juga na grbavici kapaciteta 5000 mjesta sa rusenjem kopanjem onog brda sa krovom i svim pratecim objektima 6 do 6.5miliona , u Srbiji se ukrade bar 4 puta vise nego kod nas :mrgreen:
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Da li ima još neko problema sa vidljivošću objava na facebook profilu Čelika. Naprimjer sada kada udjem na stranicu posljednja objava mi je od jučer u vezi rada na ulazima uz nadoknadu/ dnevnicu a vidio sam u medjuvremenu da je sigurno jos 2-3 objave bile pa i ovu posljednju give away ulaznica od maloprije. Medjutim kad ponovo udjem nestane ih 80%?
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
phillies

Post Postao/la phillies »

Sad sam usao i ima bar tri objave prije poziva: zeps, giveaway, jingl za tekmu , pogodi igraca...

Ma lood je FB, garant zukerberg je nesto u rodu tuzlanskoj lozi secerbegovica :) pa nas minira hahaahaha
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Almir2018

Post Postao/la Almir2018 »

Avenija je napisao/la: 11 ruj 2025, 17:21 Da li ima još neko problema sa vidljivošću objava na facebook profilu Čelika. Naprimjer sada kada udjem na stranicu posljednja objava mi je od jučer u vezi rada na ulazima uz nadoknadu/ dnevnicu a vidio sam u medjuvremenu da je sigurno jos 2-3 objave bile pa i ovu posljednju give away ulaznica od maloprije. Medjutim kad ponovo udjem nestane ih 80%?
Isto i kod mene je isti problem
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Sezonske: 492

Samo mi recite da u ovu brojku nisu uključene one za djecu od 10KM i sve top topova :grljenje:
Rob_Sa

Post Postao/la Rob_Sa »

.
Zadnja izmjena: Rob_Sa, dana/u 12 ruj 2025, 07:12, ukupno mijenjano 3 puta.
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

Rob_Sa je napisao/la: 11 ruj 2025, 20:39 Screenshot_20250911_182214_Drive.jpg

Zbog poslovnih obaveza nisam u mogućnosti da prisustvujetem, imat cete pozz iz Mostara vjerovatno
Super gest, samo ce neko preuzeti i uci na stadion s ovom ulaznicom. Pise ti da ne djelis.
phillies

Druze, zasto su ovo uradio? Mogao si da napises, imam kartu, ko hoce besplatno, nek se javi privatno i posaljes mu kod. Sad bezveze si napravio da ce svako snimiti kod, i napravice problem na ulazu. Nidje veze.

Ako mozes izbrisi odmah sliku.
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Zamorano

Post Postao/la Zamorano »

Nece valjda neko od vas snimiti kod i uci na laznjaka!? Pa mi se kunemo u Čelik!!! Nije valjda sad da se sumnja da ce neko iskoristiti kod! Dajte molim vas :mrgreen:
Ovdje bi raja dala zadnji fening za Čelik :mrgreen:
Al u kurcu!!!
Ko snimi kod šupak je i znat ce na ulazu da laglje stanuju na forumu :lol:
R0b

Post Postao/la R0b »

Trebo si vec kad izbacivas kompletno kartu odradit blur koda al et.
Rob_Sa

Post Postao/la Rob_Sa »

.
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Hajde ljudi ucimo se svi na nove stvari, nije momak o tome razmisljao. Vidjeli ste koliko je ljudi ostako za reprezentaciju ispred stadiona zbog ovakvih stvari.
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Da li zenicka dijaspora moze kupovat 500 karti za domace utakmice ako nas rezultati krenu i stvori se neki hajp i loziona izmedzu ljudi koji zive vani.
Nebi bilo lose neku vrstu reklame napravit samo za dijasporu , osmislit nesto emocionalno da ih pogodi hahhah
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

Cinvict35 je napisao/la: 12 ruj 2025, 08:03 Da li zenicka dijaspora moze kupovat 500 karti za domace utakmice ako nas rezultati krenu i stvori se neki hajp i loziona izmedzu ljudi koji zive vani.
Nebi bilo lose neku vrstu reklame napravit samo za dijasporu , osmislit nesto emocionalno da ih pogodi hahhah
Kukali su dok nije bilo mogucnosti, dajte gurat cemo. Evo sad mogucnosti koju su trazili, jedva cekam izvjestaj poslije Buducnosti da vidimo koliko se prodalo online ulaznica.
phillies

Zamorano je napisao/la: 12 ruj 2025, 06:20 Nece valjda neko od vas snimiti kod i uci na laznjaka!? Pa mi se kunemo u Čelik!!! Nije valjda sad da se sumnja da ce neko iskoristiti kod! Dajte molim vas :mrgreen:
Ovdje bi raja dala zadnji fening za Čelik :mrgreen:
Al u kurcu!!!
Ko snimi kod šupak je i znat ce na ulazu da laglje stanuju na forumu :lol:
Brate, rutonje i zenturace vire iz prikrajka i cekaju svoju osvetu :) Ne moras pisati na forumu da bi vidio postove, cak ne moras biti ni clan.

@Rob_Sa
Izvini druze, znam da si iz najbolje namjere to uradio.
Samo Čelik zenički !!!

Odgovori