NK Čelik

Cinvict35

Re: NK Čelik

Post Postao/la Cinvict35 »

phillies je napisao/la: 08 ruj 2025, 21:36 Pogotovo sto je sada rigoroznija kontrola ulaska, pa ce rutonje i zenturace morati posegnuti u "njedra" da izvuku cenera i udju ko gospoda :) :) dvije marke ce im ostati za kospica, da zamjene krompirusu ;)
Kontrola je bile prerigorozna zadnju tekmu svaka cast bar za momka na sezonskim, jest da je islo sporije zbog rucnog spiska ali predamnom je vracao ljude i koji su imali obicne karte a i jednog sto se htio sa jednim invalidom uslepat vratio ga a mene ponovo kontrolisao na poluvremenu kad sam ulazio sto nikad nije bio slucaj.
Sto se posjete tice vidjecete zapamti Truhlo moje rijeci samo ako budemo 6 ili 8 ILI 10 kolo trebali bodove za prvo mjesto , da smo drugi sa pobjedom prvi 100% 5000 ljudi ce doc na stadion jer ta borba za nesto npr prolaz kupa ili prvo mjesto dolazi Zenicki inat i raja ce ispostovat.
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Avenija je napisao/la: 08 ruj 2025, 21:44 Bio je jedino Klis oko 5-6 hiljada prodatih za ulazak u federaciju. Zrinjski, Sarajevo kup više.
I sad u subotu rušimo Radnik i prodate iz lige federacije :D

I trebat će malo vremena da kod nas zaživi online kupovina kao sto godinama školujes publiku da ako pokusavas uci besplatno na stadion ti faktički krades Čelika i njegov si grobar.

Ali sto kaze @philiies milimetar po milimetar svaki dan napredak i ides u pravom smjeru.
1. NK ČELIK - FK KLIS BUTUROVIC POLJE: 5885
2. NK ČELIK - FK SARAJEVO: 5261
3. NK ČELIK - FK RADNIK BIJELJINA: 4893
4. NK ČELIK - HŠK ZRINJSKI MOSTAR: 3178
5. NK ČELIK - FK RADNIK HADŽIĆI: 2222
6. NK ČELIK - NK BOSNA VISOKO: 2021

Eto top 5 od odlaska u kanton, 4 su bile kup utakmice (Klis isto kup sistem, nije ligaška).

Hajmo bar 2223 protiv Banovića :srce:

EDIT: Bila je još jedna ligaška preko 2000, Bosna Visoko :mrgreen: Tu sam nekako zaboravio i propustio, al eto neka se nađe. Ubacit ću jedan post svih brojki što imaju od kantona narednih dana.
Zadnja izmjena: Truhlo, dana/u 08 ruj 2025, 22:13, ukupno mijenjano 1 put.
FRLegioen

Post Postao/la FRLegioen »

Subota bez mene,radim,ali karta ce biti kupljena iako imam sezonsku.Da se malo I na Tuzlu osvrnem.Bod zasluzen u potpunosti,blizi smo bili pobjedi nego oni.Ponosten cist gol,ali I onaj penal za njih je mogao svirati!Sudjenjem relativno zadovoljan osim onog nepostojeceg ofsajda.Pickanski smo usli u tekmu ,ali drugo poluvrijeme smo odlicni bili.Raduje me fizcka sprema u ova 3 kola,dominirali smo fizikom.Robija grmila ,a I Fukare su bolje bile nego proslo gostovanje.Policija TK najveca stoka u drzavi!Sve u svemu dobra tekma,atmosfera,rezultat...
Brotherze

Post Postao/la Brotherze »

FRLegioen je napisao/la: 08 ruj 2025, 22:13 Subota bez mene,radim,ali karta ce biti kupljena iako imam sezonsku.Da se malo I na Tuzlu osvrnem.Bod zasluzen u potpunosti,blizi smo bili pobjedi nego oni.Ponosten cist gol,ali I onaj penal za njih je mogao svirati!Sudjenjem relativno zadovoljan osim onog nepostojeceg ofsajda.Pickanski smo usli u tekmu ,ali drugo poluvrijeme smo odlicni bili.Raduje me fizcka sprema u ova 3 kola,dominirali smo fizikom.Robija grmila ,a I Fukare su bolje bile nego proslo gostovanje.Policija TK najveca stoka u drzavi!Sve u svemu dobra tekma,atmosfera,rezultat...
Zato meni nije jasno kako bude vise raje na stadionu nego prodanih ulaznica, je li moguce da svi fulamo s procjenom ili je nesto drugo.

Takvih kao ti koji imaju sezonsku a kupe i ulaznicu ima jos dosta sigurno. Ja necu gledati nijednu tekmu vjerovatno na Bilinom jer sam vani, imam 3 sezonske za sebe i djecu a kupicu i nekoliko ulaznica sad za za subotu i za sve naredne domace tekme. I po toj logici bi trebalo biti vise prodanih karata nego publike al nekim cudom nije tako.
phillies

Post Postao/la phillies »

Vidjecemo brate, jos se sistem uhodava i svi se navikavaju na njega. A mozda se tek sad vidi koliko su nase odokativne metode netacne. Ja sam sa tribine gledao okolo i mislio sam da ima 3500 najmanje :) :) a nema sanse da je 1000 ljudi uslo onako :)

Samo skenere i kontrolu na ulaze, pa da nas Bog vidi. I dolaziti ranije na tekmu, ko moze, da se izbjegne velika guzva 20minuta pred tekmu.
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Zamorano

Post Postao/la Zamorano »

FRLegioen je napisao/la: 08 ruj 2025, 22:13 Subota bez mene,radim,ali karta ce biti kupljena iako imam sezonsku.Da se malo I na Tuzlu osvrnem.Bod zasluzen u potpunosti,blizi smo bili pobjedi nego oni.Ponosten cist gol,ali I onaj penal za njih je mogao svirati!Sudjenjem relativno zadovoljan osim onog nepostojeceg ofsajda.Pickanski smo usli u tekmu ,ali drugo poluvrijeme smo odlicni bili.Raduje me fizcka sprema u ova 3 kola,dominirali smo fizikom.Robija grmila ,a I Fukare su bolje bile nego proslo gostovanje.Policija TK najveca stoka u drzavi!Sve u svemu dobra tekma,atmosfera,rezultat...
E svaka cast!!! O ovome ja pisem koliko smo spremni halalit klubu a da nista ne dobijemo za uzvrat!
Neko je iz kluba spominjao nekad da za organizaciju jedne tekme ide i do 10.000 km jer i nije svaka tekma ista organizacija.Uzmi sad protiv Sarajeva il uzmi organizaciju protiv Viteza nisu iste tekme za organizaciju.
Uglavnom nece rasti brzo povecanje prodaje karti al je bitno da raste iz tekme u tekmu.
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Brotherze je napisao/la: 08 ruj 2025, 22:23
Zato meni nije jasno kako bude vise raje na stadionu nego prodanih ulaznica, je li moguce da svi fulamo s procjenom ili je nesto drugo.

Takvih kao ti koji imaju sezonsku a kupe i ulaznicu ima jos dosta sigurno. Ja necu gledati nijednu tekmu vjerovatno na Bilinom jer sam vani, imam 3 sezonske za sebe i djecu a kupicu i nekoliko ulaznica sad za za subotu i za sve naredne domace tekme. I po toj logici bi trebalo biti vise prodanih karata nego publike al nekim cudom nije tako.
Loše su procjene delegata skroz, bezveze se pumpaju brojke. Vrlo malo dijaspore kupi kartu, online "karte" postoje od kantona, pa ih kupovalo 20 ljudi...
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

Pa vrlo je prosto. Odokativne metode su pogresne. Ne moze bit prodato 1800 a mi zivimo u uvjerenju da je bilo 3 hiljade. Dodaj eto i sezonske 2200. Ne moze 800 ljudi uci bez karte ni da nema nikakve kontrole.
Mi kad prodamo 3 i po hiljade ulaznica ja smijem u sta hoces se opkladit da delegat pise 5 hiljada minimum.
Procjena nasa vara i varala je itekako prethodnih godina. Sad imamo vrlo jasnu metriku gdje xe se u kartu znati koliko je ljudi na utakmici. Normalno ima i bice knih koji prodju, dobiju gratis ali recimo da je to do 10% ukupne brojke.
Suma sumarum nista delegat samo gledat brojke na stranici i to uzimati za tacno.
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

KakhaKaladze je napisao/la: 08 ruj 2025, 22:37 Pa vrlo je prosto. Odokativne metode su pogresne. Ne moze bit prodato 1800 a mi zivimo u uvjerenju da je bilo 3 hiljade. Dodaj eto i sezonske 2200. Ne moze 800 ljudi uci bez karte ni da nema nikakve kontrole.
Mi kad prodamo 3 i po hiljade ulaznica ja smijem u sta hoces se opkladit da delegat pise 5 hiljada minimum.
Procjena nasa vara i varala je itekako prethodnih godina. Sad imamo vrlo jasnu metriku gdje xe se u kartu znati koliko je ljudi na utakmici. Normalno ima i bice knih koji prodju, dobiju gratis ali recimo da je to do 10% ukupne brojke.
Suma sumarum nista delegat samo gledat brojke na stranici i to uzimati za tacno.
Eto ti gore protiv Zrinjskog 3100 ulaznica, delegat pisao 5500 :lol:
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Pa na kraju opet necemo imati realno stanje, kada svi krenu kupovati online karte,a nece moci dolaziti na stadion. :mrgreen:
Juzni Front 1988

Post Postao/la Juzni Front 1988 »

bartoli je napisao/la: 08 ruj 2025, 21:25
Juzni Front 1988 je napisao/la: 08 ruj 2025, 20:57 Daj molim vas ako ima gdje da se pogleda snimak utakmice u Tuzli, bio bih zahvalan.
https://www.youtube.com/watch?v=H-_Dd6dukoc

Hvala buraz
moSa likCe
bartoli

Post Postao/la bartoli »

Redbull je napisao/la: 08 ruj 2025, 22:39 Pa na kraju opet necemo imati realno stanje, kada svi krenu kupovati online karte,a nece moci dolaziti na stadion. :mrgreen:
Ima skener na ulazu, brojac. hehe
LimVo likČe
Zamorano

Post Postao/la Zamorano »

Redbull je napisao/la: 08 ruj 2025, 22:39 Pa na kraju opet necemo imati realno stanje, kada svi krenu kupovati online karte,a nece moci dolaziti na stadion. :mrgreen:
Najbolja opcija ce biti 2000 gledalaca i 2200 prodatih karti :D
Prema tome svi težimo :lol:
I mozda bi klub mogao reci kako je zazivjelo i kolika je online uplata.Na primjer do petka da klub kaze,pa ako je 12 ,12 je nije sramota,cisto da se vidi na cemu smo :D
I sta ocekivat u subotu sto se tice ulaznica :D
cz1945

Post Postao/la cz1945 »

Ažuriran je na stranici i broj skeniranih karata
phillies

Post Postao/la phillies »

Celik ce biti prvi klub na svijetu, kojem je nestalo online karata hahahahahaa a stadion poluprazan.
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Odgovori