NK Čelik

strucnjak9

Re: NK Čelik

Post Postao/la strucnjak9 »

Cinvict35 je napisao/la: 07 ruj 2025, 17:39 Gledqm ovog Skrijelj iz Toska koja zvjer na lijevom krilu jbt koja brzina pretrca stopera natjerq golmana Stupcanice na crveni evo zabi i iz slobodnjaka golcinu vec ima 3 gola i asistenciju , nasa oba krila 0 golova 0 asistencija
Nasa krila su najslabiji dio ekipe. I Marin i Sero samo loptu u noge traze i poprilicno su spori, jedini Durmis od svih koji ide u prostor a najmanje sanse dobija. Da imamo bolja krila, vjerujem da bi u ove tri utakmice imali 9 bodova i da bi se prosetali ligom
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Ja rezultata u ligi danas jbt :mrgreen:

@truhlo na aparatima :lol:

Čelik sa previše respecta ide na gostovanja. Tek sad mi krivo sto nismo uzeli 6 bodova. Pogotovo Travnik 6 velikih prilika.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Brotherze

Post Postao/la Brotherze »

Cinvict35 je napisao/la: 07 ruj 2025, 17:39 Gledqm ovog Skrijelj iz Toska koja zvjer na lijevom krilu jbt koja brzina pretrca stopera natjerq golmana Stupcanice na crveni evo zabi i iz slobodnjaka golcinu vec ima 3 gola i asistenciju , nasa oba krila 0 golova 0 asistencija
Tosk i Igman bili otpisani a oba po 9 bodova trenutno imaju hehe. Stupcanica na pragu drugog poraza kuci, bice iznenadjenja ove sezone izgleda.
U Igmanu su Damjanovic i Bajramovic od nasih bivsih.
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Radnik trenutno disciplinuje našeg iduceg protivnika.
Travnik se vraća. Samo da GOŠK ne preokrene.
phillies

Post Postao/la phillies »

Avenija je napisao/la: 07 ruj 2025, 17:50 Ja rezultata u ligi danas jbt :mrgreen:

Čelik sa previše respecta ide na gostovanja. Tek sad mi krivo sto nismo uzeli 6 bodova. Pogotovo Travnik 6 velikih prilika.
Hajd opet razumljivo je da tradicionalno protiv Slobode u gostima imas respekt. Ali kad su vidjeli da su jaci i da mogu igrati protiv njih,sve se okrenulo. Nadam se da vise ni protiv koga nece imati respekta i da vec mogu spoznati svoju snagu i sta mogu napraviti ove sezone.
Za Travnik, prva utakmica, valjda je falilo samopouzdanja.
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
KenanA

Post Postao/la KenanA »

Eugen je napisao/la: 07 ruj 2025, 17:23 Moramo biti zadovoljni, bod na strani i pobjeda kuci ti si u vrhu tabele. Jucer mi prijatelj koji je boizak Azmiru govori da je prodao neku zemlju i dobio 20-tak miliona KM, te da će dovesti još pojačanja, a posebno na zimu. Čovjek koji zna radit sa sudijama i ne sumnjam da će sve uraditi da vrati Slobodu u PL, ali pitaju se i drugi nesto. Trenutno smo mi klasa za Slobodu? Oni s onakvom igeom nece biti medju 3 ekipe
Prodao top plac u Sarajevu, spominje se cifra preko 20 miliona ali te pare idu u njegovu fabriku u Brčkom koju nikako da pusti u rad. Onaj ko poznaje njegovu trenutnu situaciju, zna da njemu Sloboda nije ni na 10. mjestu problema. Vrijeme će pokazati.
prisonbreak

Post Postao/la prisonbreak »

strucnjak9 je napisao/la: 07 ruj 2025, 17:46
Nasa krila su najslabiji dio ekipe. I Marin i Sero samo loptu u noge traze i poprilicno su spori, jedini Durmis od svih koji ide u prostor a najmanje sanse dobija. Da imamo bolja krila, vjerujem da bi u ove tri utakmice imali 9 bodova i da bi se prosetali ligom
:lol: :lol:
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Samo ovako da ostane, kiks zutih, kiks goska. Ovo ostalo nek igraju dobro, nece ti dugo tempo drzat.
crnocrvenaarmija

Post Postao/la crnocrvenaarmija »

Kad vidim današnje rezultate ne zelim da budem zadovoljan samo bodom sa gostovanja! I u Travniku a i u Tuzli mogli smo da pobijedimo a i trebali smo realno, nadigrali smo ih u svakom smislu. Moja zamjerka treneru su kasne izmjene!! Od 60min je trebao da uvodi igrače u obe utakmice!! :oops: :cry:
Rz88

Post Postao/la Rz88 »

Saroliki rezultati sto nama ide u korist. Stupcanica dosta cudna, nastave li propisati bodove mozda neki igraci budu nezadovoljni pa na zimu dodju nama. Valjda i mi mozemo ojacati financije do zime pa dignuti plate se koji igrac preseli iz Olova u Zenicu. Mujaric, Efendic, Mehmedovic, Haznadar sve top igraci. Nadam se padu Igmana. Gosk takodjer podbacio ili nas je Avenija sve zavarao pricama o njihovom instagramu i stolicama na tribinama. Vitez vjerovatno ispada. Nisam ih gledao, ne znam ima li sta da vrijedi u njihovom timu? Koliko vidim nema.
Rz88

Post Postao/la Rz88 »

crnocrvenaarmija je napisao/la: 07 ruj 2025, 18:14 Kad vidim današnje rezultate ne zelim da budem zadovoljan samo bodom sa gostovanja! I u Travniku a i u Tuzli mogli smo da pobijedimo a i trebali smo realno, nadigrali smo ih u svakom smislu. Moja zamjerka treneru su kasne izmjene!! Od 60min je trebao da uvodi igrače u obe utakmice!! :oops: :cry:
Slazem se. Blizu smo bili 9/9, ali smo podlegli. Realno je da ovoj ekipi nedostaje jos jedna razina vise da mogu pobijediti uprkos greskama sudija, losijem travnjaku... Nadam se do proljeca da ce ovi igraci napredovati ili se ojacati s jos jednim ili dva pa da zaredamo s pobjedama na dosta laksim gostovanjima (Tomislav, Banovici, Vitez, Simin Han, a kako stvari trenutno stoje i Olovo).
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Avenija je napisao/la: 07 ruj 2025, 17:50 Ja rezultata u ligi danas jbt :mrgreen:

Predobri rezultati :pray:

Idemo Travniče 3 2 :srce: Život ide dalje, glabaj ga Dariooooooo :alkohol:

Sve nam se poklopilo, ignorišite ove toškove, konjice što ih je prosralo, idu oni prema dole kroz koje kolo. 2 kiksa Stupčanice, 1 goška, 2 gorkog, a mi bez poraza :srce:

Hadžići fino natamburali i iskartonirali Banoviće, kako nam ljudi fino nabacuju na volej :grljenje:
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

prisonbreak je napisao/la: 07 ruj 2025, 18:06
strucnjak9 je napisao/la: 07 ruj 2025, 17:46
:lol: :lol:
Da daleko najslabiji dio ekipe , trenutno na amaterskom nivou 2LC sto napisa neko gore da su bolji i opasniji imali bi sigurno 7ili 9 bodova.
Ovog Plocu sam spominjao bar 10 puta , najveca greska je bilo takvog igraca propustit , mlad jak skolovan i ubica golova igrqc kakav se priprema za PL
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

@avenija daj tabelu, 5. smo, kad ogadimo balun rudarima, idemo u top 3 i po prvo mjesto u Gračanicu :srce:
Avenija

Post Postao/la Avenija »

slika

Fenomenalni rezultati za nas. Svi kiksali. Protiv Budućnosti ima da gori sve. Pobjedom u subotu već idemo gore u top 3. Onda Gračanica i nabijanje Stupčanice na Bilinom za prvo mjesto pred 8000 rutonja :tobože:

Samo shvatiti ozbiljno Budućnost i odigrati kao da je finale za ulazak.

Svi na Bilino!!!
Odgovori