NK Čelik

KenanA

Re: NK Čelik

Post Postao/la KenanA »

PONOSGRADA88 je napisao/la: 07 ruj 2025, 13:20
Allgunsblazing je napisao/la: 07 ruj 2025, 12:36
Truhlo je napisao/la: 07 ruj 2025, 12:14 E jbg sad, Sivac sasvim ok odradio sve utakmice do sad...

Vratit će se promašaji, polako, imamo dosta igrača van ritma, za koje kolo, biće to bombona.
Je li nam izbio tri boda protiv Travnika? Svi poletili okrivit golmana i stopere, a zaboravljaju zicer koji je ovaj konj promasio. Pricamo o ofanzivnoj njegovoj igri, kojoj? Dobije priliku za centarsut, pogodi korner zastavicu, ili izadje u korner kao jucer. O ljudskim karakteristikama ne treba ni pricati, govno jedan kroz jedan.

Nas zapad laje Masicu, tri puta bolji igrac i korektniji covjek, a ovo govno prolazi ispod radara.
Veze ti toTope nemas o fudbalu za tebe je ovo kvantna fizik. Vidi se da ne poznajes fudbal al bas,da znas sta je i kako igrat po cjeloj strani gore/dole kao sto Sivac igra trka od 0-90 sto niko ne moze osporit,rekao bi nesto drugo ne to. Tvoj problem sa Sivcem je privatne prirode. A promasaj u Travniku i to lahko objasnit al sta tebi znaci objasnjavat kad je privatno pitanje.
Sramota je da se najvise napadaju nasi igraci uz Zenice,a najvise su do sad pokazali da ginu za dres.
Historija nas je naučila da su ovaj klub najviše oštetitila zenička djeca, zenički privrednici i svi slični koji se kletu u Zenicu. Naravno, čast izuzecima.
Treba da igra ko je najbolji i ne interesuje me odakle dolazi.
Rz88

Post Postao/la Rz88 »

Vratiti se s Tusnja i biti nezadovoljan bodom nije mala stvar. 5/9 nakon 2 najteza gostovanja, barem nama, nije mala stvar. Ali ostaje i ta zal gdje smo mogli vrlo lagano imati 9/9. Nismo jos sazrili za puni plijen, ali idemo gore.
Ova drzava, savez i sport nikada nece ici naprijed dok se ovakve stvari trpe. Deni Catibovic je dobar sudija, ne grijesi on jer nema pojma, sposoban je, ali je zato govno kojem zelim smrt najmilijih. Isto se i za pomocnike odnosi.
Osim sudije koji je ponistio cist gol i ubijao nas sitnim odlukama, pocetak utakmice je bio los. Morali smo uci s vise naboja i hrabrosti.
Nije problem odigrati X u Tuzli, ali ako zelimo borbu za vrh moramo dobijati gostovanja poput Banovica, Tomislava, Viteza, Simin Hana i slicna. Dosta ih je na proljece. U tim ce se utakmicama najvise pokazati zrelost ekipe.
Navijacki smo izgrmili, ne znam jesam li 2-3 puta cuo Fukare u pozadini.
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Allgunsblazing je napisao/la: 07 ruj 2025, 12:38
Cinvict35 je napisao/la: 07 ruj 2025, 12:31 Vezw ti nemas, ocigledno pises zbog mrznje prema momku a sto se tice igre nama je lijeva strana sa Marinom katastrofa , evo 3 tekme konstantno napadamo i igramo preko desne strane a nas konstantno pritiscu sa lijeve strane sto je uvidjelo i pisalo vise momaka na forumu sto ipak dokazuje tvoje znanje o fudbalu ili ipak neke mrznje i gotive prema nokim igracima.
Jesi ti ono pisao da ne znas zasto Masetic ne igra ispred Hodzica? Pametujes, a ne znas propise takmicenja.
Previse se pametan pravis imas Telalovica Smajlovica i Jamakovica za u21 pravilo al vidimo da si ogranicen ali ne sto neznas znam da znas nije to frka ali si subjektivan i nimalo objektivan kod komentarisanja igraca.Mozemo rec da nam je vise sudija ili Marin ili golman izbio 3 boda u Travniku, ponavljam da je napadac hajd fulao ali bek i jos onakav los teren pa et mogao je i zabit , trebao je ali ga krivit je i vise nego providno da nesimpqtises momka
Rz88

Post Postao/la Rz88 »

Sto se tice igraca, najbolji su sinoc bili Hora i Riki. Hora je bas digao formu i puno nam to znaci. 5-6 prekrsaja nad Rikijem od igraca koji mu mogu biti ocevi. Sivac je u pocetku susreta bio los, centarsutevi nisu bili na nivou, gubio je dosta lopti. Nedim isto solidan, uz par gresaka, ali cini mi se da se popravio u odnosu na proslu sezonu kada je bas grijesio. Hodzic par losih odluka. Delic mi je najbolju utakmicu odigrao protiv Slavije, danas par dobrih pasova, ali vec 3 utakmice mi nije na nivou na kojem zelim da bude. Kalesic je unio svjezinu, bas se izdvaja po stilu od svih veznjaka zadnjih 4-5 godina sto smo imali. Marin nevidljiv na krilu. Opet ponavljam, njegova prednost je fudbalska inteligencija, a ne brzina. On mora igrati vise u sredini, pa cak ulaziti u centar kada se Masic izvlaci. Sero se popravio u odnosu na prve 2 utakmice. Masic zabio odlican gol.
Avenija

Post Postao/la Avenija »

slika

Nije Bilino Polje slika je sa Tusnja :pray:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
AeroMs33

Post Postao/la AeroMs33 »

Ma niko Sivca ne napada,komentarisemo igru.
Upravo zato sto je aktivan i cesto s loptom ,probija ja se ponadam evo prilike za promjeni rezultata jer gubis,ili hoces go ,nestrpljivo cekas da zakuha sta u vrhu i on dode i jos taj zadnji nabac ili proigravanje sa beka al ono nista konkretno .
Al tako svaku od gad ga gledam . Bgm nista drugo.
Pa mi ide to na zivce .
Da barem nije tolko aktivan covjek nebi ni komentarisao.
Al takav igrac,da ima to nebi igro u Celiku u drugoj ligi nego za kakav Evropski klub jer momak stvarno ima pluca .
Cinvict35

AeroMs33 je napisao/la: 07 ruj 2025, 14:48 Ma niko Sivca ne napada,komentarisemo igru.
Upravo zato sto je aktivan i cesto s loptom ,probija ja se ponadam evo prilike za promjeni rezultata jer gubis,ili hoces go ,nestrpljivo cekas da zakuha sta u vrhu i on dode i jos taj zadnji nabac ili proigravanje sa beka al ono nista konkretno .
Pa mi ide to na zivce .
Al takav igrac,da ima to nebi igro u Celiku u drugoj ligi nego za kakav Evropski klub jer momak stvarno ima pluca .
Da to izgleda tako i nervirq razumijem i mene nervira ali rijetko kad i mi punimo sesnesterac a i nemamo neke visoke napadace ni krilne a ni napqdaca da je sidras visok pa je mozda vise to razlog pogotovo na gostovanju, e na Bilinom to mora bit bolje da on bolje ubacuje a nasi navalni igraci bolje skacu
R0B1J4SH

Post Postao/la R0B1J4SH »

Ma Sivac jednostavno nije onaj igrac iz prve sezone u Prvoj ligi i tačka.
Ne moze mi niko dokazat da je napredovao pa makar i mrvu,prije uzme loptu i ode sad ne smije u duel ući,a u odbrani je po meni dobar.
Po meni Kalesic treba igrat u prvoj postavi mnogo vise smo vidjeli od njega nego od Delica u napadu,iako Kalesicu nije primarno da ide ka naprijed.Hvala Marinu sto nas je prošle sezone spasio od ispadanja al moramo bit realni ne zaslužuje više da igra u prvoj postavi,Jamakovic je po meni bolja opcija i taman Masetic može igrati umjesto Hodžića.
Masetic ima sve bolje od Hodžića al bas sve,i inteligentniji je i jaci i brži ima bolju igru nogom,ma sve sve ali eto Hodzic igra jer je na pripremnim bio dobar,al mora se rotirat malo definitivno.
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Rano je jos za ovakve izjave, ali imam osjecaj da je ova sezona NAŠA !
Delirijum1988

Post Postao/la Delirijum1988 »

Utakmica poprilicno kakva se i ocekivala. Mi dok smo nasli svoj ritam oni to iskoristili. Onda njihov pad jer realno znalo se da oni ne mogu onaj tempo da drze tako dugo, nisu ni poluvrijeme izdrzali starci :D Na kraju spasavali bod. Ostaje žal jer smo svi vidjeli i osjetili da smo mogli vise, ali ipak mozemo biti zadovoljni, kako bodom tako i igrom koju smo pokazali.
Ali mozda i najveci napredak u nasoj igri je upravo ono gdje smo prosle sezone imali najvise problema, a to je igra nakon 60-e minute. Nema vise onog pada u igri i bas se osjeti kad ulaze kvalitetni i konkretni igraci sa klupe koji mogu da naprave razliku.
Mozda ne bi bilo lose napraviti par rotacija u ekipi da vidimo kako ce to izgledati. Ohladiti malo Marina, Delica i Hodzica, a pokusati sa Jamakovicem, Kalesicem i Maseticem.
Almir2018

Post Postao/la Almir2018 »

Avenija je napisao/la: 07 ruj 2025, 14:15 slika

Nije Bilino Polje slika je sa Tusnja :pray:
A koliko je nas jos bilo tamo među njihovim navijačima
Rz88

Post Postao/la Rz88 »

Cinvict35 je napisao/la: 07 ruj 2025, 15:03
AeroMs33 je napisao/la: 07 ruj 2025, 14:48 Ma niko Sivca ne napada,komentarisemo igru.
Pa mi ide to na zivce .
Da to izgleda tako i nervirq razumijem i mene nervira ali rijetko kad i mi punimo sesnesterac a i nemamo neke visoke napadace ni krilne a ni napqdaca da je sidras visok pa je mozda vise to razlog pogotovo na gostovanju, e na Bilinom to mora bit bolje da on bolje ubacuje a nasi navalni igraci bolje skacu
Masic 189cm, Kalesic 190cm, Telalovic 192cm, Sero i Marin 184, odnosno 180cm, ali obojica znali pogoditi glavom prosle sezone. E druga je stvar sto Masic bjezi iz sesnaesterca, ali iz drugog plana moraju ulaziti Kalesic i Marin. Ide dosta lopti preko Sivca, ali ih ne koristi. Nema ni Smajlovic nijedan dobar centarsut, ali manje ih je i uputio.
Cinvict35

Rz88 je napisao/la: 07 ruj 2025, 16:01
Cinvict35 je napisao/la: 07 ruj 2025, 15:03
Pa mi ide to na zivce .
Masic 189cm, Kalesic 190cm, Telalovic 192cm, Sero i Marin 184, odnosno 180cm, ali obojica znali pogoditi glavom prosle sezone. E druga je stvar sto Masic bjezi iz sesnaesterca, ali iz drugog plana moraju ulaziti Kalesic i Marin. Ide dosta lopti preko Sivca, ali ih ne koristi. Nema ni Smajlovic nijedan dobar centarsut, ali manje ih je i uputio.
Mislio sam konkretno za navalni red igraca a ne ti meni nabrajas igrace koji skoro nikad nece bit u sesnestercu osim Masketa koji je eto povisok dovoljno za napadaca osim u korner situacijama a eto i tu smmo vidjeli koliki su znalci 10 kornera i niti jedan nismo imali sut pa opet recite da je do Sivcq ili Smajlovica po ubacenom centarsutu.
Marin Sero Durmis Ali nisu neki igraci loji mogu razgrnut u guzvi i zabit jedino ako ke bas sam igrac u dobroj poziciji.
Mislim da je veci problem u komunikaciji i pozicioniranju napadaca i onoga ko ubauje bio to Sivi Sero Delic Smajlovic jednostavno to je do uigranosti akcija i sl
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Moramo biti zadovoljni, bod na strani i pobjeda kuci ti si u vrhu tabele. Jucer mi prijatelj koji je boizak Azmiru govori da je prodao neku zemlju i dobio 20-tak miliona KM, te da će dovesti još pojačanja, a posebno na zimu. Čovjek koji zna radit sa sudijama i ne sumnjam da će sve uraditi da vrati Slobodu u PL, ali pitaju se i drugi nesto. Trenutno smo mi klasa za Slobodu? Oni s onakvom igeom nece biti medju 3 ekipe
Cinvict35

Gledqm ovog Skrijelj iz Toska koja zvjer na lijevom krilu jbt koja brzina pretrca stopera natjerq golmana Stupcanice na crveni evo zabi i iz slobodnjaka golcinu vec ima 3 gola i asistenciju , nasa oba krila 0 golova 0 asistencija
Odgovori