Ja sam optimista za 3 bobe iz Tuzle, ko sto kazes, samo nek ponove pristup i to je to.Truhlo je napisao/la: ↑05 ruj 2025, 17:59U Travniku su baš dobar pristup imali, samo neka to ponove, pa šta god bude. Veliki je plus odličan teren, u Travniku iz daljine izgleda ok, al je strašno grbav bio.
3. kolo : Sloboda Tuzla : Čelik Zenica
Re: 3. kolo : Sloboda Tuzla : Čelik Zenica
Naši su mladi igrači željni borbe i igre a kod njih starohani prgavi namazani plus Čatibović sudija nas najveći dzelat.
Ne treba nasjesti na glupost ili neku provokaciju kad znas da sudija jedva čeka. To je čovjek koji je pravio cirkuse u sred Zenice na Bilinom protiv Gradine i Budućnosti pa tu treba biti oprezan da ne bi riješio utakmicu penalima i crvenim kartonima. Još će biti to teferić sa tribina i pritisak jedva će čekati. Da Čelik igra kuci ovu utakmicu sad bi se tajfuni i uragani spustili sa Floride preko oceana do Zenice kao i svaki put kada kuci igramo ovako ideala vrijeme tako da će sigurno biti 5000 ljudi..
Znaci Travnik zaradi od utakmice protiv Čelika 35 000 KM.
Sloboda 50 000 KM
A u zadnjih 5 kola kuci u Premijer ligi prodali 478 ulaznica.
Oko 90 po utakmici
Ne treba nasjesti na glupost ili neku provokaciju kad znas da sudija jedva čeka. To je čovjek koji je pravio cirkuse u sred Zenice na Bilinom protiv Gradine i Budućnosti pa tu treba biti oprezan da ne bi riješio utakmicu penalima i crvenim kartonima. Još će biti to teferić sa tribina i pritisak jedva će čekati. Da Čelik igra kuci ovu utakmicu sad bi se tajfuni i uragani spustili sa Floride preko oceana do Zenice kao i svaki put kada kuci igramo ovako ideala vrijeme tako da će sigurno biti 5000 ljudi..
Sloboda 50 000 KM

Oko 90 po utakmici

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Naprijed jesu stari igraci ali nazad su djeca , kao sto Truhlo kaze i ja tako mislim da je to nasa sansa za 3 boda , losi su nazad mladi i neiskusni ima da im Maske Sero i kompanija pravi velike problemeAvenija je napisao/la: ↑05 ruj 2025, 18:15 Naši su mladi igrači željni borbe i igre a kod njih starohani prgavi namazani plus Čatibović sudija nas najveći dzelat.
Sloboda 50 000 KM
Oko 90 po utakmici![]()
A vala imamo i mi prekaljenih rutonja, Hora, Kalesić, Delić, Šerex, Popović, Mašić, itd... Još su naše rutonje u najboljim godinama, trebali bih ubiti trkom na sredini i bokovima. Jedini poludidura je Hora i to tačno tamo gdje treba biti, na stoperskoj poziciji da komanduje odbranom.Cinvict35 je napisao/la: ↑05 ruj 2025, 18:32Naprijed jesu stari igraci ali nazad su djeca , kao sto Truhlo kaze i ja tako mislim da je to nasa sansa za 3 boda , losi su nazad mladi i neiskusni ima da im Maske Sero i kompanija pravi velike problemeAvenija je napisao/la: ↑05 ruj 2025, 18:15 Naši su mladi igrači željni borbe i igre a kod njih starohani prgavi namazani plus Čatibović sudija nas najveći dzelat.
Sloboda 50 000 KM
Oko 90 po utakmici![]()
Didura Said ne može pretrčati Sivca da mu ovaj da 10 metara prednosti svaki put.
Gazi likČe mali gorki ole ole

@avenija mi kad sataremo gorki 2 razlike ide metar snijega i mećava za Banoviće kući 
I da, gorki će kitu zaradit. Od 3000 ljudi, 2500 im uđe bez ulaznice

I da, gorki će kitu zaradit. Od 3000 ljudi, 2500 im uđe bez ulaznice

- BatistutA19
Ma svedno mi majke mi nek kupe sve utakmice nek udju ne moraju ni igrat nek ih odmah promoviraju u Wwin ligu BiH nikakav problem nemam sa tim.Sta ce sad ce vratit dugove sve i napravit nove dugove ali hajd ti budalama to objasni da nece opet varat i na crno radit ,kako im objasnit da ne ispadnes ljubomoran ili da ih ne mrzisTruhlo je napisao/la: ↑05 ruj 2025, 17:46Lako je bilo ulaziti prije kad imaš 1 konkurenta za ulazak, a sada su tu 4 ozbiljne ekipe, možeš jednu pokrasti, ali 4 nikako. Puši ga sisojeBatistutA19 je napisao/la: ↑05 ruj 2025, 17:04 Ma nek udju ko ih jebe nek sve kupe utakmice i protivnicke klubove i sudije sto se mene tice nije mi to nikakav problem ako oni misle da je to taj put da se klub postavi na zdrave noge..
Mozda bi i volio bas tako da bude nek sve kupi opet nece bit sretni nikad kao mi.Vreme ce pokazat gdje ce taj put zavrsit.Eto im novi dug 50 k za igrace do kraja Septembra rok ,sad ce i njih zajebavat kao i nas .
Ja biram nas put zdrav i korak po korak.![]()
Oni sami ne znaju sta hoce i samo se hvataju na ovog i zive snove da ce neko ulagat milions,onaj jedan pise na fb kad vratis dugove sredi stadiion da bude europski hahah .Jebo te ne moze Hajduk Dinamo Partizan stadiin uradit da oni naprave.
- BatistutA19
E sad cemo vidjet koliko ce Travnik prodat karti i svi oni koji misle da nije skupo 10 KM ,pogotovo ako los polozaj na tabeli i kad dodje hladnije vreme..Nece ni 100 karti prodat.
Prvo poluvrijeme loše do bola (veci dio). Sve mogu da razumijem ali da mi nekog u ovoj ligi (bez obzira o kome se radilo) pretjerano respektujemo, ne mogu. Momci moraju to sebi da izbiju iz psihe. Pazljiv biti, uredu. Toliko respekta (da ne kazem straha) imati da skroz trokiras prvih 15-20 minuta utakmice je nedopustivo.
Bod mozda izgleda prihvatljivo ali oni su bili zreli da ih uzmemo. Igra u drugom puno bolja i moralo se i prvo podjednako dobro ako ne i bolje odigrati.
Bod mozda izgleda prihvatljivo ali oni su bili zreli da ih uzmemo. Igra u drugom puno bolja i moralo se i prvo podjednako dobro ako ne i bolje odigrati.