NK Čelik

Zamorano

Re: NK Čelik

Post Postao/la Zamorano »

Nije bitno hoce li protiv Banovica biti 5000 al sigurno se baza "stalnih" gledalaca popela na 1500 gdje mislim da ni jednu tekmu necemo imati manje od 1500 gledalaca u cijelom prvenstvu. A s ovom igrom i ovakvim pristupom,borbom i zalaganjem moze se ocekivat i prosjecno po 3000 i vise po svakoj tekmi na Bilinom.
phillies

Post Postao/la phillies »

Al sam se razocarao kad sam vidio brojku prodatih sezonskih. Mislio sam da ce ove sezone ici preko 500. Ali eto, ima jos 7 dana do kraja prodaje.

PS. Maske - izjava :rock: :rock:
Zadnja izmjena: phillies, dana/u 06 ruj 2025, 23:44, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
AeroMs33

Post Postao/la AeroMs33 »

Cinvict35 je napisao/la: 06 ruj 2025, 21:09
prisonbreak je napisao/la: 06 ruj 2025, 20:34
AeroMs33 je napisao/la: 06 ruj 2025, 20:24 Znaci ko protiv Masketa nesto napise ide na ignore od sad. :lopta:
Dobra je ekipa ,ne moze bolje,fali kvaliteta al to je sta imamo,trce,bore se,hvala Bogu pa je Masic proradio ovih prva tri kola inace bi suha k. ostali u sve tri utakmice.
Mene najvise opet Sivac zivcira reko bi covjek trci,bori se al on nikad nista konkretno kad treba neku asistenciju,ubacaj nesto to me strasno zivcira iz utakmice u utakmicu al jasno mi je kako ostali misle da je dobar jer cesto je sa loptom na sredini terena .
Al et necu ga vise kudit al jedva cekam da ode na klupu.
Mali Riki dobar osim na pocetku imao je onaj kiks kad je trazio faul a nisu svirali. Hora fenomeno , Vardo kad treba bljesne sa zadnjim pasom i za mene je bolji od vecine jer time pokaze da zna a ovi ostali igraju prosjek ali su mladi i trce i bore se sto je za ovaj rang dovoljno.
Ovdje se ne slazem s tobom oko bekova. Meni je Sivac veceras odigrao odlicnu utwkmicu,dok nam je sav bekaj dolazio sa strane gdje igra Smajlovic. Ma Vardo je igracina, jedan od boljih u ekipi. Cak mislim da je jedini igrac koji radi i igra, svaka cast njemu.

Masic proslu utakmicu je trebao biti proglasen igracom utskmice. Covjek je najbolji u prva tri kola.
Sivac je masina stize i u napad i u odbranu jedan od boljih ove 3 tekme
Da upravo na trku dobija poene zbog toga ga voli trener i publika ali nema asistencije,opasnog ubaca sa strane kad dode pred gol ,sut na go ne pamtim a o golu da ne pricamo. Sve sto uradi je na sredini terena naravno uz aut liniju realno. Jusic je recimo znao pogodit ponekad i asistirat. Pa uporedimo Smajlovica na ljevoj po broju asistencija,pogodaka ili suteva na gol i Sivca . Al nekazem da je los ,samo da me zivcira i da bi volio nekog opadnijeg prema naprjed.
Ukratko ,da mi je dozivit da ubaci makar svaku trecu normalnu da se izrodi neka situacija opasna preko njega a ne uvjek sredina nekakvi prodori za aplauza a prwd golom petljavina,ubac tribina
Zadnja izmjena: AeroMs33, dana/u 06 ruj 2025, 23:55, ukupno mijenjano 2 puta.
AeroMs33

Zamorano je napisao/la: 06 ruj 2025, 21:42
AeroMs33 je napisao/la: 06 ruj 2025, 20:24 Znaci ko protiv Masketa nesto napise ide na ignore od sad. :lopta:
Dobra je ekipa ,ne moze bolje,fali kvaliteta al to je sta imamo,trce,bore se,hvala Bogu pa je Masic proradio ovih prva tri kola inace bi suha k. ostali u sve tri utakmice.
Mene najvise opet Sivac zivcira reko bi covjek trci,bori se al on nikad nista konkretno kad treba neku asistenciju,ubacaj nesto to me strasno zivcira iz utakmice u utakmicu al jasno mi je kako ostali misle da je dobar jer cesto je sa loptom na sredini terena .
Al et necu ga vise kudit al jedva cekam da ode na klupu.
Mali Riki dobar osim na pocetku imao je onaj kiks kad je trazio faul a nisu svirali. Hora fenomeno , Vardo kad treba bljesne sa zadnjim pasom i za mene je bolji od vecine jer time pokaze da zna a ovi ostali igraju prosjek ali su mladi i trce i bore se sto je za ovaj rang dovoljno.
Naserem se u usta i tebi i Masketu!!! Et sad blokiraj jebo li te glupi Damjanovic samo si ga ti branio popusi mu kitu!
A sad je i bod dobar i zadovoljno se jelde? Dobar bod i zasluzen potpuno! Horic predobar,Masicu penis ti popusim al dobar si danas bio sto jest jest! Dobra igra uz ponisten nam gol. Svaka cast cijeloj ekipi i moram pohvaliti i Vardu ostali dobri uz manje greskice al sve u svemu dobro.Bod odlican.
Napisao sam vec prije danas bi bod bio dobar uz pobjedu nad Banovicima i onda ici po pobjedu u Gracanicu pa docekat Stupcanicu u totalnom ludilu.
Regoje je samo malo zakasnio s izmjenama,moglo je to 10 minuta prije krenuti.
Ostalo sve za 10.
Ti si degen
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Dobili smo novu stranicu sa mogućnosti online kupovine, mislim da je to svima promaklo jer je nekad objavljeno uz utakmicu pa je neopaženo prošlo jer je utakmica bila u fokusu.

https://nkcelik.ba/
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
phillies

Post Postao/la phillies »

Da, zasad doduse samo clanarina i sezonske karte, koje ce se prodavati do 13.09. Vjerujem da ce uskoro biti osposobljena i stranica shopa, za kupovinu artikala iz fanshopa i online. Isto tako, bilo je govora i o prodaji karata za svaku domacu utakmicu, pa cemo da vidimo.

Btw, bas mi lijepo izgleda stranica, pismeno, nista nadzidzano...jos par stvarcica da podese i bice ko bombona.
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

AeroMs33 je napisao/la: 06 ruj 2025, 23:44
prisonbreak je napisao/la: 06 ruj 2025, 20:34

Ovdje se ne slazem s tobom oko bekova. Meni je Sivac veceras odigrao odlicnu utwkmicu,dok nam je sav bekaj dolazio sa strane gdje igra Smajlovic. Ma Vardo je igracina, jedan od boljih u ekipi. Cak mislim da je jedini igrac koji radi i igra, svaka cast njemu.

Masic proslu utakmicu je trebao biti proglasen igracom utskmice. Covjek je najbolji u prva tri kola.
Da upravo na trku dobija poene zbog toga ga voli trener i publika ali nema asistencije,opasnog ubaca sa strane kad dode pred gol ,sut na go ne pamtim a o golu da ne pricamo. Sve sto uradi je na sredini terena naravno uz aut liniju realno. Jusic je recimo znao pogodit ponekad i asistirat. Pa uporedimo Smajlovica na ljevoj po broju asistencija,pogodaka ili suteva na gol i Sivca . Al nekazem da je los ,samo da me zivcira i da bi volio nekog opadnijeg prema naprjed.
Sine jesil ti ikad gledao Celika Sivi je jedan od najbolji asistenata u historiji po sezoni doduse jest 2lc ali 18 asistencija je imao te godine.Jusic je imao 1 go a neznam jel imao ijednu asistenciju, poredit napadacki ta dva igrqca je smjesno Sivi je za njega igracina
AeroMs33

Cinvict35 je napisao/la: 06 ruj 2025, 23:56

Sine jesil ti ikad gledao Celika Sivi je jedan od najbolji asistenata u historiji po sezoni doduse jest 2lc ali 18 asistencija je imao te godine.Jusic je imao 1 go a neznam jel imao ijednu asistenciju, poredit napadacki ta dva igrqca je smjesno Sivi je za njega igracina
Nebih se slozio. Dobara pluca ,masina prava al drug on osjecaja za zavrsni pas,sut kad treba nije da nema nego je katastrofa
Kad bi to imao bio bi klasa i za evropske lige
Ovo je naravno dobronamjerna kritika
RutonjasaZapada

Post Postao/la RutonjasaZapada »

Sve pohvale za odbranu Celika ....Ona frljoka sto je uslao to se desava evropskim ekipama nema tu sta...Ova Sloboda nema para samo da se zna...Vec sljedeci mjesec krecu nezadovoljstva igraca zivi bili pa vidjeli...
Napokon sam dozivio da je bod malo na osnovu igre sa gostovanja...

Buducnost samo bez euforije lako cemo.
Avenija

Post Postao/la Avenija »

phillies je napisao/la: 06 ruj 2025, 23:52 Da, zasad doduse samo clanarina i sezonske karte, koje ce se prodavati do 13.09. Vjerujem da ce uskoro biti osposobljena i stranica shopa, za kupovinu artikala iz fanshopa i online. Isto tako, bilo je govora i o prodaji karata za svaku domacu utakmicu, pa cemo da vidimo.

Btw, bas mi lijepo izgleda stranica, pismeno, nista nadzidzano...jos par stvarcica da podese i bice ko bombona.
Najbitnije je da stranica bude ažurna sa redovnim vijestima, informacijama, izvjestajima, galerijama, izjavama trenera, igrača..mislim sve ono sto se podrazumjeva. Ali ok, jucer je tek u funkciji i treba sedmica dana da se sve uhoda. Taman do Budućnosti.
limvolikce

Post Postao/la limvolikce »

RutonjasaZapada je napisao/la: 07 ruj 2025, 08:11 Sve pohvale za odbranu Celika ....Ona frljoka sto je uslao to se desava evropskim ekipama nema tu sta...Ova Sloboda nema para samo da se zna...Vec sljedeci mjesec krecu nezadovoljstva igraca zivi bili pa vidjeli...
Napokon sam dozivio da je bod malo na osnovu igre sa gostovanja...

Buducnost samo bez euforije lako cemo.
Propust odbrane, 4 igraca i niko ne ide u bloku pred sut, prodje kroz njih, uredu da se odbije od nekog pa udje, ovdje nije bilo bloka. Posebno Hodzica kojem je to posao, moras da se bacas kad vidis da ce sutat, nema okretat dupe lopti.
Ali dobro. Ide Buducnost, a to su one zajebane utakmice gdje Buducnost nije neka ekipa, a igraci potrosili veliku dozu motivacije u Tuzli, a tekmu neces dobiti laganini ko da igras protiv Proletera iz Makljenovca. Ovdje treba psiholog vise nego igdje, a najbolje ako Regoje i sam zna motivisati ekipu da jedu teren, iako nije atraktivan protivnik.
Ocekujem tesku tekmu, a nadam se suprotnom.
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Što se tiče ponistenog gola ima izjava Mašića na ss.ba gdje kaze pitali sudiju na poluvremenu sto je ponistio gol a on im rekao mislio da je Masić glavom dirao loptu pa onda Popović zabio..
Faktički priznao grešku..

Majstore i u Travniku smo gol primili iz nepostojećeg kornera...

Dva gola ostećeni u tri kola. Objektivno.
prisonbreak

Post Postao/la prisonbreak »

@Truhlo da nije Secerovic odigrao na stoperu, primili bi 4 komada. Kako stara i troma ekipa :pray: ne mogu oni do vrha tabele.
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

AeroMs33 je napisao/la: 07 ruj 2025, 00:07
Cinvict35 je napisao/la: 06 ruj 2025, 23:56
Nebih se slozio. Dobara pluca ,masina prava al drug on osjecaja za zavrsni pas,sut kad treba nije da nema nego je katastrofa
Kad bi to imao bio bi klasa i za evropske lige
Ovo je naravno dobronamjerna kritika
Njegovo i nije da daje golove a sto se tice centarsuta sigurno jedan od najboljih cemtarsutevq u ligi 1000% iz trka od korner zastavice ima ostar centarsut iz svih pozicija punog sprinta e sad druga stvar je sto je kod njegovih centarsuteva malo nasih u 16tercu pa nije dovoljno za neki golova jer on kad probije i extremno je brz i skoro uvije nasi kqsne il je Masic sam u napadu i tesko je dat go.A da se imq poprqvit i napredovat ima mjeatq kao i svi ali kad imas takvog igraca u ekipi tesko te smije napast preko te strane jer se boje po izgubljenoj lopti kontre i vidi se da ekipe nas vise i skoro uvijek napadaju lijevu stranu, to je neko i zapazio i pisao ovde nije to dzaba tako
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

prisonbreak je napisao/la: 07 ruj 2025, 10:03 @Truhlo da nije Secerovic odigrao na stoperu, primili bi 4 komada. Kako stara i troma ekipa :pray: ne mogu oni do vrha tabele.
Rekoh ja prije mjesec dana da smo jači na svakoj poziciji od gorkog, samo bolje golmane imaju realno.

Matorci se poceli valjat u 20. minuti :lol: :lol:

Pravo zrela i kvalitetna partija naših, neka smo doživili da na gostovanju sakrijemo loptu 60 minuta :pray: :pray:

Opet sam prezadovoljan, al baš prezadovoljan, jer ova naša ekipa nije ni na 50% forme koju može imati. Čekaju se Šerex i Kalesić da podignu formu i integrišu se u startere.

@zamorano je to fino izračunao, taman protiv Bratstva koje je za klasu slabije nego prethodnih sezona, tamo naplatiti promašaje iz prva dva gostovanja i uzeti tricu ako Bog da :srce:
Odgovori