NK Čelik

Zamorano

Re: NK Čelik

Post Postao/la Zamorano »

Kakva ba izuzeca? Nije malonogometni turnir u Orahovici da trazis izuzeca sudije. Ne ide to bas tako kako vi mislite!
Kad god nas je ovaj povaljivo dolazili bi do zeljenog rezultata :D Tako i sutra ici na bod jer bod je kao kuca!!!
Bodom sutra,pobjedama protiv Buducnosti i Bratstva u gostima imas vrhunski start u prvih 5 kola pred Stupcanicu ;)
prisonbreak

Post Postao/la prisonbreak »

Deni je sudio dobro utakmicu protiv Rudara, nije se zajebavo. Kad hoce moze, al svi znamo kakav je sudija.

Danas smao po tri bobe, nista bod. Samo igrsti odnpocetka na tri boda, bolji smo od Slobode.
phillies

Post Postao/la phillies »

I ja mislim da nece moci toliko navlaciti nekome, jer eto imaju i kamere. Nasi se trebaju potruditi da ne budu isprovocirani i ne daju mu povoda za kartonima, da ne skacu na svaki faul za koji misle da nije.
Mi se trebamo fokusirati na nasu igru i nas cilj koji je postavljen za ovu utakmicu, a to je (licno misljenje) napasti na tri boda, nadati se i bodu. Ali zivot ide dalje i ako se izgubi :D :D :D Ipak je rijec o derbi utakmicama, i tesko je prognozirati bilo sta. Imaju kvalitetan tim, koji doduse nema nijednu sluzbenu utakmicu zajedno, ali ne treba podcijeniti Smajica, Jaganjca, Huseinbasica....odbrana im je doduse slabija karika, i tu mozda treba praviti pritisak, ali im se ne smije ostaviti previse prostora da se razmasu u napadu. Vidjecemo.
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
RutonjasaZapada

Post Postao/la RutonjasaZapada »

Svanulo mirise na tri boda iz Tuzle...
Ide sada majica,šal + kafa i za Tuzlu....
Almir2018

Post Postao/la Almir2018 »

RutonjasaZapada je napisao/la: 06 ruj 2025, 09:52 Svanulo mirise na tri boda iz Tuzle...
Neko je vec od jučer u Tuzli 💪💪🖤❤️
Danas ide akobogda bar bod
Kontras'88

Post Postao/la Kontras'88 »

Almir2018 je napisao/la: 06 ruj 2025, 10:01
RutonjasaZapada je napisao/la: 06 ruj 2025, 09:52 Svanulo mirise na tri boda iz Tuzle...
Jbt bod jeste dosadni sa tim bodom, nek' izadju za 3 boda neka se bore 3 boda i nista vise, pa kako bude, sta odma skidamo gace ni do Zepca nisu dosli
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Jebem mali bod, hocemo tri
RubikovaKocka

Post Postao/la RubikovaKocka »

Ako budu isli ziheraski i defanzivno na bod gubimo lagano 100%.
Idi napadni tri boda i pogini na terenu pa sta god bilo, nije ni poraz tada strasan.
Kontras'88

Post Postao/la Kontras'88 »

RubikovaKocka je napisao/la: 06 ruj 2025, 10:47 Ako budu isli ziheraski i defanzivno na bod gubimo lagano 100%.
Idi napadni tri boda i pogini na terenu pa sta god bilo, nije ni poraz tada strasan.
To je to
phillies

Post Postao/la phillies »

Pa upravo to i govorim....moras napasti i ici po tri boda, pa da se na kraju mozes nadati pozitivnom rezultatu. Ako ides sa kalkulacijom "idem po bod" ibtsko postabis ekipu, to je mrka kapa u startu. Bar smo se mi uvjerili u to mnogo puta na gostovanjima, gdje je falilo kohonesa ili kod igraca ili kod trenera za nesto vise...cini mi se da to nije slucaj danas. Zato, juris !! Ako cemo ginuti, nek ginemo ko ljudi, a ne misevi.
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
KenoRob

Post Postao/la KenoRob »

Cijela Tuzla truhlinu tuki muzla
RutonjasaZapada

Post Postao/la RutonjasaZapada »

Almir2018 je napisao/la: 06 ruj 2025, 10:01
Ma tri boda mi smo bod osvojili dok Gracanicu prođemo..Ako zelis biti u vrhu potuci se sa svakim na pobjedu pa sta bude...
Bembeli

Post Postao/la Bembeli »

Ako je ko u Tz...bujrum pivkanu ili kahvicu da mahnemo :)
Brotherze

Post Postao/la Brotherze »

Nadam se da im je psiholog na ovim seminarima utuvio u glavu da ne prigovaraju i ne dobijaju bezveze zute kartone. Zakidanje treba ocekivati i dosta prekrsaja blizu naseg kaznenog a oni imaju nekoliko dobrih sutera.

Moraju dati preko 100% mogucnosti za povoljan rezultat i u slucaju vodstva ni slucajno se ne povlaciti kao sto cesto radimo jer ocigledno nemamo ekipu za cuvanje rezultata.
Almir2018

Post Postao/la Almir2018 »

Karta nabavljena sad kaficu popiti onda jesti gdje i na stadion
Idemo Celik 🖤❤️
Odgovori