NK Čelik

Redbull

Re: NK Čelik

Post Postao/la Redbull »

Sebicnost moraju da izbiju iz glave, jucer nas to 2 gola kostalo, a u travniku vjerovatno i pobjede.

Klasicni napadac fali ovoj ekipi da bude potpuna. Masic je super, sve to stojj sto pisemo za njega, ali kad kazete svugdje ga ima pokriva teren... za mene to nije dobro, sta ce Masic u odbrani ili na centru se bori, a krila nam gore stoje. Pa kad se stvori sansa nije na svojoj poziciji.

On je idealan igrac za poziciju iza napadaca, nek prica ko sta hoce. Ima ekstra sut, dobar pas, borben, ali nema zavrsni korak, kad se samo noga treba postavoti da lopta udje u gol. Vise golova dadne izvan 16, nego unutar.

Sve u svemu mozemo biti zadovoljni, nema one padnje od prosle sezone.
Zamorano

Post Postao/la Zamorano »

Avenija je napisao/la: 31 kol 2025, 00:19
phillies je napisao/la: 31 kol 2025, 00:04 Da i ja sam primjetio da su lijevu stranu bas zapostavili bili, pogotovo u prvom poluvremenu. U drugom nesto je i islo po lijevoj strani.
Jos nesto, Durmis je cini mi se bas za ove uloge, mozda pola sata pred kraj. Taman kad se bekovi umore, Edin moze na svjezinu praviti visak i biti opasnost za protivnicki gol. Vjerujem da ce doci i utakmice kad ce biti i starter, pa vidjecemo kako ce to izgledati. Uglavnom, tim nam je skockan za ove lige taman, nema vise glavobolja cim neko se uhvati za koljeno. Koliko znaci "duzina klupe".
Kako nema glavobolje šta da sutra Mašić stane krivo negdje na ulici. Ko će igrati umjesto njega. Šta da smo ganjali danas rezultat a desiti će se i to nekada koga bi uveli u špic? Šta kada bude pauza zbog tri žuta..Sve ok, ostatak ekipe ali nemamo jos jednog napadača i veliki je rizik i pritisak na Masicu svako kolo.
Kakve bolan glavobolje??? Ko je igro kad je otiso u Stupcanicu umjesto njeg? Igrat ce svako onako kao on sinoc.Trcis ko vo po terenu,vracas golmanu s 55 metara loptu,fulas 1 na 1 ,neces dodat covjeku koji je u100 puta boljoj poziciji da dadne gol i rijesi tekmu i sad ko ce igrat ako on ne bude igro? Nek Durmo igra bolji ce bit! Nemam nista protiv momka i nek igra svaku tekmu al za mene je on obican igracic igro il ne igro nikakvu prevagu ne donosi,svejedno mi. A vi ga kujete u zvijezde i nekakvog igracinu sta poslije Masica? Nista! Isto ko i prije njeg!!!
Brotherze

Post Postao/la Brotherze »

Opet se natovarili pametnjakovici na Masica, covjek trci i trazi loptu jer je ne dobija u napadu. Da stoji samo u 16 onda bi kritikovalii ovdje i govorili da nista ne radi.

Covjek po statistici zabija go ili ima asistenciju svaku drugu tekmu sto je solidno, posebno gledajuci koga je imao iza sebe u proslim sezonama.

Pa da je dobar kao Bilbija ne bi igrao u prvoj ligi, ja ne kontam sta pojedinci ocekuju ovdje. I onda se cudimo onim pacijentima sa zapada a evo i ovdje ih ne fali izgleda hehe
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Zamorano je napisao/la: 31 kol 2025, 10:16
phillies je napisao/la: 31 kol 2025, 00:04 Da i ja sam primjetio da su lijevu stranu bas zapostavili bili, pogotovo u prvom poluvremenu. U drugom nesto je i islo po lijevoj strani.
Jos nesto, Durmis je cini mi se bas za ove uloge, mozda pola sata pred kraj. Taman kad se bekovi umore, Edin moze na svjezinu praviti visak i biti opasnost za protivnicki gol. Vjerujem da ce doci i utakmice kad ce biti i starter, pa vidjecemo kako ce to izgledati. Uglavnom, tim nam je skockan za ove lige taman, nema vise glavobolja cim neko se uhvati za koljeno. Koliko znaci "duzina klupe".
Kako nema glavobolje šta da sutra Mašić stane krivo negdje na ulici. Ko će igrati umjesto njega. Šta da smo ganjali danas rezultat a desiti će se i to nekada koga bi uveli u špic? Šta kada bude pauza zbog tri žuta..Sve ok, ostatak ekipe ali nemamo jos jednog napadača i veliki je rizik i pritisak na Masicu svako kolo.
Kakve bolan glavobolje??? Ko je igro kad je otiso u Stupcanicu umjesto njeg? Igrat ce svako onako kao on sinoc.Trcis ko vo po terenu,vracas golmanu s 55 metara loptu,fulas 1 na 1 ,neces dodat covjeku koji je u100 puta boljoj poziciji da dadne gol i rijesi tekmu i sad ko ce igrat ako on ne bude igro? Nek Durmo igra bolji ce bit! Nemam nista protiv momka i nek igra svaku tekmu al za mene je on obican igracic igro il ne igro nikakvu prevagu ne donosi,svejedno mi. A vi ga kujete u zvijezde i nekakvog igracinu sta poslije Masica? Nista! Isto ko i prije njeg!!!
Nema prevagu nikakvu , upravu si 2 kola asistencija i pogodak i bar 7 ili 8 suteva i sansi za go , ma nema on pojma a necemo o tome da je ubjedljivo najvise pretrcao.
prisonbreak

Post Postao/la prisonbreak »

Masic nas najbolji igrac prva dva kola. IDE GLAS ZA NJEGA.
Avenija

Post Postao/la Avenija »

KenoRob je napisao/la: 31 kol 2025, 00:54 Nananananaaaaaa
Oooooooooooooooooo
Nananananananananna
Ooooooooooooo
https://vm.tiktok.com/ZMAjGCCgW/

:D
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Zamorano

Cinvict35 je napisao/la: 31 kol 2025, 10:50
Zamorano je napisao/la: 31 kol 2025, 10:16
Nema prevagu nikakvu , upravu si 2 kola asistencija i pogodak i bar 7 ili 8 suteva i sansi za go , ma nema on pojma a necemo o tome da je ubjedljivo najvise pretrcao.
Kakvu bolan asistenciju frajko spustene glave puca pored gola :mrgreen: sreca dijete bilo u guzvi pa se snaslo i dalo gol.Cuj asistencija :lol: On Bogu nebi asistiro! Pogledaj snimak!
Zamorano

Samo da pitam ove organizatore 12 igrac FORUMASI hocel biti ta akcija i ove godine? Koji mjesec nas kaci ako ce je biti i ko ce to organizovati? Hvala unaprijed :D
A unazad cemo one koje ne budu ucestvovali u istoj :mrgreen:
LoSin

Post Postao/la LoSin »

Gdje se moze glasat za igraca utakmice?
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Zamorano je napisao/la: 31 kol 2025, 13:38 Samo da pitam ove organizatore 12 igrac FORUMASI hocel biti ta akcija i ove godine? Koji mjesec nas kaci ako ce je biti i ko ce to organizovati? Hvala unaprijed :D
Do sad sam je ja organizovao, ako neko ima zelju da preuzme bujrum. Sljeduje nas tek od oktobra da se pokrenemo, skupljati prijave, pa uplate i zavrsiti akciju.

Prosle godine smo se jedva skupili, ali smo odradili. Nadam se ove godine da ce to brze ici.
phillies

Post Postao/la phillies »

Zamorano je napisao/la: 31 kol 2025, 13:38 Samo da pitam ove organizatore 12 igrac FORUMASI hocel biti ta akcija i ove godine? Koji mjesec nas kaci ako ce je biti i ko ce to organizovati? Hvala unaprijed :D
Naravno da ce biti, nismo valjda sisice da odustanemo :D :D U oktobru cemo otvoriti temu, nadam se da ce dotle i stranica proraditi pa da se ima opcija uplate preko stranice, kao sto je i do sad bila. pored toga, bice i uplata u klubu....uglavnom Stay tuned :D
Zadnja izmjena: phillies, dana/u 31 kol 2025, 15:22, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Zamorano

Redbull je napisao/la: 31 kol 2025, 13:48
Do sad sam je ja organizovao, ako neko ima zelju da preuzme bujrum. Sljeduje nas tek od oktobra da se pokrenemo, skupljati prijave, pa uplate i zavrsiti akciju.

Prosle godine smo se jedva skupili, ali smo odradili. Nadam se ove godine da ce to brze ici.
Zamorano

Redbull je napisao/la: 31 kol 2025, 13:48

Od oktobra. Hvala. Sto se mene tice zadovoljan sam organizacijom s tebe :D
Ja cu glasat da ti ostanes organizator samo gdje se glasa :D
Posto je islo sporo i jedva prosle godine pisi mene 300 km! Da ide brze ove godine! Ko slaze govno mu!
Oki od oktobra se zadamo za 12 igraca!
phillies

Post Postao/la phillies »

Ma Redbull je presao igricu sa organizacijom 12. igraca, tako da ni ja ne bih nista mjenjao :D
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
PONOSGRADA88

Post Postao/la PONOSGRADA88 »

Brotherze je napisao/la: 31 kol 2025, 10:45 Opet se natovarili pametnjakovici na Masica, covjek trci i trazi loptu jer je ne dobija u napadu. Da stoji samo u 16 onda bi kritikovalii ovdje i govorili da nista ne radi.

Covjek po statistici zabija go ili ima asistenciju svaku drugu tekmu sto je solidno, posebno gledajuci koga je imao iza sebe u proslim sezonama.

Pa da je dobar kao Bilbija ne bi igrao u prvoj ligi, ja ne kontam sta pojedinci ocekuju ovdje. I onda se cudimo onim pacijentima sa zapada a evo i ovdje ih ne fali izgleda hehe

Upravu si,trci trudi se,cekamo da procepi njega, i Jamakovic sve pohvale od trke zalaganja na dalje,za sve ostale takodje Sivac i Horic pokazali ko su i sta, opet Ali udje u igru ko mrtav na terenu ko da ga bacilo na teren,ubjedljivo najveci krah od svih nasih nada previse smo ocekivali od njega,a on iskreno za Fortune. Nedim Smajlovic za mene igrac utakmice,djete se premalo spominje, a jedini od ovih nasih omladinaca uz Rikija koji ce moci da zivi od igranja fudbala.
Odgovori