Jbg, pratio borbu i slalom Masica i kad mu je golman uhvatio loptu, pao mi mrak na oci 10 sekundi

... i kranuse salve spominjanja Masiceve majke sa svih strana zapada.Truhlo je napisao/la: ↑30 kol 2025, 23:32Pa kralju u šta si ti gledao, kad si tu situaciju propustiophillies je napisao/la: ↑30 kol 2025, 23:25 Samo jedan offtopic: Laudrupe, kako je dobro vidjeti te opet![]()
![]()
![]()
umalo bez himne ostadosmo hahhaha
A u pravu je Zamorano, sad sam vratio snimak na 52. minut utakmice. Uzivo nisam ni vidio Jamakovica u gol sansi. Trebao mu je asistirati i tu je napravio gresku Masic.
Kad sam vec spomenuo Jamakovica, ponovo kao i u Travniku prva sansa na utakmici je njegova. I on se steli izgleda da procepi.
A sto se tice upisivanja gola, treba zbog Rijada traziti da se to ispravi. Masicu jedan gol nista ne znaci (uostalom nije ga ni postigao) a nek ostane i sluzbeno zapisano da je Riki strijelac.
@RZ88
Glasanje za igraca kola (dok ne proradi stranica) obavlja se na Viber grupi. Tako je bilo poslije Travnika, gdje je Horic izabran za igraca utakmice.Pola zapada srčani i napad bjesnila nakon toga
![]()
Sigurno su ti neke ženturače ukrale pažnju![]()
Al najjači lik na zapadu je iza naše klupe, al bude gore na vrhu zapada, od 2. minute idu povici mijenjaj Bojane![]()
E na ovoj utakmici bio sam tu blizu ove dvojice i bas sam se ismijao kad ovaj pogodi ovog svogTruhlo je napisao/la: ↑30 kol 2025, 23:35
Neće robija, čuvaj se fukarešćine![]()
Ponovo pogledaj imas na youtub prvo poluvrijeme pa ces vidjeti koliko je puta probio i centrirao a iz teski situacija, nemoj se ustrucavat pogledaj laganozenickicelik je napisao/la: ↑30 kol 2025, 23:01Jel se zajebavas il nismo gledali istu utakmicu?Cinvict35 je napisao/la: ↑30 kol 2025, 21:50 Ja sam prezadovoljan a ovi neki fudbalski magovi na forumu koji nikad nisu izasli na veliki teren bi da ekipa igra u najmanju ruku kao Liverpoli i Barsa u najboljim danima ma hajde.
Sivac prvo poluvrijeme je ubio igrace Tomislava i sve sto smo napravili bilo je od njega i njegovi centarsuteva jer smo sve i igrali po desnoj strani da je imao gresaka jest to je i nomalno.
Mesic isto tako pravio je nevjerovatan presing od 0 do 90 minute imao top sanse jbg nece u go i kod prvog gola je njegova zasluga da je nije dirao Riki vjerovatno bi i usla al volim sto je Riki zabio.
Zamjeram mu onu skrtost kad je imao Jamakovica a golman uhvatio ostalo je dobro odradio.
Vardo nike toliko lose a ni dobro Marin malo losiji al trci trudi se valjda se popravi.
Riki fenomenalan kao i Horaostali dobri trebali smo realno dobit 4 razlike al et desi se da ekipa stvori ovoliki broj sansi pa i izgubi iz jednog suta.
Super je ovo jer vidi se iz aviona da ima prostora za napredak 50% a onda bi bili nezaustavljivi.
Posjeta solidno dobra
Kako nema glavobolje šta da sutra Mašić stane krivo negdje na ulici. Ko će igrati umjesto njega. Šta da smo ganjali danas rezultat a desiti će se i to nekada koga bi uveli u špic? Šta kada bude pauza zbog tri žuta..Sve ok, ostatak ekipe ali nemamo jos jednog napadača i veliki je rizik i pritisak na Masicu svako kolo.phillies je napisao/la: ↑31 kol 2025, 00:04 Da i ja sam primjetio da su lijevu stranu bas zapostavili bili, pogotovo u prvom poluvremenu. U drugom nesto je i islo po lijevoj strani.
Jos nesto, Durmis je cini mi se bas za ove uloge, mozda pola sata pred kraj. Taman kad se bekovi umore, Edin moze na svjezinu praviti visak i biti opasnost za protivnicki gol. Vjerujem da ce doci i utakmice kad ce biti i starter, pa vidjecemo kako ce to izgledati. Uglavnom, tim nam je skockan za ove lige taman, nema vise glavobolja cim neko se uhvati za koljeno. Koliko znaci "duzina klupe".
Nije mozda, vec 100%. Jednostavno nije na nivou. PresporoCinvict35 je napisao/la: ↑30 kol 2025, 22:19Marin je zaista mozda i najlosija karika u ekipi ja bi ga malo i klupirao pa pokusao sa Durmisem ili Jamakovicem kad se Sero vrati na 100%prisonbreak je napisao/la: ↑30 kol 2025, 22:13A niko ne vidi kada Marin njemu nije ostavio kada prebacio gol, pa poslije tog mu opet ne daje na penalu, vec uvaljuje loptu Seri...
Od mene definitivno glas ima Masic, najveca borbenost od cijele ekipe.
Meni su igraci spremni, dugo ovsko nisu bili spremni. Delic me iznenadio koliko je spremanHardcoreconvict je napisao/la: ↑31 kol 2025, 09:39 Dobro smo igrali, visok presing, od prve do skoro zadnje minute, sto nismo dugo izdržali u tom ritmu;
Marin bio dobar, kreirao dosta sansi, puno pretrpljenih faulova i zuti karton na njemu, nedostajao mu je pogodak..
Maske isto jako dobar, samo u onoj situaciji mora dodati, jer tako se smije' biti sebičan kada vodis 3:0, a ne kada se lomi rezultat..
Treba pohvaliti Smajlovića, lijep pogodak i dobra igra, naravno i Rikija koji za godine koje ima, pokazuje dosta..
Sa ovakvom igrom, sa malo manje sebičnosti svih, protiv Slobode visoka očekivanja;