NK Čelik

Truhlo

Re: NK Čelik

Post Postao/la Truhlo »

Ako je kapacitet ruševine 7000, znači nama 350 ulaznica. Biće ovo bolje navijačko izdanje od Banja Luke sigurno :srce:
FRLegioen

Post Postao/la FRLegioen »

Almir2018 je napisao/la: 30 kol 2025, 22:27 Sto se tice utakmice zadovoljan sam igrom imali smo šansi dosta zaista ali lopta nije htjela u gol par puta da bude ubjedljiva
Sto se tice masica jest i mene iznervirao sa sebičnosti ali opet treba reci momak je čitavu utakmicu se borio i bilo ga na svim pozicijama tako da momak je odigrao dobru utakmicu uz telalovica po meni najzasluziji za pobjedu
Ehh sad idemo u Tuzlu nadam se da ću biti sretan ekipi sa tribina i da pobjeda bude
Ako je ko za kafu u Tuzli na dan tekme nek se javi ovo ne vazi za navijace slobode hahaha
Na tribini se vidimo,vjerovatno cemo organizovano doci..Ponovo prije Gracanice pretres,drska policija TK ...SVI U TUZLU!!!
phillies

Post Postao/la phillies »

Lijepa noc na Bilinom. Lijepa i tecna igra Celika, lijep i gol mladog Rijada. Utakmica dobijena bez srkleta i nervoze. Ljudi su bez ikakve potrebe bili nervozni na Masica. Jbt, vodis, imas inicijativu, stvaras prilike i naravno desi se da se i profula...zbog cega psovke, prozivanje da ga se izbaci napolje? Covjek pogodio u prosloj utakmici, u ovoj bio asistent, sta treba uraditi da zenicka publika bude zadovoljna? Da osuta kad god publika misli da treba osutati? Najbolje pojedincima podjeliti dzojstike pa da upravljaju igracima :D Doduse, nakon prozivanja imao je cini mi se dva suta po golu i raja je aplaudirala :D valjda vole da se suta po golu, pa kako god hahahaa. Vjerujem da velika vecina ne zna da je nama koji smo na Bilinom gledali Moscanicu, Natron, Kolinu, ovo kao kvalifikacije za evro takmicenja :D

I jos vazna napomena, tek je drugo kolo, nijedna ekipa pa ni Celik nije na 100% svog potencijala, tako da kao sto je neko rekao ima jos prostora za napredak itekako. Raduje sto smo u obje utakmice dominirali i imali i vise sansi i bolje sanse od protivnika. Doci ce sve to na svoje.
Raduje sto niko ko je vec imao zuti karton, nije dobio drugi. :D

Robijasi - standardno odlicni. Stvarno bi se ljudi koji su sa juga presli na zapad zbog ko zna kojih razloga, trebali vratiti i pojacati kop da izgleda jos bolje. Ima jos energije u njima i steta je to ne iskoristiti, a ovako na zapadu samo propadaju :D

Slijedeci vikend gostovanje Slobodi (ako ne budu trazili kakvu odgodu :D ). Kako god, sa sportske strane nadam se da ce biti u punom sastavu i da se "pofajtamo" muski pa kako bude.
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Gostovanje na Tusnju Slobodi
Domaća protiv Budućnosti.
Gostovanje Bratstvo
Domaća Stupčanica.

Ako dobijes kozojebe ovo ćemo pregaziti sve.

Utakmica na TV, nema kradje, veća podrska navijača Čelika nego domaćih..

Može se uzeti ali moramo odigrati bez greške, jedan za drugog poginuti, ispraviti greške i sebičnosti iz prva dva kola.

I ja mislim da će biti ovo jedno od najboljih gostovanja Robijasa, bolje i od Banja Luke.

Hajde Čelik :!:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
zenickicelik

Post Postao/la zenickicelik »

Cinvict35 je napisao/la: 30 kol 2025, 21:50 Ja sam prezadovoljan a ovi neki fudbalski magovi na forumu koji nikad nisu izasli na veliki teren bi da ekipa igra u najmanju ruku kao Liverpoli i Barsa u najboljim danima ma hajde.
Sivac prvo poluvrijeme je ubio igrace Tomislava i sve sto smo napravili bilo je od njega i njegovi centarsuteva jer smo sve i igrali po desnoj strani da je imao gresaka jest to je i nomalno.
Mesic isto tako pravio je nevjerovatan presing od 0 do 90 minute imao top sanse jbg nece u go i kod prvog gola je njegova zasluga da je nije dirao Riki vjerovatno bi i usla al volim sto je Riki zabio.
Zamjeram mu onu skrtost kad je imao Jamakovica a golman uhvatio ostalo je dobro odradio.
Vardo nike toliko lose a ni dobro Marin malo losiji al trci trudi se valjda se popravi.
Riki fenomenalan kao i Horaostali dobri trebali smo realno dobit 4 razlike al et desi se da ekipa stvori ovoliki broj sansi pa i izgubi iz jednog suta.
Super je ovo jer vidi se iz aviona da ima prostora za napredak 50% a onda bi bili nezaustavljivi.
Posjeta solidno dobra
Jel se zajebavas il nismo gledali istu utakmicu?
FRLegioen

Post Postao/la FRLegioen »

Avenija je napisao/la: 30 kol 2025, 22:56 Gostovanje na Tusnju Slobodi
Gostovanje Bratstvo
Domaća Stupčanica.

Može se uzeti ali moramo odigrati bez greške, jedan za drugog poginuti, ispraviti greške i sebičnosti iz prva dva kola.

I ja mislim da će biti ovo jedno od najboljih gostovanja Robijasa, bolje i od Banja Luke.

7 kolo Bihac ...4.10 bice dobro gostovanje!
Rz88

Post Postao/la Rz88 »

Lijepa noc na Bilinom. Upisali smo sigurnu pobjedu. Nisam ni ja najzadovoljniji jedino zato sto smatram da ova ekipa moze bolje. Tomislav ce se ove sezone boriti za opstanak. Bas su slabi. Igrac utakmice ce biti Telalovic. Volio bih da mi netko kaze gdje se moze glasati dok nemamo stranicu, ako se i moze. Ne bih nikoga izdvajao od igraca jer su svi pravili greske, moze i mora bolje, ali i ovo veceras je obecavajuce. 2400 kaze delegat. Samo me zanima gdje je bilo smjesteno jos 1600 ljudi protiv Radnika? Ali slazem se, realnije je ovih 2400 nego onih 4000. Mozda 2500 veceras. Volio bih da netko u narednom periodu objavi broj prodanih ulaznica ako ima uvid.
Sljedeci vikend invazija u Tuzlu koju mozemo dobiti. Moramo biti na nivou kao tim i svako pojedinacno. Pobjeda u Tuzli donosi delirijum.
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Gostovanje Bratstvo
Domaća Stupčanica.

Ukoliko uspiju i registrovati igrace, bit ce im prva utakmica. Sigurno je da imamo sanae, samo ako budemo znali to pametno iskoristiti.
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Pobjeda u Tuzli dat ce nam dobar zalet, da ovaj jesenski dio iskoristimo najbolje moguce.
RealMadrid

Post Postao/la RealMadrid »

Delegat upisao Masicu prvi gol :lol:
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Redbull je napisao/la: 30 kol 2025, 23:07
Gostovanje Bratstvo
Domaća Stupčanica.

Ukoliko uspiju i registrovati igrace, bit ce im prva utakmica. Sigurno je da imamo sanae, samo ako budemo znali to pametno iskoristiti.
Vidiš, to sam i zaboravio... Tu smo baš u prednosti, naši već odradili 2 takmičarske utakmice, a njihove rutonje 0. Samo sebičnost popraviti, analizirati par današnjih situacija i par iz Travnika i neće biti problema protiv gorkog
phillies

Post Postao/la phillies »

Samo jedan offtopic: Laudrupe, kako je dobro vidjeti te opet :lol: :lol: :lol: :lol: umalo bez himne ostadosmo hahhaha

A u pravu je Zamorano, sad sam vratio snimak na 52. minut utakmice. Uzivo nisam ni vidio Jamakovica u gol sansi. Trebao mu je asistirati i tu je napravio gresku Masic.
Kad sam vec spomenuo Jamakovica, ponovo kao i u Travniku prva sansa na utakmici je njegova. I on se steli izgleda da procepi.

A sto se tice upisivanja gola, treba zbog Rijada traziti da se to ispravi. Masicu jedan gol nista ne znaci (uostalom nije ga ni postigao) a nek ostane i sluzbeno zapisano da je Riki strijelac.

@RZ88

Glasanje za igraca kola (dok ne proradi stranica) obavlja se na Viber grupi. Tako je bilo poslije Travnika, gdje je Horic izabran za igraca utakmice.
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Almir2018

Post Postao/la Almir2018 »

FRLegioen je napisao/la: 30 kol 2025, 22:37
Almir2018 je napisao/la: 30 kol 2025, 22:27 Sto se tice utakmice zadovoljan sam igrom imali smo šansi dosta zaista ali lopta nije htjela u gol par puta da bude ubjedljiva
Sto se tice masica jest i mene iznervirao sa sebičnosti ali opet treba reci momak je čitavu utakmicu se borio i bilo ga na svim pozicijama tako da momak je odigrao dobru utakmicu uz telalovica po meni najzasluziji za pobjedu
Ehh sad idemo u Tuzlu nadam se da ću biti sretan ekipi sa tribina i da pobjeda bude
Ako je ko za kafu u Tuzli na dan tekme nek se javi ovo ne vazi za navijace slobode hahaha
Na tribini se vidimo,vjerovatno cemo organizovano doci..Ponovo prije Gracanice pretres,drska policija TK ...SVI U TUZLU!!!
E zato ja odoh privatno da uđem na vrijeme na tekmu a ne kao sto vidim vas u 20 i nekoj minuti ce uvesti i u 80 minuti izvesti
Biti cu vjerovatno blizu vas na tribini tako da nemojte me gađati preko ograde da znate da ima i navijača celika tu čuvajte me 🤣🤣
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

phillies je napisao/la: 30 kol 2025, 23:25 Samo jedan offtopic: Laudrupe, kako je dobro vidjeti te opet :lol: :lol: :lol: :lol: umalo bez himne ostadosmo hahhaha

A u pravu je Zamorano, sad sam vratio snimak na 52. minut utakmice. Uzivo nisam ni vidio Jamakovica u gol sansi. Trebao mu je asistirati i tu je napravio gresku Masic.
Kad sam vec spomenuo Jamakovica, ponovo kao i u Travniku prva sansa na utakmici je njegova. I on se steli izgleda da procepi.

A sto se tice upisivanja gola, treba zbog Rijada traziti da se to ispravi. Masicu jedan gol nista ne znaci (uostalom nije ga ni postigao) a nek ostane i sluzbeno zapisano da je Riki strijelac.

@RZ88

Glasanje za igraca kola (dok ne proradi stranica) obavlja se na Viber grupi. Tako je bilo poslije Travnika, gdje je Horic izabran za igraca utakmice.
Pa kralju u šta si ti gledao, kad si tu situaciju propustio :pray: Pola zapada srčani i napad bjesnila nakon toga :lol:

Sigurno su ti neke ženturače ukrale pažnju :mrgreen:

Al najjači lik na zapadu je iza naše klupe, al bude gore na vrhu zapada, od 2. minute idu povici mijenjaj Bojane :pray:
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Almir2018 je napisao/la: 30 kol 2025, 23:28
FRLegioen je napisao/la: 30 kol 2025, 22:37
E zato ja odoh privatno da uđem na vrijeme na tekmu a ne kao sto vidim vas u 20 i nekoj minuti ce uvesti i u 80 minuti izvesti
Biti cu vjerovatno blizu vas na tribini tako da nemojte me gađati preko ograde da znate da ima i navijača celika tu čuvajte me 🤣🤣
slika

Neće robija, čuvaj se fukarešćine :mrgreen:
Odgovori