NK Čelik
- Zenicanin988
Re: NK Čelik
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Masic i Popovic zamijenili pozicije?
Fali taj centralni jedan, klasicni da zaokruzimo sastav.
Masica ima po čitavom terenu, nije neka igra al dobro je da vodimo, jos 1 zabit i taman
Vadi ovog Vardu ublehu!!! Veze on nema!
Tanki smo ko lizalo.
Kao da bez jednog oka igraju svi, dobijes loptu na sredini oni se prema svom golu vracaju.
Vardo nula.
Kao da bez jednog oka igraju svi, dobijes loptu na sredini oni se prema svom golu vracaju.
Vardo nula.

Nejasna su 2 vracanja masketa iz napada direkt nazad golmanu
Daj kalesica i seru za laganih 3 0
Ne znam al ova igra ne vodi nigdje.
Sivac je propo ko kauč,doso iz Premijer lige u sebi misliš ima sve da prodje po desnoj strani,on dodje do pola usere se i vrati loptu Horiću.
Momci mora to bolje.
Sivac je propo ko kauč,doso iz Premijer lige u sebi misliš ima sve da prodje po desnoj strani,on dodje do pola usere se i vrati loptu Horiću.
Momci mora to bolje.
-
Meni fakat nije jasno sta pojedinci gledaju ovdje, igra je sasvim ok. Jbt od negdje 20 minute pa do gola pritisli smo Tomislav nisu disat mogli, pored gola jos dvije ciste sanse...
Popovic i Vardo nisu na niovu ali daleko od katastrofalne igre kako se ovdje predstavlja.
Popovic i Vardo nisu na niovu ali daleko od katastrofalne igre kako se ovdje predstavlja.
Srce, čast i ponos!
Meni je isto ovo ok, pritisak pravimo citavo vrijeme. Izgleda apetiti nam porasliPatrickBateman je napisao/la: ↑30 kol 2025, 19:59 Meni fakat nije jasno sta pojedinci gledaju ovdje, igra je sasvim ok. Jbt od negdje 20 minute pa do gola pritisli smo Tomislav nisu disat mogli, pored gola jos dvije ciste sanse...

PatrickBateman je napisao/la: ↑30 kol 2025, 19:59 Meni fakat nije jasno sta pojedinci gledaju ovdje, igra je sasvim ok. Jbt od negdje 20 minute pa do gola pritisli smo Tomislav nisu disat mogli, pored gola jos dvije ciste sanse...
Nema neke ljepote ali ok je, zabit jos 1 i rijesit sve. Pametnjakovica kod nas ne fali, seru kao i obicno
Meni isto nije lose. Ljudi bunker igraju. Nije lako probiti . Ko misli da se proseta kroz deset igraca nije u vinklu.
Nije tajna Sivca ko igraca ne podnosim u klubu,los igrac hem prodana dusa. Burek vracaj se u formu.
Nije tajna Sivca ko igraca ne podnosim u klubu,los igrac hem prodana dusa. Burek vracaj se u formu.
-
Samo da nas ovi promasaji ne kostaju. Jbt 5 zicera bukvlano, a sam jedan gol
Srce, čast i ponos!
Ja da sam Regoje meni Masic ne bi vise poigro u prvih 11 pa tačno da je Ronaldo