NK Čelik
Re: NK Čelik
Huzejrović (2009.) dobio poziv U17 reprezentacije BiH, ovo ljeto stigao u Akademiju iz Sanskog Mosta
-
To je ovaj dečko, što je dao gol protiv Slavije...
Jeste.
rano je još pričati ali veliki potencijal. Kolašinac broj dva.
Lijeva noga, lijevi bek, 2009. godište a stariji od Marina i Šere kad ga sretneš uživo
- Zenicanin988
Hvale ga Krajisnici
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Ako Bog da, buduci prvotimac...Samo rad, rad i rad.
Akademija, iako je pocela sa radom tek skoro, vec daje bolje rezultate nego sto je prijasnji OP godinama unazad davao. Svaka cast Maide i ekipa, naklon do poda.
Kad smo mi nekad prije nekog igraca iz Krajine u omladince doveli? Ili bilo odakle, osim Zenice i okoline. Ustvari, koliko znam nije se ni dovodilo, nego ako dijete dodje na trening i trenirace.
I zbog ovog je Plandilo pod moranje.
Akademija, iako je pocela sa radom tek skoro, vec daje bolje rezultate nego sto je prijasnji OP godinama unazad davao. Svaka cast Maide i ekipa, naklon do poda.
Kad smo mi nekad prije nekog igraca iz Krajine u omladince doveli? Ili bilo odakle, osim Zenice i okoline. Ustvari, koliko znam nije se ni dovodilo, nego ako dijete dodje na trening i trenirace.
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
-
Zamisli za 5-6 sezona imaš 3-4 generacije prvotimaca iz omladinskog pogona 

Za plandilo se usutilo , trebalo bit otvaranje ponuda krajem 7 mjeseca ev i 8mi zavrsava jos nije odredzeno ko ce dobit tih 18 terenaphillies je napisao/la: ↑26 kol 2025, 12:45 Ako Bog da, buduci prvotimac...Samo rad, rad i rad.
Jeli se to ne racuna 2008 godiste iako idalje ima 16godina pa Rijad nije dobio poziv..on je sad u19?
Cestitke Vedadu na pozivu. Gledao sam ga protiv Zrinjskog gdje je bio korektan, iako sve sto je Zrinja uradio je bilo po njegovoj strani. Imam namjeru pogledati juniore protiv Zvijezde za vikend. Ne znam hoce li biti u sastavu ili ce se prikljuciti reprezentaciji. Poziv u nasu reprezentaciju ne treba shvatati ozbiljno jer nije to selekcija najboljih igraca iz BiH, a mnogo ih je takodjer iz inostranstva koji igraju za nas ili necije druge mladje uzraste. Samo nepozivanje Telalovica koji je s prvim timom vec 3 mjeseca je cudno, a ovaj momak igra za juniore dobije poziv. Ne mora nista znaciti jer ne igraju ni istu pozicju i ima jos dosta fudbalskih faktora koji mogu utjecati. U svakom slucaju predan rad svakome od njih odredjuje put u karijeri.
-
Moze li mi neko pojasniti ulogu ove kao organizacije foruma po temama ako ce se pisati sve na ovu temu? Sta ce tema Omladinski pogon ako ce se pisat o tome ovdje ili Tomislav/Travnik teme ako ce se pisat ovdje. Mislim nije upuceno nikome nego pitam da se dogovorimo jel pisemo sve ovdje il cemo razvrstavat po temama da se zna. Ja sam licno za to da se pise sve na ovu temu ali eto neko je pisao gore da se razvrsta pa da vidim sta je sad dogovor.
Što se tiče toga,to je bilo očekivano,evo pogledaj samo ovo za nacionalni stadion,i sve ce ti bit jasno.Cinvict35 je napisao/la: ↑26 kol 2025, 13:52Za plandilo se usutilo , trebalo bit otvaranje ponuda krajem 7 mjeseca ev i 8mi zavrsava jos nije odredzeno ko ce dobit tih 18 terenaphillies je napisao/la: ↑26 kol 2025, 12:45 Ako Bog da, buduci prvotimac...Samo rad, rad i rad.
Ma jarane, ne mozes ti bagru u suru utjeratiKakhaKaladze je napisao/la: ↑26 kol 2025, 16:26 Moze li mi neko pojasniti ulogu ove kao organizacije foruma po temama ako ce se pisati sve na ovu temu? Sta ce tema Omladinski pogon ako ce se pisat o tome ovdje ili Tomislav/Travnik teme ako ce se pisat ovdje. Mislim nije upuceno nikome nego pitam da se dogovorimo jel pisemo sve ovdje il cemo razvrstavat po temama da se zna. Ja sam licno za to da se pise sve na ovu temu ali eto neko je pisao gore da se razvrsta pa da vidim sta je sad dogovor.

Ja sam govorio konkretno za utakmice da se za svako kolo posebna tema pravi, pa da se na njoj komentarise sve vezano za tu tekmu, organizuje glasanje i tako to. Isto tako na temi Omladinski pogon da se pise o utakmicama omladinaca. A ovo npr danas sto je vijest bila da je momak dobio poziv za repku, komotno se moze i ovdje napisati

Da ne ispadne da ja sad izigravam neku moderaciju ili tako nesto, nego cisto radi preglednosti foruma, da se zna gdje je sta.
Isto tako sada kada dodje akcija 12. igrac bezze bi bilo ovdje pisati sve oko te akcije, nego ce biti posebna tema (koja ce nadam se biti posjecena kao i ova ovdje

Samo Čelik zenički !!!
Kada @avenija vuče stare navijačke i poslovne veze

Svako od nas moze mnogo toga učiniti na boljem imidzu i promociji Čelika a pravi ljudi iskrenu pricu uvijek prepoznaju.
Lijepa je stvar kad te najpoznatiji sportski digitalni kreator na tiktoku sa Balkana promoviše.

Subota 19:00

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA