NK Čelik
-
Re: NK Čelik
GOSK izgubi kuci od Igmana kojeg smo mi rutinski dobili, Stupcanica izgubi od Jedinstva kuci. Mi unistimo Travnik koji ti nije stvorio prilike i opet vlada neko nezadovoljstvo. Rezultat apsolutno nije realan i mislim da ce se svi sloziti da smo danas bili bolji bez obzira na milion zamjerki pojedincima.
Za Telalovica treba imati razumijevanja. Momak ima talenat i ogroman potencijal, ono sto nema je iskustvo u seniorskom fudbalu. Potrebno je vrijeme da se naviknes na seniroski fudbal koji je 4 ranga brzi i zesci od juniorskog koji je igrao. Ja tako vidim ove propuste prije svega u ovom segmentu sto se tice faulova jednostavno si navikao na jednu brzinu i mislis da mozes stici nesto sto si stizao u juniorima a jbg ovdje je malo brze. Zaletis se i umjesto lopte pokupis igraca koji skloni loptu. To ce nadoci vremenom i sa 5 10 odigranih utakmica. Meni je zaparalo gore sto neko napisa da nam izvozase bekove. Ja bih volio vidjet gdje i kad je to ko probio 1 na 1 i Sivca i Smajlovica danas. Naprijed ih nije bilo toliko ali je ocigledno to i bila zamisao od strane trenera. Svakako da stoji da ono Sivac treba spremiti u gol ali jbg zato i igra beka a ne krilo.
Za Telalovica treba imati razumijevanja. Momak ima talenat i ogroman potencijal, ono sto nema je iskustvo u seniorskom fudbalu. Potrebno je vrijeme da se naviknes na seniroski fudbal koji je 4 ranga brzi i zesci od juniorskog koji je igrao. Ja tako vidim ove propuste prije svega u ovom segmentu sto se tice faulova jednostavno si navikao na jednu brzinu i mislis da mozes stici nesto sto si stizao u juniorima a jbg ovdje je malo brze. Zaletis se i umjesto lopte pokupis igraca koji skloni loptu. To ce nadoci vremenom i sa 5 10 odigranih utakmica. Meni je zaparalo gore sto neko napisa da nam izvozase bekove. Ja bih volio vidjet gdje i kad je to ko probio 1 na 1 i Sivca i Smajlovica danas. Naprijed ih nije bilo toliko ali je ocigledno to i bila zamisao od strane trenera. Svakako da stoji da ono Sivac treba spremiti u gol ali jbg zato i igra beka a ne krilo.
Ne izvozaše nego povaljaju kao malu djecu,tu mislim na duel,čim neko malo jače uleti,odma ih baci na zemlju i onda se krenu valjat.KakhaKaladze je napisao/la: ↑24 kol 2025, 23:00 GOSK izgubi kuci od Igmana kojeg smo mi rutinski dobili, Stupcanica izgubi od Jedinstva kuci. Mi unistimo Travnik koji ti nije stvorio prilike i opet vlada neko nezadovoljstvo. Rezultat apsolutno nije realan i mislim da ce se svi sloziti da smo danas bili bolji bez obzira na milion zamjerki pojedincima.
Nemam ja zamjerki za maksuma sto se igre tice al sto se faulova tice i tu mora da razmislja isto ko i s loptom kad je ima u nogama. Najgore mi je od sveg kad se dobiju zuti kartoni za povlacenje il prigovor a onda poslije ne mozes i ne smijes napraviti pametni faul jer jbg vec imas zuti karton. A dijete je dobar igrac,hrabar,zna lopte.carsija072 je napisao/la: ↑24 kol 2025, 22:54Dragi zamorano, pa dijetr ima 16-17 godina, šta očekuješ od njrga da bude Makelele jbt, de malo podrške za momke.. Sve je bilo u žaru borbeZamorano je napisao/la: ↑24 kol 2025, 22:46Tebi ako je pametan faul povlacenje za dres Telalovica i Masica na sred terena medju masom igraca bez opasnosti za kontru onda ti nisi pametanTruhlo je napisao/la: ↑24 kol 2025, 21:43
Teško je zadovoljiti forumske rutonje![]()
Joj izjave Mašketa![]()
Pa stvarno je lud ko god šta zamjeri za današnje izdanje, od trenera, igrača, pa do navijača, svi su ginuli za bodove. I baš to za kartone što rutonja @zamorano poteže, svi su bili pametni kartoni, ni jedan zbog prigovora...
Također suđenje korektno, držao kriterij isti cijelu tekmu, a i pripazio nas sa Telalovićem...
Protiv Tomislava moramo ljudi prebaciti ovih danas 2500 ulaznica, ali moramo, farz, nema druge. Napunimo danas travniku 30 000 KM u kasu kluba a na Bilinom 1100 ulaznica u prosjeku, ispod 10 000 KM po utakmici. TRAŽILI SMO POJAČANJA, BORBU ZA TITULU, BORBU ZA DRES, SAD JE DO NAS DA ISPOŠTUJEMO KLUB KUPOVINOM ŠTO VIŠE ULAZNICA. Tomislav je samo jedna od 6 domaćih utakmica ove godine, zato NAPUNIMO BILINO POLJE![]()
Jel i drugi zuti za Telalovica sto nije dobio karton isto pametan faul? Il je prepametan potez
![]()
Ovo ce biti nasa sezona u kojoj cemo uzivati !
Cim sam stigao uspio sam vratiti tekmu da ljepse pregledam i mislim da trebamo biti zadovoljni svi kolektivno.
Oko 6 top prilika smo imali, a ljudi nam nisu nista napravili...samo kad bi nastavili biti dobri i konstantni nazad
Sami smo sebi dali go.
Sklonimo Durmu da nemamo glupo primljene golove na kiks golmana i opet ga primimo, ali i Marin je isto kriv kao i on, nije neka komunikacija bila izmedju.
Horic MOTM, a i Masic bgm je bio pravo dobar,grize,prgav top.
Kalesic je oko 5 lopti ukrao i krenuo u kontru, i bio sebican u par njih, ali mislim kad on udje u formu da bi moglo biti odlicno.
Marin i Sero bi trebali puno bolje.
A Telalovic nastavlja da odusevljava iako nas je to neiskustvo moglo fino kostati..cist drugi zuti je trebao dobiti..malo u Travniku da i mi imamo srece.
Protiv Tomislava svi doc jer ce se imat sta vidjet od ove ekipe.
Oko 6 top prilika smo imali, a ljudi nam nisu nista napravili...samo kad bi nastavili biti dobri i konstantni nazad
Sami smo sebi dali go.
Sklonimo Durmu da nemamo glupo primljene golove na kiks golmana i opet ga primimo, ali i Marin je isto kriv kao i on, nije neka komunikacija bila izmedju.
Horic MOTM, a i Masic bgm je bio pravo dobar,grize,prgav top.
Kalesic je oko 5 lopti ukrao i krenuo u kontru, i bio sebican u par njih, ali mislim kad on udje u formu da bi moglo biti odlicno.
Marin i Sero bi trebali puno bolje.
A Telalovic nastavlja da odusevljava iako nas je to neiskustvo moglo fino kostati..cist drugi zuti je trebao dobiti..malo u Travniku da i mi imamo srece.
Protiv Tomislava svi doc jer ce se imat sta vidjet od ove ekipe.
Evo sad gledam na stranici Saveza, kartone su dobili Telalovic, Sero, Sivac i Horic...Sivi i Keno su napravili te "pametne prekrsaje" kad su u zadnjih deset minuta travnicani dva puta krenuli na kontru prema nasem golu. Serin zuti ne bih komentarisao, jer je ono tipicno njegovo sta je radio i prosle sezone: zaigra se s loptom, mozda dobije malo po nogama i izgubi loptu, a onda grabi rukama igraca. I to se desavalo pred njihovim 16-ercem, cini mi se. Za Telalovica, slazem se sa ostalim, danak neiskustvu platio je zutim kartonom i odigranim samo jednim poluvremenom (jer se SŠ s pravom pobojao da bi mu sudija mogao vrlo lako pokazati i crveni u drugom poluvremenu). Isto tako, Telaloviceva presjecena lopta i odlicno proigravanje Masica za pogodak, bas me odusevilo. S tribine gledam pas i kontam kome ovo ni na krilo ni Masicu, kad je Maske pospremi u cosakZamorano je napisao/la: ↑24 kol 2025, 22:46Tebi ako je pametan faul povlacenje za dres Telalovica i Masica na sred terena medju masom igraca bez opasnosti za kontru onda ti nisi pametanTruhlo je napisao/la: ↑24 kol 2025, 21:43Teško je zadovoljiti forumske rutonjephillies je napisao/la: ↑24 kol 2025, 21:18 Odem u Travnik, lijepo se provedem, dodjem kuci i napravim kardinalnu gresku - udjem na forum![]()
Nije pobjeda, ali i bod je velik kad ga donosis sa gostovanja. Imali smo prilika da donesemo i tri, ali nije htjelo. Nema veze vratice se na nekoj drugoj tekmi.
Igracima nemam sta reci, ostavljali su srce na terenu. Steta jedino sto je Sero podbacio, nije trebalo Jamaka mjenjati, ali lako je sad govoriti. Kalesic ce biti extra pojacanje, Telalovic uz Masica najzasluzniji za pogodak. Koliko sam mogao upratiti skoro svi zuti su bili da se presjece kontra, pa sto bi ono rekli, pametni faulovi
Prvo kolo je pa vidjecemo, ali misljenja sam da se stvarno imamo cemu nadati. Bice i lijepe igre, bice i rezultata, mozda nekad sreca okrene ledja, mozda ne vidjecemo... Uzivajte uz Celik ove sezone.
IDEMO DOBITI TOMISLAV!!!!![]()
Joj izjave Mašketa![]()
Pa stvarno je lud ko god šta zamjeri za današnje izdanje, od trenera, igrača, pa do navijača, svi su ginuli za bodove. I baš to za kartone što rutonja @zamorano poteže, svi su bili pametni kartoni, ni jedan zbog prigovora...
Također suđenje korektno, držao kriterij isti cijelu tekmu, a i pripazio nas sa Telalovićem...
Protiv Tomislava moramo ljudi prebaciti ovih danas 2500 ulaznica, ali moramo, farz, nema druge. Napunimo danas travniku 30 000 KM u kasu kluba a na Bilinom 1100 ulaznica u prosjeku, ispod 10 000 KM po utakmici. TRAŽILI SMO POJAČANJA, BORBU ZA TITULU, BORBU ZA DRES, SAD JE DO NAS DA ISPOŠTUJEMO KLUB KUPOVINOM ŠTO VIŠE ULAZNICA. Tomislav je samo jedna od 6 domaćih utakmica ove godine, zato NAPUNIMO BILINO POLJE![]()
Jel i drugi zuti za Telalovica sto nije dobio karton isto pametan faul? Il je prepametan potez
![]()

Al nisam upratio da je Masic dobio zuti? Koji minut?
PS. SUBOTA MORA BITI VECERNJI TERMIN, PA DA NAPUNIMO ZAPAD

Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
- Zenicanin988
Kakva borba i zelja za pobjedom, pogotovo u prvom pol. Igrac utakmice po meni Horić. Maestralan je. Telalovic vrhunski talenat, par lopti ukro, ima kretanje ekstra. Masić se mozda i najvise trudio, igracina. Razocarenja danas Šero i Marin, Šero ko da se pretvorio u Dzankića, dribla bez potrebe, nervozan. Marin prespor, nigdje ga. Ostali borbeni, trudili se, nema im se sta prigovorit. Ja sam zadovoljan zalaganjem, zao mi 2 boda ko nikad do sad. Tribina je izgledala ekstra. Malo ko ovo ima u drzavi.
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
-
Od igraca se nema kome sta pretjerano zamjerit. Kod Sere se vidi da mu fali ritma, kada ga uhvati ne sumnjam da ce biti nas kljucni igrac.
Kalesic me je pozitivino iznenadio, fizicki dobar, zna uci u duel i dobro nosi loptu. Bas prava box-to-box osmica.
Sve u svemu, prosle sezone nam je bod na gostovanjima bio pojam i ekipa od prosle sezone bi juce izgublila lagano. A danas smo nezadovoljni bodom, to je valjda znak da smo napredovali
Kalesic me je pozitivino iznenadio, fizicki dobar, zna uci u duel i dobro nosi loptu. Bas prava box-to-box osmica.
Sve u svemu, prosle sezone nam je bod na gostovanjima bio pojam i ekipa od prosle sezone bi juce izgublila lagano. A danas smo nezadovoljni bodom, to je valjda znak da smo napredovali
Srce, čast i ponos!
Steta jest sto nismo dosli do 3 boda, a mogli smo. Opet, mozemo biti zadovoljni igrom i pristupom, prva je tek utakmica. Ono sto je bitno da na svim itakmicama imaju ovakav pristup i nece biti zime za nas. Liga se dobija na malim utakmicama, a ne na derbi utakmicama.
Stupcanica jucer ispusti 3 boda koja su sigurno vec bili upisali. Na takvim utakmicama se zijani prvenstvo. Imamo nas primjer prosle godine, na utakmicama gdje smo morali pobjediti, mi gubili.
Vjerujem da bi jucer i dosli do 3 boda da nije sebicnosti bilo. Posebno Delic, Kalesic i Serex, ako se ne opamete, nikad oni meni vise zajedno ne bi zaigrali. Jednog igraca moze tim trpiti, ali 3 sebicna igraca istovremeno, nema sanse, samo cemo bodove prosipati.
Stupcanica jucer ispusti 3 boda koja su sigurno vec bili upisali. Na takvim utakmicama se zijani prvenstvo. Imamo nas primjer prosle godine, na utakmicama gdje smo morali pobjediti, mi gubili.
Vjerujem da bi jucer i dosli do 3 boda da nije sebicnosti bilo. Posebno Delic, Kalesic i Serex, ako se ne opamete, nikad oni meni vise zajedno ne bi zaigrali. Jednog igraca moze tim trpiti, ali 3 sebicna igraca istovremeno, nema sanse, samo cemo bodove prosipati.
- Zenicanin988
Šerex jeste juce podbacio, ali ne treba odmah drvlje i kamenje, biće tekmi kad ce nam mozda i bodove donijet, strasan je igrac, ali eto svako moze imati los dan, ono bas kad te nece... Po meni je Regoje trebao ranije uvesti, recimo, Alija.
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
- Allgunsblazing
Treba reagovati na transfermarktu da se upise Telalovicu asistencija.
Ne zamjerim njima trojici, jbg ovo im je prva utakmica u karijeri da igraju u ovakvoj atmosferi, za ovakav slavni klub, svi su htjeli da zabiju gol i budu heroji. Zamisli igraš za mrtvu stupčanicu pred 200 penzionera i mrtvi gorki pred 27 lobanjaRedbull je napisao/la: ↑25 kol 2025, 10:12 Steta jest sto nismo dosli do 3 boda, a mogli smo. Opet, mozemo biti zadovoljni igrom i pristupom, prva je tek utakmica. Ono sto je bitno da na svim itakmicama imaju ovakav pristup i nece biti zime za nas. Liga se dobija na malim utakmicama, a ne na derbi utakmicama.

Tu su Bojan i Emir da odrade par vaspitnih

Raspored u gostima nam je baš gadan na jesen, tako da svaki bod je zlata vrijedan. Jedna pobjeda na strani je sasvim dovoljna na jesen uz par ovako remija, uz pobjede kući da budemo u top 3.
-
Koji smo mi bolesnicistrucnjak9 je napisao/la: ↑25 kol 2025, 10:47 Ako se po jutru dan poznaje, izgleda ni da prelazni rok jos nije zavrsenkonacno da dozivim da na svakoj poziciji imamo odlicne igrace i dobre zamjene
![]()
Ne zamjeri niko, samo da u naviku ne predjeTruhlo je napisao/la: ↑25 kol 2025, 10:41Ne zamjerim njima trojici, jbg ovo im je prva utakmica u karijeri da igraju u ovakvoj atmosferi, za ovakav slavni klub, svi su htjeli da zabiju gol i budu heroji. Zamisli igraš za mrtvu stupčanicu pred 200 penzionera i mrtvi gorki pred 27 lobanjaRedbull je napisao/la: ↑25 kol 2025, 10:12 Steta jest sto nismo dosli do 3 boda, a mogli smo. Opet, mozemo biti zadovoljni igrom i pristupom, prva je tek utakmica. Ono sto je bitno da na svim itakmicama imaju ovakav pristup i nece biti zime za nas. Liga se dobija na malim utakmicama, a ne na derbi utakmicama.
Vjerujem da bi jucer i dosli do 3 boda da nije sebicnosti bilo. Posebno Delic, Kalesic i Serex, ako se ne opamete, nikad oni meni vise zajedno ne bi zaigrali. Jednog igraca moze tim trpiti, ali 3 sebicna igraca istovremeno, nema sanse, samo cemo bodove prosipati.![]()
Tu su Bojan i Emir da odrade par vaspitniha tu je i ozbiljna konkurencija da ih zakuje za klupu.
Raspored u gostima nam je baš gadan na jesen, tako da svaki bod je zlata vrijedan. Jedna pobjeda na strani je sasvim dovoljna na jesen uz par ovako remija, uz pobjede kući da budemo u top 3.