Sve u svemu, nismo razočarani, može se reći pozitivni utisci, ostaje žal za pobjedom, jer smo imali još 3 dobre šanse, ali hajde vratit će se negdje.prisonbreak je napisao/la: ↑24 kol 2025, 19:15 Trebam li se citirati sta je najveci problem ekipe?
Mnogi su me napali.
Mi trebamo biti 6 klasa iznad Travnika da ovdje dobijemo, trenutno smo 3-4 klade iznad. Ima potencijala u ekipi, takodjer neke stvari koje je trener povukao nisu mi jasne nikako.
Nema se šta Bojanu zamjeriti za postavku, po meni je sve odradio kako treba, jedino možda Jamakovića nije trebao dirati. Bojao sam se Hodžića na stoperu, ali je odradio vrhunski, kao i Hora.
Jako je pozitivno što na najtežem gostovanju za nas, stvorili smo dobrih prilika, prilično kompaktni, a najviše me raduje, što pored solidne igre danas, ima puno puno prostora za napredak. Prvenstveno mislim na Šerexa koji je očajan bio, dok uhvati formu, također Kalesić je klasa, šteta za sebičnost, sve su to stvari koje se mogu popraviti. Ćulov je sve pokupio, osim onog kobnog kornera

Bekovi su nam bili prilično statični, nisu nikako naprijed išli, vjerujem zbog taktičkih razloga.