NK Čelik

Redbull

Re: NK Čelik

Post Postao/la Redbull »

Stativa88 je napisao/la: 24 kol 2025, 18:56 Dobro odigrana utakmica zahvaljujuci nasem golmanu nismo osvojili 3 boda
Zahvaljujuci sebicnosti pojedinih igraca, prije bi to rekao.
Redbull

Post Postao/la Redbull »

U svakom slucaju ima se sta vidjeti i cemu nadati.
KenoRob

Post Postao/la KenoRob »

Jbg trebalo se dobit al eto nije poraz
PatrickBateman

Post Postao/la PatrickBateman »

Ekipa od prosle sezone bi ovdje izgubila lagano. Glupo smo ispustili 3 boda, jbt jedan sut u okvir imali...
Srce, čast i ponos!
Brotherze

Post Postao/la Brotherze »

Mogao je Culov bolje reagovati ali mu je i Marin zasmetao.
Mi smo imali nekoliko zicera za drugi go i kaznjeni smo za promasaje
crnocrvenaarmija

Post Postao/la crnocrvenaarmija »

Stativa88 je napisao/la: 24 kol 2025, 18:56 Dobro odigrana utakmica zahvaljujuci nasem golmanu nismo osvojili 3 boda
Ne valja Durmo :D :D :D
strucnjak9

Post Postao/la strucnjak9 »

Zahvaljujuci Marinu Popovicu kojem je igrac pobjegao i zabio gol. Osim toga za vrijeme utakmice daleko najgori nas igrac, a za 45 minuta mu je jos samo Sero parirao. Po krilima imamo dva setaca. Durmis i Jamakovic koji su dovedeni kao alternative, mislim da ce daleko vise dati nego ova dva sporaca
Ali45

Post Postao/la Ali45 »

Najviše nas je koštao promašaj Sivca na prazan gol.
Imamo se čemu nadat.
c'mon likČe
Stativa88

Post Postao/la Stativa88 »

strucnjak9 je napisao/la: 24 kol 2025, 19:05
Zahvaljujuci Marinu Popovicu kojem je igrac pobjegao i zabio gol. Osim toga za vrijeme utakmice daleko najgori nas igrac, a za 45 minuta mu je jos samo Sero parirao. Po krilima imamo dva setaca. Durmis i Jamakovic koji su dovedeni kao alternative, mislim da ce daleko vise dati nego ova dva sporaca
Slazem se za Sve sto si napisao 100% ali lopta u 5 metara je golmanova isto mislim da je Marin za klupe Durmis je mnogo brzi i konkretniji igrac i za Seru potpisujen nista kad je usao
prisonbreak

Post Postao/la prisonbreak »

Trebam li se citirati sta je najveci problem ekipe?

Mnogi su me napali.

Mi trebamo biti 6 klasa iznad Travnika da ovdje dobijemo, trenutno smo 3-4 klade iznad. Ima potencijala u ekipi, takodjer neke stvari koje je trener povukao nisu mi jasne nikako.
PatrickBateman

Post Postao/la PatrickBateman »

Falilo je srece realno. Nama se ovdje treba bukvlano sve potrefit pa da dobijemo. Bez obzira na sve imamo osnove za optimizam.
Srce, čast i ponos!
macak_

Post Postao/la macak_ »

Trener je vukao sve logicne poteze, ocito je sero s razlogom ostao na klupi, nije on jos zalijecio povredu i potez viska pokazuje manjak forme.

Delic na momente dobar, ali na momente kao da ne zna gdje je. Steta za gubitak 2 boda, ali ja nisam nezadovoljan. Idemo dalje da napunimo bilino!
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Koliko se pumpao hajp za Travnik duplo više očekujem od svakoga pojedinca, kluba, Robijasa, mladih Robijasa, medija, igrača za utakmicu protiv Tomislava. Ova ekipa moze po PL.

Gol iz nepostojećeg kornera!

Oboren rekord Pirote ! Ima nas bas puno. Ovakvu bazu navijaca samo tri kluba u drzavi imaju.

Neka krene OPERACIJA TOMISLAV već od sutra! 5000!

Subota 19:00!

Na utakmici nisam bio sinoc se otrova hranom u Sarajevu, temperatura 40. Jedva na TV gledao.

Kad budem bolje sutra detaljno cu svakog igrača i taktiku opisati makar sat vremena izgubio. Stid i sram te bilo Šero.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
zacelikizenkcu

Post Postao/la zacelikizenkcu »

Imas svoj Gosk pa njega opisuj ovdje popusti zivota ti
R0B1J4SH

Post Postao/la R0B1J4SH »

Naši bekovi su na nivou nekog kluba iz kantonalne lige.
Smajlovic samo izbija loptu,a Sivac prazne golove fula.
Jos ih ljudi valjaju ko malu djecu,onda Delic,Šero,Marin ja ne znam sta je tim igračima il su po nekim đerizima hodali pa naograjsali il im nije dan,il ne znam ni ja vise na kraju krajeva sramota.
Pohvalio bih Masica, Hodžića,Horica,Telalovica,Kalesic je po meni odigro maestralno,samo da je dodao loptu kod one situacije na prazan.
Al liga je tek počela,nije los ni bod,Stupcanica izgubila kod kuće od Jedinstva,Gosk gubi od Igmana na svom terenu,Gorki bi izgubio da je bio bilo koji drugi klub osim TC.
Tako da 1 je kolo ima jos puno da se igra.
Odgovori