NK Čelik

Juzni Front 1988

Re: NK Čelik

Post Postao/la Juzni Front 1988 »

Bojane hocemo pobijedu, nista nerijeseno, nista defanzivno.
Odmah od pocetka zagospodarit terenom, nema povlacenja, samo pritisak na protuvnika
Ne zanima nas nista drugo osim 3 boda
moSa likCe
RubikovaKocka

Post Postao/la RubikovaKocka »

Samo pobjeda ! Velika sramota bi bila igrati i biti zadovoljan remijem pred 2.500+ navijaca na gostujucem terenu ..
R0B1J4SH

Post Postao/la R0B1J4SH »

Eugen je napisao/la: 20 kol 2025, 07:44
R0B1J4SH je napisao/la: 19 kol 2025, 20:42 Mojih prvih 11 za Travnik:

Mašić

Jamakovic Kalesic Šero

Hodžić Delic

Smajlovic Masetic Horic Sivac

Ćulov

Na poluvremenu ulazi Vardo umjesto Hodžića,oko 60 minute Marin umjesto Jamakovica,u 75 Medjuseljac umjesto Kalesica.
I haj recite da uz 2000 Robova mi ne možemo dobit jedan Travnik.
I stvarno ako dobijemo onda smo naograjsali negdje,i onda nek batale loptu.
Nece Kalesic igrati cijeli mec nije prosao pripreme a ekipom mozda 60 minuta plafon da moze
Napisano je vec da izlazi oko 75 :mrgreen: , nego sta je sa Kouadiom V2
laudrup

Post Postao/la laudrup »

lineup.png
lineup.png (161.24 KiB) Pogledano 557 puta.
Šero i Vardo ulaze u 65', Kalesić i Durmiš u 8', Hodžić u 85' da zatvori rezultat 0:2 na Piroti :rock:
laudrup

Post Postao/la laudrup »

Semir Sarajkić na centru u Travniku najvjerovatnije
Eugen

Post Postao/la Eugen »

laudrup je napisao/la: 20 kol 2025, 14:01 lineup.png

Šero i Vardo ulaze u 65', Kalesić i Durmiš u 8', Hodžić u 85' da zatvori rezultat 0:2 na Piroti :rock:
Mekana ti vezna linija za Pirote 😀
phillies

Post Postao/la phillies »

laudrup je napisao/la: 20 kol 2025, 14:21 Semir Sarajkić na centru u Travniku najvjerovatnije
Koliko se sjecam, nismo imali nekih problema s njim, bar u prosloj sezoni je sudio korektno na Celikovim utakmicama. To onaj visoki iz Sarajeva?

OFF: Prije dvije godine kreirano:

https://pouch.jumpshare.com/preview/q5v ... s_AmgI.mp4

:D
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Sto kaze eugen prwmekana i prespora postava za Travnik , nema sanse da ovi pobedu 0-2.Hodzic umjesto Telalovica i Vardo umjesto Medzuselca i Sero umjesto Marina da imamo tu brzinu u tranziciji prema naprijed.
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Cinvict35 je napisao/la: 20 kol 2025, 14:43

Sto kaze eugen prwmekana i prespora postava za Travnik , nema sanse da ovi pobedu 0-2.Hodzic umjesto Telalovica i Vardo umjesto Medzuselca i Sero umjesto Marina da imamo tu brzinu u tranziciji prema naprijed.
Vardo prije Medjuseljca, Marin moze 60 min sigurno i vise, Janakovic medju najspremnijim igracima
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Moj sastav je
Culov
Sivac Smajlovic
Horic Masetic
Hodzic/Telalovic,Kalesic ,Delic.Sero.
Jamakovic,Masic
..Po meni najjaci sastav trenutno !!

2 poluvreme Vardo modmah umjesto Hodzica ili Telalovica pogotovo ako ne budu na nivou ,posle imas Popovica,Medzuseljca,Durmisa pa sta bude trebalo mijenjaj.
Ne poznajem tog sudiju ne znam sta nam je sudio koju utakmicu i kakav je bio.
Mada ne moze bit teski ciganluk ima i tv prenos,Od Travnika ocekujem njihovu igru izbij nabij na frku nesto a od Celika ocekujem odmah da napadne sad imas materijal.da napadnes i i igrace i navijace.Kako god bice zajebano ko uvjek u Travniku i naravno da ocekujem pobijedu mada mi uvjek ocekujemo pobijedu i izgubimo.1-0 ili tijesno.i ocekujem pravu invaziju na Travnik i puno nasih navijaca ima vala razloga za sve sto se izdesavalo od poreza,deblokade,pojacanja i plus 1 kolo raja je pozelila .
Sad je do igraca koliko ce ih publika pratit jer publika je vecinom ili hocu ili necu ,ne racunam tu standardne oni idu kako god ali ovi izbirljivi navijaci do igraca je da ih zadrze na tribinama jer to su ljudi zagrizeni u Celik ali ne mogu takvi doci da te Hadzici pobijede u Zenici.
samocelik

Post Postao/la samocelik »

Puno mi računamo na Šeru u prvom kolu. Ako ne zaigra u prvoj nemojte se iznenaditi. Vardo također
phillies

Leti li ili je sletio King? :D Hoce li bar do Travnika stici, da ide u kop s nama.
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
R0B1J4SH

Post Postao/la R0B1J4SH »

samocelik je napisao/la: 20 kol 2025, 15:43 Puno mi računamo na Šeru u prvom kolu. Ako ne zaigra u prvoj nemojte se iznenaditi. Vardo također
Šero ako ne bude igro,ja bi na njegovu poziciju stavio Delića.
Pratio sam par puta njega i u Stupcanici i u Gorkom je znao igrat tu poziciju tkd. nemamo brige.
laudrup

Post Postao/la laudrup »

samo da poselamim ove iz Romarija 😂
phillies

Hoce li ovo i "B" omladinci u Premijer Ligu :lol: :lol: :rock: Cestitke Laudrupu i ekipi.
Samo Čelik zenički !!!

Odgovori