NK Čelik
Re: NK Čelik
Edit, ne može zgazite ih, to je od pitara
ODROBIJAJTE IH
U duhu lige u kojoj smo trenutno:
ZGOZITE HIN!!!
PS. a da predjemo o utakmici pisati na temi predvidjenoj, a ovu ostavimo cistu, da mozemo u miru cekati Kralja iz Novog Pazara, kao i novu stranicu. Hvala.
ZGOZITE HIN!!!

PS. a da predjemo o utakmici pisati na temi predvidjenoj, a ovu ostavimo cistu, da mozemo u miru cekati Kralja iz Novog Pazara, kao i novu stranicu. Hvala.
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."

Pa ovo samo nama moze da se desi haha. Dovedes igraca, policija ti ga uhapsi, nasli mu djoint. Sreca nije potpisao, pa se nismo toliko obrukali.
Z G A Z I T E I H !!!
Lopatom ih Regoje po lobanji Travnickoj
Lopatom ih Regoje po lobanji Travnickoj

Mojih prvih 11 za Travnik:
Mašić
Jamakovic Kalesic Šero
Hodžić Delic
Smajlovic Masetic Horic Sivac
Ćulov
Na poluvremenu ulazi Vardo umjesto Hodžića,oko 60 minute Marin umjesto Jamakovica,u 75 Medjuseljac umjesto Kalesica.
I haj recite da uz 2000 Robova mi ne možemo dobit jedan Travnik.
I stvarno ako dobijemo onda smo naograjsali negdje,i onda nek batale loptu.
Mašić
Jamakovic Kalesic Šero
Hodžić Delic
Ćulov
Na poluvremenu ulazi Vardo umjesto Hodžića,oko 60 minute Marin umjesto Jamakovica,u 75 Medjuseljac umjesto Kalesica.
-
Da nam ovo Ensar Imamagić neće doći, nedavno potpisao za TOŠK, danas napustio 

Nece Kalesic igrati cijeli mec nije prosao pripreme a ekipom mozda 60 minuta plafon da mozeR0B1J4SH je napisao/la: ↑19 kol 2025, 20:42 Mojih prvih 11 za Travnik:
Mašić
Jamakovic Kalesic Šero
Hodžić Delic
Ćulov
Jos malo i rock n' likČe moze da krene 

Kalesić nije 10ka odnosno ofanzivni veznjak, primarno centralni vezni i pokriva zadnjeg veznog kad se igra 4 2 3 1. Vidim dosta ga forumaša gura gore, to je Delić on je primarno 10ka, a može i centralnog veznog.
Gorki u terminu od 19h. Bez obzira na ishod u travniku, protiv Tomislava gledati da bude 19h, najidealniji termin u septembru (skoro septembar). Isto tako iskoristiti savez u septembru i igrati u noćnom terminu protiv Banovića i Stupčanice.
Kvalitet posjedujemo, invazija sociosa, samo da nas sreća pogleda na startu prvenstva, dalje nebo je granica
Hajde Šerex zabij taj gol
Kvalitet posjedujemo, invazija sociosa, samo da nas sreća pogleda na startu prvenstva, dalje nebo je granica

Hajde Šerex zabij taj gol

Još 4 dana pa onda ide ludilo na Piroti.
NAPRIJED LIKČE

NAPRIJED LIKČE
- Juzni Front 1988
Bojane hocemo pobijedu, nista nerijeseno, nista defanzivno.
Odmah od pocetka zagospodarit terenom, nema povlacenja, samo pritisak na protuvnika
Ne zanima nas nista drugo osim 3 boda
Odmah od pocetka zagospodarit terenom, nema povlacenja, samo pritisak na protuvnika
Ne zanima nas nista drugo osim 3 boda
moSa likCe