Vrijeme im je vise, nadam se da ce ovaj put svi pomoci da se to napokon desi. Jel ih Jusic i dalje trenira, kako to sad ide od kako je prebacen u prvi tim.
NK Čelik - Omladinski pogon
Re: NK Čelik - Omladinski pogon
Ne trenira Jusić je otišao u prvi tim, sad im je trener Hukić. Kada se gleda generacija mnogo je lošija od prošlogodišnje koja nije ušla u Premijer ligu, ali nadam se da ova hoće. Nekoliko kadeta poput Telalovića i Dilavera je prekomandovano u juniore kako bi im pomogli da osvoje prvo mjesto. Svi rade na tome da naredne sezone igramo u Premijer ligi jer bi onda svi igrači u ovom centralnom dijelu dolazili u Čelik, zato je baš vazno da ove sezone udjemo
Jumiori su nam u Premijer ligi, veliki uspjeh sada ojacati ekipu i sljedece sezone se ravnopravno nositi sa svim ekipama u BiH
Nakon poraza u prvom kolu od ekipe Zrinjskog, nasi momci u mecu protiv Radnika (Hadžići) bolje otvaraju utakmicu i na isteku prvog poluvremena imaju vodstvo od 3:1.
NAPRIJED ČELIK!!!
NAPRIJED ČELIK!!!
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
I zavrseno je 3:1. Cestitke momcima na prvoj pobjedi u Premijer Ligi. Samo naprijed!
Strijelci u danasnjoj utakmici:
6' 1:0 Sehic (iz slobodnog udarca)
28' 2:1 Sehic (penal)
35' 3:1 Beganovic.
Slijedeca utakmica je na gostovanju protiv ekipe Slavije iz Istocnog Sarajeva.
Strijelci u danasnjoj utakmici:
6' 1:0 Sehic (iz slobodnog udarca)
28' 2:1 Sehic (penal)
35' 3:1 Beganovic.
Slijedeca utakmica je na gostovanju protiv ekipe Slavije iz Istocnog Sarajeva.
Samo Čelik zenički !!!
Sreca pa smo dobili danas, treba jos puno posla sa ovim momcima. Drugo poluvrijeme smo pali i Radnik je preuzeo inicijativu. Nadati se da ostanemo u PL ove sezone.
Slijedeće kolo Slavija u gostima, fino bi bilo pokupiti 6. bod 

Sta se dešava s kadetima koji imaju 2 teska poraza na startu? Je li ovo losija generacija, nedostaje li im neki bitan igrač i tko ih vodi ako mi moze netko reci tko je vise upucen?
-
Izgleda bas tanka generacija kadeta, sve gube velikm razlikom, tesko da je toliko i do trenera ko god da je.
Dobro je jedino da i ovi juniori B dobro igraju a valjda se i situacija s kadetima popravi dok stignu do juniora.
Kraj FK Slavija - NK Čelik 0:1 

-
Znači sljedeće sezone, bar 15-20 dobrih igrača dovesti u akademiju. Inače sa ovim kadetima opet ispadamo iz Premijer lige. Vidjeli smo, kako je teško se vratiti iz ovog nižeg ranga. Sve raditi, da se nikad više ne ispadne...
Je li moguće da su talentovaniji kadeti već u juniorima, možda u B ekipi? Godinama su u vrhu ove druge lige, nema mi logike da je generacija toliko loša da ih kiseljak nabija...schalke 04 je napisao/la: ↑24 kol 2025, 20:05 Znači sljedeće sezone, bar 15-20 dobrih igrača dovesti u akademiju. Inače sa ovim kadetima opet ispadamo iz Premijer lige. Vidjeli smo, kako je teško se vratiti iz ovog nižeg ranga. Sve raditi, da se nikad više ne ispadne...
-
Moguće je i to. Ovaj dečko što je danas dao gol za A ekipu, također može još za kadete igrati....