Meni vise ima smisla Emmanuel King, odnosno realnije mi je nego Opara
NK Čelik
Re: NK Čelik
King je u pitanju, Opara je ipak malo previse 

Ja predlažem da se kolegi @redbull stavi restrikcija na post-ove 
48h sati refreshujem društvene mreže ocekujuci tamnoputog napadaca africko-juznoamericki korijena ali nista
Nadam se da nisam jedini ovako naivan, al jbi ga, sta je karakter ako nije labilan
48h sati refreshujem društvene mreže ocekujuci tamnoputog napadaca africko-juznoamericki korijena ali nista

Nadam se da nisam jedini ovako naivan, al jbi ga, sta je karakter ako nije labilan

- Allgunsblazing
Kako znamo da je top opcija? Bio je i Prguda, pa nula bodova. Momak nema seniorske utakmice, u juniorskim 5 golova u 13 utakmica.
Misle na ovog OPARU jer on je bas top a ovaj drugi nema nastupe pa neznamo sta mislit i nije bas top.Allgunsblazing je napisao/la: ↑16 kol 2025, 13:15 Kako znamo da je top opcija? Bio je i Prguda, pa nula bodova. Momak nema seniorske utakmice, u juniorskim 5 golova u 13 utakmica.
Opara mi izgleda nerealna opcija i cisto sumnjam da bi ga NP pustio osim ako nemaju neko ime koje ce dovesti na njegovo mjesto, a King macak u vreci i ne znam po cemu bi se zakljucilo da je on pojacanje od kojeg gace spadaju
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Pa svakako ako dodje napadac doci ce za rotacije i za povecavanja konkurencije, jer ce sigurno masic biti prvi napadadac, a moze tu uletiti i jamakovic po potrebi. Tako da bi taj mladi bio dobro rjesenje.
Sljedeca sedmica je kljucna, a king je u prijateljskoj protiv sarajeva dao 2 gola. Jest da sarajevo nije neko mjerilo, svi su im uvalili bar po gol. Za rotacije se i trazi igrac, da imamo siru klupu, a i pojacamo zapad.
-
Kod nas je ostao onaj mentalitet da cim vidimo nekog tamnoputog igraca ili nekog iz Juzne Amerike odmah mislimo da je igracina, a realno daleko je od toga.
Srce, čast i ponos!
Zar nije Opara dao 2 gola koliko sam ja vidio.
Nije, sad vidio on dao 2 gola Oparq 1
Ih, Sarajevu i Tabakovic daje golove hahahaha nije to neko mjerilo 

Samo Čelik zenički !!!