NK Čelik
Re: NK Čelik
Evo i protiv Slobode pomjeraju...ma strah od Celika cini cuda

Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Prenos na MyTV
Mislim da je ovo prvi put u historiji da ima prijenos iz Travnika kad mi gostujemo... Svi preduslovi za pobjedu i delirijum su tu, neće se moći ni sudije zayebavati
Mislim da je ovo prvi put u historiji da ima prijenos iz Travnika kad mi gostujemo... Svi preduslovi za pobjedu i delirijum su tu, neće se moći ni sudije zayebavati
Ma termine diktira my tv.
Evo koga će prenositi prva tri kola:
1. kolo
24.08.2025. godine u 17:00 sati - NK Travnik-NK Čelik
24.08.2025. godine u 19:30 sati - NK Gošk-FK Igman
2. kolo
31.08.2025. godine u 16:30 sati - FK Radnik-FK Sloboda
3. kolo
06.09.2025. godine u 17:00 sati - FK Sloboda-NK Čelik
07.09.2025. godine u 16:30 sati - NK Stupčanica-NK Tošk
Odlicno, nasa dva gostovanja, dva prenosa. Dakle nece biti (toliko ocite) sudijske povale, svi uslovi za sportsko nadmetanje, pa ko koga. Vjerujem da mozemo imat 7 iz prva tri kola.
Samo Čelik zenički !!!
Opet se dizemo u nebesa. Ne treba zaboravit da nas je nedavno na Galibu, Travnik "marno".
-
crnocrvenaarmija
Zna li se koji dan je utakmica s Vitezom i u koliko sati? Nigdje još nema najave nikakve
Dobro si, ne treba se zalijetat. Da ne dobijemo po ušima kao prosle sezone u Travniku kad smo isto ovako pravili neku euforiju a onda nakon tekme drvlje i kamenje po igracima
Ne citas portalcrnocrvenaarmija je napisao/la: ↑14 kol 2025, 17:40 Zna li se koji dan je utakmica s Vitezom i u koliko sati? Nigdje još nema najave nikakve
https://sportbc.ba/fudbal/poznata-kada- ... iv-viteza/
-
RealMadrid
To nemozes poredit nikako , nismo bili ni kompletni a jos podrska robova, malo bolji i teren, jednostavno drugaciji pristup.
Jedno su prijateljske a drugo takmicarske kako nama tako i njima, a prosle godine nismo zaista imali neli kvalitet ove smo mi bolji za duplo oni su po meni nijansu slabiji, pa vidjecemo
Evo ti gore drug Truhlo postavio raspored prenosa. Nas prenose od 17:00 a GOSK od 19:30RealMadrid je napisao/la: ↑14 kol 2025, 18:30Valjda ce 1. kolo prenositi Gosk-Igman isto nedjelja ali 19:30.
Samo Čelik zenički !!!
-
crnocrvenaarmija
Hvala, nisam čitao portal ali sam gledao na stranicama Čelika i Viteza i vidim da nema nikakve najaveEugen je napisao/la: ↑14 kol 2025, 17:48Ne citas portalcrnocrvenaarmija je napisao/la: ↑14 kol 2025, 17:40 Zna li se koji dan je utakmica s Vitezom i u koliko sati? Nigdje još nema najave nikakve
https://sportbc.ba/fudbal/poznata-kada- ... iv-viteza/
-
RutonjasaZapada
Veceras kod Harija na cevapima i stol do mene Travnicki momci dijalog kao da dolazi Real Madrid ...Izgleda i njihova carsija se nafurala...