NK Čelik

FliX

Re: NK Čelik

Post Postao/la FliX »

Trebamo imati barem jednog crnca u ekipi, da se zna da nismo rasisticki klub. Jedina mana bi bila sto lik nije proso pripreme na Kupresu, ali ja mislim da bi se mi ipak pomirili s tim.
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Mora Maske imati konkurenciju
phillies

Post Postao/la phillies »

Da hoce onaj fau ve znak sa stranice nestat' tacno bi se pocastio necim iz fan shopa :D

Ma pozitiva je oko kluba, a i u prici sa "obicnim narodom" ocito je da su mnogi cekali iskru koja ce probuditi navijaca-spavaca u njima...i da vise nikad ne zaspe.

NAPRIJED ČELIK!!!

PS. U iscekivanju drugog napadaca.
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Ide potpis ne brinete se. Lagani smo ko' oblatna
phillies

Jos ako je u21 a pokaze kvalitet, pa na kraju sezone potpisati ga na dvije godine...pa koju paru ubrati na njemu, a dovesti opet jednog takvog za kikiriki :)

Mokri snovi...
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
samocelik

Post Postao/la samocelik »

phillies je napisao/la: 14 kol 2025, 10:10 Jos ako je u21 a pokaze kvalitet, pa na kraju sezone potpisati ga na dvije godine...pa koju paru ubrati na njemu, a dovesti opet jednog takvog za kikiriki :)

Mokri snovi...
Ako je onaj što predpsotavljam ne igra ti ulogu što je u21 barem ne za pravilo,a za budućnost ćemo još vidjeti
phillies

Nisam ni mislio za pravilo, jer stranci se ne broje kao u21, vise za buducnost i puniju kasu kluba...

Jos 10 dana...sitno brojim Čelika se bojim :)
Samo Čelik zenički !!!

Rz88

Post Postao/la Rz88 »

Moze li mi netko objasniti sta sve donosi nova stranica osim ljepseg izgleda? Hoce li preko nje biti uspostavljen web shop i koje jos pogodnosti donosi? Stranica kao stranica ako se u nju ne ubacuje sadrzaj nema koristi.
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Rz88 je napisao/la: 14 kol 2025, 10:48 Moze li mi netko objasniti sta sve donosi nova stranica osim ljepseg izgleda? Hoce li preko nje biti uspostavljen web shop i koje jos pogodnosti donosi? Stranica kao stranica ako se u nju ne ubacuje sadrzaj nema koristi.
Online uclanjenje i kupovina sezonskih za pocetak, a poslije nekad i online shop kako sam shvatio.

Za mene je super sto ce se moci online uclaniti i kupiti sezonske karte. Ici odmah na to da bude obaveza to dvoje imati. Samo da ne bude lakrdije sa spanjem clanskih, da se to lijepo organizuje i da se ljudima salje.
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

Rz88 je napisao/la: 14 kol 2025, 10:48 Moze li mi netko objasniti sta sve donosi nova stranica osim ljepseg izgleda? Hoce li preko nje biti uspostavljen web shop i koje jos pogodnosti donosi? Stranica kao stranica ako se u nju ne ubacuje sadrzaj nema koristi.
Prije svega donosi online prodaju karata kao novitet, kako sezonskih tako i pojedinacnih barem je u planu. A shop je takodjer u planu da zazivi odnosno da pojednostavim, planirano je da sve sto mozes uraditi fizicki da mozes i online. Znaci online se uclaniti, kupiti sezoneku, kupiti zapad, majicu dres, donatorski kupon itd.
ronaldo

Post Postao/la ronaldo »

Ima li neko da napravi kakav klipic pred gostovanje? Malo nafura ne skodi :D
Che!
phillies

Naravno, to je prevashodni cilj uspostave nove stranice, omogucavanje kako webshopa tako i online uclanjenja i prodaja sezonskih i "obicnih" karata za utakmice. Za sezonske je vjerovatno kasno, ali za ostale stavke nije. Druga stvar, ne moze klub biti samo na FB i Instagram objavama, jer stranicom omogucavas svojim sponzorima jos jedno mjesto za reklamu.
Naravno ni stranica, ako se redovno ne azurira i na puni adekvatnim informacijama i sadrzajem, nema nikakve koristi. Zato je i tu potrebno naci osobu ili osobe koje ce obavljati taj dio posla.

Meni licno je zao sto ovogodisnji hajp oko kluba nije iskoristen u punom kapacitetu ni od kluba ni od fanshopa. Ali prioriteti su se morali rjesavati, pa objektivno nije moglo doci na red ovo o cemu pricam. Nadam se da ce u slijedecim godinama, npr u maju u fan shopu biti pune police artikala, da ce klub preuzeti na sebe (kad istekne ugovor u septembru 2026.) fan shop i direktnu komunikaciju sa Macronom ili nekim drugim tehnickim sponzorom, tako da zarada u punom kapacitetu ide u kasu kluba. To do sad nije bilo moguce zbog racuna, ali to je vec proslost.

A jos jedna dodatna prednost stranice je objava broja clanova i prodatih sezonskih, da se drug Bati ne budi u goloj vodi razmisljajuci da li je navala ili je stalo na broju 23 :) :)
Samo Čelik zenički !!!

Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

REPROGRAM PREMA PU FBIH

Stanje na dan 31.12.2023: 3 594 000

Stanje na dan 31.03.2024: 3 520 000

Stanje na dan 30.09.2024: 3 436 000

Stanje na dan 31.12.2024: 3 380 000

Stanje na dan 31.03.2025: 3 239 000

Stanje na dan 30.06.2025: 3 279 000

U zadnjem kvartalu porezni dug se povećao za 40 000 KM, a trebao se smanjiti za 84 000. Ovo je prvi put zadnjih godina da se dug nije smanjio u odnosu na prethodni kvartal.
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Pored nas još Gorki, Želješčar i Ustascia imaju preko milion KM glavnice duga.
samocelik

Post Postao/la samocelik »

Ma Gorki je u klincu. Opet će mutiti samo da igraju ovu sezonu.
Odgovori