NK Čelik

Truhlo

Re: NK Čelik

Post Postao/la Truhlo »

https://youtu.be/W1naMI4Tv3E?si=oPlpivDraD_vKTR8

Može li masovnije od ovog?

Baš šteta što te sezone nismo titulu uzeli, nikad bliže nismo bili od tada :(
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Joj livade i derbija 😍
RutonjasaZapada

Post Postao/la RutonjasaZapada »

Truhlo je napisao/la: 12 kol 2025, 21:42 https://youtu.be/W1naMI4Tv3E?si=oPlpivDraD_vKTR8

Može li masovnije od ovog?

Baš šteta što te sezone nismo titulu uzeli, nikad bliže nismo bili od tada :(
Rostilj na livadi i gajba pive i obavezno ide neki Deda jebe sve Zenicko i hocete plavu vodu hoce te k....
Al odavno nije carsije vise pricala o Celiku pozitivo.
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Truhlo je napisao/la: 23 srp 2025, 16:28 @prisonbreak može li Sejmenović iz TOŠKa da bude 4. krilo? :grljenje:
Čelnici Viteza napravili sjajan posao: Irman Sejmenović potpisao za NK Vitez
Joj Duvnjače :mrgreen: :lol:
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Truhlo je napisao/la: 12 kol 2025, 23:43
Truhlo je napisao/la: 23 srp 2025, 16:28 @prisonbreak može li Sejmenović iz TOŠKa da bude 4. krilo? :grljenje:
Super je sto i Vitez imamo tu, nas trener, dosta nasih bivsih igraca nadam se da ce ostati u ligi
phillies

Post Postao/la phillies »

Eugen je napisao/la: 13 kol 2025, 07:28
Super je sto i Vitez imamo tu, nas trener, dosta nasih bivsih igraca nadam se da ce ostati u ligi
I ja sam istog misljenja. Za razliku od Travnika, Vitez bi mogao biti pitomija ekipa, a opet dovoljno kvalitetna da moze svakome otkinuti bodove. Kad jednog dana udjemo u PL, a oni budu stabilan federalac, mogli bi uspostaviti saradnju sa njima, slati igrace na pozajmnicu i sl. Pogotovo sto im je isti covjek investitor kao i nasoj Akademiji.
I ovo ce biti masovno gostovanje :D
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Eugen je napisao/la: 13 kol 2025, 07:28
6 zagarantovanih bodova kod filijale :mrgreen:

Doveo je Duvnjak par zanimljivih igrača, koji ako dobro odrade jesen, mogli bi ih sebi uzeti. Treba ispratiti Hasanovića i Durakovića u vezi, Sejmenovića na krilu i možda Jašarevića na lijevom beku (ako Burek kod nas totalno podbaci).
phillies

Post Postao/la phillies »

A protivnicima da otkinu koji bod ;) kazem ja, moj brat po viziji :D

Evo citam dnevnice za sluzbena lica u nasoj ligi. Znaci treba 250 prodatih karata zapada samo da se sudije i delegat ispostuju. A gdje su ostali troskovi? Pa vi, dragi zenicani, nemojte na utakmicu i cudite se sto nema pojacanja i zasto klub dosad nije u PL.

Al eto, valjda ce ova sezona biti iskupljenje za mnoge koji su obilazili oko stadiona u sirokom luku.

NAPRIJED ČELIK!!!
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Ide i posljednji potpis danas za ovaj prelazni rok
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

phillies je napisao/la: 13 kol 2025, 10:34 A protivnicima da otkinu koji bod ;) kazem ja, moj brat po viziji :D

Evo citam dnevnice za sluzbena lica u nasoj ligi. Znaci treba 250 prodatih karata zapada samo da se sudije i delegat ispostuju. A gdje su ostali troskovi? Pa vi, dragi zenicani, nemojte na utakmicu i cudite se sto nema pojacanja i zasto klub dosad nije u PL.

Al eto, valjda ce ova sezona biti iskupljenje za mnoge koji su obilazili oko stadiona u sirokom luku.

NAPRIJED ČELIK!!!
Ma nema smisla ova liga nikako, mislim ako uporediš sa PL. Pisao je @avenija na svojoj temi koliko samo novca imaš PL samo što si učesnik, pa minimalno 500k KM godišnje. Samim ulaskom tamo imaš to od lige i imaš automatski rast prihoda od ulaznica i sponzora, igrači u izlogu, itd. Ko će pratit nekog Telalovića protiv tomislava jbt, al onako kad ga gurneš u vatru protiv želješčara pred 12000 sociosa na areni koju gleda cijeli region...

Mi gubimo sigurno milion i po KM samo što se zayebavamo u ovoj ligi. Mislim da je i uprava krenula u tom smjeru, bez obzira na još dugovanja, uložilo se u ekipu da se bježi iz ovog hamelja :srce:
AeroMs33

Post Postao/la AeroMs33 »

Ma nisi mogao razmisljati o PL dok ti je racun blokiran.
Sad ti opet fsli jedna sezona da se stabilizujes a sljedece ce trebati srece jer i sa parama i dobrim timom niko ti ne moze garantirati ulazak.
Al nase je da slazemo kockice i abd za pet godina za pet godina da klub bude na jednom respektabilnom,profesionalnom nivou sa platama za pozelit sa strucnim ljudima u klubu i ostalim aspektima kluba .
Al evo sezona pred nama abd sve je moguce da nas Regoje &Jusic uvedu u Pl ,sto da ne
ETS2

Post Postao/la ETS2 »

Da li je taj potencijalni novi napadac puno bolji od recimo Bajrica?
PatrickBateman

Post Postao/la PatrickBateman »

ETS2 je napisao/la: 13 kol 2025, 12:55 Da li je taj potencijalni novi napadac puno bolji od recimo Bajrica?
Od Bajrica je bolja i vecina ljudi na ovom forumu. Komparacije sa njim nisu validne za bilo kojeg igraca
Srce, čast i ponos!
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Redbull je napisao/la: 13 kol 2025, 10:36 Ide i posljednji potpis danas za ovaj prelazni rok
Da li je taj napadac samo da popuni roster ili moze ugrozit Masketa za pvu postavu
RealMadrid

Post Postao/la RealMadrid »

Najveće pojačanje bi bio normalan sudija na Piroti :rock:
Odgovori