Naravno da je bolje konkurencija i zdrava borba za prvih 11 ,pa ko je trebutno u boljoj formi nek igra..Njih dvojica ce pogotovo morat vise radit ako budu htjeli minutazu i napredak.Fina pojacanja su nam stigla i da ce ovaj Dino potpisat sto prije ,valjda ce potpisat kad se vrate u Zenicu.Brotherze je napisao/la: ↑10 kol 2025, 21:43A sad ce, nadat se, Medjuseljac, Durmis i jos neki da se trznu kad znaju da vise nisu sigurni u startnih 11, nego da moraju zapet i radit dodatno na sebi ako misle zivjet od fudbala. A sve to moze biti plus za klub, sto jaca konkurencija to bolje.BatistutA19 je napisao/la: ↑10 kol 2025, 19:11 Sad ima hvala bogu igraca finih i fin roster i konkurencija od golmana do napadaca nek se svi bore i nek igraju koji su trenutno u boljoj formi .
Fin nam je sastav prvih 11 a uvijek ce bit i solidna klupa,do igraca je ,nit treba koga uzdizat i one price zenicko djete a ne treba nikog ni pljuvat i nek mjerilo bude teren ko ce igrat a ko na klupu.Definitivno fino odradjena ciljana i dobra pojacanja a nije samo broj kao prije..
Ae Dino potpisi vise vakat je da potpises sad ce i Aksam.
Od proljeca je lijepo krenulo porez,deblokada,solidno 3 mjesto u ligi juniori,fina pojacanja i jos treba publika osjetit to i uclanit se u klub ,sezonske kupit,ko sta moze u fan shopu kupit i bit 12 igrac i vjetar u ledja i snaga Celiku.
NK Čelik
- BatistutA19
Re: NK Čelik
mi kad hocemo da se udaramo robijasi pićkice zenićke bjeze
Onu glupost u Srebreniku nikad necu shvatiti ,ni zaboraviti od Hodzica.Crveni karton preglupo dobijen.Jos ga sudija upozorio da nece tolerisati vise takve startove,a on gllupo ispade,dobi drugi zuti i ostavi ekipu na cjedilu.Strah me je njegove brzopletosti,da ne nasjedne na provokacije od travnickih tornjaka...KakhaKaladze je napisao/la: ↑10 kol 2025, 23:00 Pa i po meni Hodzic treba igrat u Travniku ali na stoperu a u vezi da ide Vardo Kalesic i Delic. Bas zbog iskustva i cigananja koje ce biti. Ja se slazem da Travnik nije utakmica za Rikija al govorimo uopsteno. Da bi napredovao bilo ko treba mu vrijeme i prostor da napreduje.
Imao je on i dobrih partija na zadnjem veznom, al slažem se da nije za toga, pogotovo u ovoj ekipi koja hoće da igra lopte i može da igra. On može tu proći kad je izbij nabij igra. I na stoperu je prespor sa loptom, barem je tako izgledao protiv Mladost DK.FRLegioen je napisao/la: ↑10 kol 2025, 23:23Onu glupost u Srebreniku nikad necu shvatiti ,ni zaboraviti od Hodzica.Crveni karton preglupo dobijen.Jos ga sudija upozorio da nece tolerisati vise takve startove,a on gllupo ispade,dobi drugi zuti i ostavi ekipu na cjedilu.Strah me je njegove brzopletosti,da ne nasjedne na provokacije od travnickih tornjaka...KakhaKaladze je napisao/la: ↑10 kol 2025, 23:00 Pa i po meni Hodzic treba igrat u Travniku ali na stoperu a u vezi da ide Vardo Kalesic i Delic. Bas zbog iskustva i cigananja koje ce biti. Ja se slazem da Travnik nije utakmica za Rikija al govorimo uopsteno. Da bi napredovao bilo ko treba mu vrijeme i prostor da napreduje.
Protiv travnika je možda i bolje da igramo prvo poluvrijeme izbij nabij defanzivnije, a onda u drugom umjesto Hodžića ubaciti Vardu i Šerexa umjesto Marina ili Jamakovića pa ih pojesti u drugom.
Ne bih otpisao ni Međuseljca, jest da je odron na prijateljskim , al prvenstvo je drugo. Fizički se baš spremio, mogao bi i on biti bolji pogotovo što je sad konkurencija prejaka.
Serex kao zamnena , pa najbolji u timu a dq ne krene tekmu od prve minuteTruhlo je napisao/la: ↑11 kol 2025, 00:28Imao je on i dobrih partija na zadnjem veznom, al slažem se da nije za toga, pogotovo u ovoj ekipi koja hoće da igra lopte i može da igra. On može tu proći kad je izbij nabij igra. I na stoperu je prespor sa loptom, barem je tako izgledao protiv Mladost DK.FRLegioen je napisao/la: ↑10 kol 2025, 23:23Onu glupost u Srebreniku nikad necu shvatiti ,ni zaboraviti od Hodzica.Crveni karton preglupo dobijen.Jos ga sudija upozorio da nece tolerisati vise takve startove,a on gllupo ispade,dobi drugi zuti i ostavi ekipu na cjedilu.Strah me je njegove brzopletosti,da ne nasjedne na provokacije od travnickih tornjaka...KakhaKaladze je napisao/la: ↑10 kol 2025, 23:00 Pa i po meni Hodzic treba igrat u Travniku ali na stoperu a u vezi da ide Vardo Kalesic i Delic. Bas zbog iskustva i cigananja koje ce biti. Ja se slazem da Travnik nije utakmica za Rikija al govorimo uopsteno. Da bi napredovao bilo ko treba mu vrijeme i prostor da napreduje.
Protiv travnika je možda i bolje da igramo prvo poluvrijeme izbij nabij defanzivnije, a onda u drugom umjesto Hodžića ubaciti Vardu i Šerexa umjesto Marina ili Jamakovića pa ih pojesti u drugom.
Ne bih otpisao ni Međuseljca, jest da je odron na prijateljskim , al prvenstvo je drugo. Fizički se baš spremio, mogao bi i on biti bolji pogotovo što je sad konkurencija prejaka.
Treba malo i taktizirati. Svjež Šerex na umornog beka travnikaCinvict35 je napisao/la: ↑11 kol 2025, 00:31Serex kao zamnena , pa najbolji u timu a dq ne krene tekmu od prve minuteTruhlo je napisao/la: ↑11 kol 2025, 00:28Imao je on i dobrih partija na zadnjem veznom, al slažem se da nije za toga, pogotovo u ovoj ekipi koja hoće da igra lopte i može da igra. On može tu proći kad je izbij nabij igra. I na stoperu je prespor sa loptom, barem je tako izgledao protiv Mladost DK.FRLegioen je napisao/la: ↑10 kol 2025, 23:23
Onu glupost u Srebreniku nikad necu shvatiti ,ni zaboraviti od Hodzica.Crveni karton preglupo dobijen.Jos ga sudija upozorio da nece tolerisati vise takve startove,a on gllupo ispade,dobi drugi zuti i ostavi ekipu na cjedilu.Strah me je njegove brzopletosti,da ne nasjedne na provokacije od travnickih tornjaka...

Ili čak Hodžića na beka, pa uvesti Sivca i Šerexa da im ogade loptanje za sva vremena

Nikako losa taktika , dobijes go ili dva i truba nemos onda nikad stic,samo jako iznenadit napast i dat go i onda taktiziraj koliko hoces, nek onda oni dumaju sta ce.Truhlo je napisao/la: ↑11 kol 2025, 00:57Treba malo i taktizirati. Svjež Šerex na umornog beka travnikaCinvict35 je napisao/la: ↑11 kol 2025, 00:31Serex kao zamnena , pa najbolji u timu a dq ne krene tekmu od prve minuteTruhlo je napisao/la: ↑11 kol 2025, 00:28
Imao je on i dobrih partija na zadnjem veznom, al slažem se da nije za toga, pogotovo u ovoj ekipi koja hoće da igra lopte i može da igra. On može tu proći kad je izbij nabij igra. I na stoperu je prespor sa loptom, barem je tako izgledao protiv Mladost DK.
Ne bih otpisao ni Međuseljca, jest da je odron na prijateljskim , al prvenstvo je drugo. Fizički se baš spremio, mogao bi i on biti bolji pogotovo što je sad konkurencija prejaka.Možda i još jednog Delića ili Kalesića na klupi ostaviti neka se Međuseljac ili Vardo tuku sa veznjacima u prvom poluvremenu
![]()
Imamo preofanzivnu ekipu prwma napred a sad imas i sredinu rutonje osigurace kao i zadnje vezne , da ne spominjem Sivca koji ce zdrobit sa Serexom njihovu lijevu stranu.Samo napast ova ekipa je takva napravlje a i tako trrba da igra
Pa realno zbog U21 ne možeš izvesti najjaču ekipu koju imaš, zato moraš 2 igrača žrtvovati da bi ovi U igrali.Cinvict35 je napisao/la: ↑11 kol 2025, 01:01Nikako losa taktika , dobijes go ili dva i truba nemos onda nikad stic,samo jako iznenadit napast i dat go i onda taktiziraj koliko hoces, nek onda oni dumaju sta ce.
Imamo preofanzivnu ekipu prwma napred a sad imas i sredinu rutonje osigurace kao i zadnje vezne , da ne spominjem Sivca koji ce zdrobit sa Serexom njihovu lijevu stranu.Samo napast ova ekipa je takva napravlje a i tako trrba da igra
Ćulov, Sivac, Horić, Mašetić, Smajlović, Vardo, Kalesić, Delić, Šerex, Popović, Mašić. To nam je realno najjača postava, sad je samo pitanje koga ćemo žrtvovati prvo poluvrijeme. 2 od ovih 11 moraju na klupu.
Zato u kupu BiH je pravilo kao u PL, 1 U21, kup kup kup je naš

-
Mogla bi ona kompletna tribina biti krcata i naša.
Biti će "luda kuća" u Travniku to je već jasno
Na igračima je da poginu za 3 boda.
Biti će "luda kuća" u Travniku to je već jasno

Na igračima je da poginu za 3 boda.
Durmo, Sivac, Horić, Mašetić,Smajlović, Hodžić, Vardo, Delić, Popović, Šero i Jamaković.
Prvih 11 na Piroti, na poluvremenu ulaze Mašić i Kalesić umjesto Hodžića i Jamakovića.
Prvih 11 na Piroti, na poluvremenu ulaze Mašić i Kalesić umjesto Hodžića i Jamakovića.
-
-
Prosle godine ja Dario ozbiljno promasio taktiku u Travniku. Forsirao onu 4-1-4-1 formaciju sa jednom sesticom i krilima koja su daleko od gola.
Nama tamo treba disciplina i cvrstina nazad, pa cekat sansu na kontre.
Nama tamo treba disciplina i cvrstina nazad, pa cekat sansu na kontre.
Srce, čast i ponos!
Samo fokus da bude na nogometu nasi igraci moraju biti fokusirani na teren, kakvo god da bude suđenje i atmosfera moraju dati maksimuk na terenu i siguran sam da mozemo ostati neporazeni
Pa et ovo je po meni mozda realnije jer i Kalesic a i Masic po meni nisu trrnutno spremni za citavu tekmu, jedan tek dosao a Maske haman ima malo i viska koji kg , opet do pocetka vidjecemo.
Odlicno si ovo iskopao za kup pravilo , tako si me obradovao, moze se i trebq gurat kup jer mislim da opstanak i neki belaji nebi trebali ove godine da nas sputavaju da i idemo sto dalje ukupu.
Cak ove godine necw ni bit velika razlika u pocetku druge sezone PL i 1LF jer oni ce krenut 7cu ranije a mi dvije 7ce kasnije nego iduce godine