Jamakovic umjesto koga,Marina, Sere, Masica.
Po meni Marina al et trener zna nqjbolje
Još uvijek ima vremena za njih, sad su prešli u jaču ligu i treba se znati da se svaka greška skupo plaća. Nema veze, imaju oni kvalitete da izbore opstanak, možda čak i sredinu tabele.phillies je napisao/la: ↑09 kol 2025, 21:21 Jos nesto, zaboravih napisati za juniore, posto sam post o njima pisao na poluvremenu. Ocito ih trema skrsila na pocetku i pravili su pocetnicke greske, sto su protivnici kaznili u 100% slucajeva. Drugo poluvrijeme su dosta bolje odigrali i kod rezultata 2:4 imali 2 stopostotne sanse za potpuni povratak u utakmicu. Nazalost prima se gol iz slobodnog (nakon faula koji je isto napravljen zbog pogresne procjene naseg igraca gdje ce lopta).
Vidjecemo kad prvenstvo krene na cemu smo, prijateljske nisu mjerilo, posebno protiv ekipa kao Igman koji su ostali bez vecine igraca iz prosle sezone.zacelikizenkcu je napisao/la: ↑09 kol 2025, 21:08 Odavno nismo nekog nadigrali ko danas Igman. Danas su izgledali kao trecerazredna ekipa. Ponisten nam gol, par stativa, precka. Durmo kiksa pravi penal i primamo gol.
Marin u nevjerovatnoj formi. Ubjedljivo nas najbolji igrac.
Vezni red danas brutalno dobar. Na slatkim mukama ce strucni stab bit.
Samo ce nas jebavat ovo u21 pravilo. Neko od "boljih" igraca ce morati startati s klupe
Gošk, Gorki i Stupčanica na jesen igraju 7 kući, 6 u gostima, a mi obrnuto. Nama je raspored na proljeće fantazija, a ova ekipa ima kvalitet da bude u top 4 na jesen. Nekih 6, 7 bodova zaostatka za prvim mjestom bi bilo podnošljivo, sve ispod toga je razočarenje.Cinvict35 je napisao/la: ↑09 kol 2025, 22:30 Sad smo stvqrno super klapa sa Kalesicem i Delicwm u vezi ,napad top krila top i odbraba golman sve.
Et jos jedan taj napqdac da puse Masicu za vrat da ga gurq da morq bit top svaku tekmi i to je to.Mislim da smo sekundu ispod Stupcanice ali moze se to publikom, robijasima nadoknadit bolji smo yrenutno od slobode i ostalih pa vidjecemo treba i srece.
Bar cemo mi sad AkB sakrivat ekipama loptu kako na Bilinom tako i na gostovanju.
Bati nemoj skidat gace na petljama kakvo 5 mjesto nemoj brat to vise pisat , srkletis nas