NK Čelik

Eugen

Re: NK Čelik

Post Postao/la Eugen »

Eugen je napisao/la: 05 kol 2025, 04:59
Zenicanin988 je napisao/la: 05 kol 2025, 00:46 Wtf, Durmo najbolji igrač kluba 2 godine :lol:
Tebi zvuci smijesno, mozda i jest, ali je druze tako. Nije ni bitno na kraju svima nam je cilj bolji Čelik i napravili smo finu ekipicu sa jos jednim veznjakom dobro smo popunjeni na svakoj poziciji
Zamorano

Post Postao/la Zamorano »

Zenicanin988 je napisao/la: 05 kol 2025, 00:46 Wtf, Durmo najbolji igrač kluba 2 godine :lol:
Tebi zvuci smijesno, mozda i jest, ali je druze tako. Nije ni bitno na kraju svima nam je cilj bolji Čelik i napravili amo finu ekipicu sa joa jednik veznjakom dobro smo popunjeni na svakoj poziciji
Durmo najbolji igrac zadnje 2 godine? Pa zar nije Vardo najbolji igrac zadnje dvije godine? Svako pise svoje nesto de ba usaglasite se. A Talha samo ode u prvu ligu. Kako sad to najbolje nase igrace zadnje dvije godine nece niko? Zasto? Zato sto nisu jednostavno najbolji!!! Ni pocemu nisu najbolji niti mogu biti najbolji. Najbolji su oni koji idu u visi rang u svemu! Sve se gleda jaranski nesto. Ja vjerujem da su i Durmo i Vardo super momci i ozbiljni ljudi van terena i svaka njima cast to maximalno postujem al na terenu su malo jaci od kisele vode.I realno od svih ovih igraca u klubu mozda 2 - 3 mogu igrat PL. Durmo nek se bori za mjesto ako je ovaj novi golman bolji on ce i braniti a Durmo ako nece biti rezerva nek ide u Vitez,Nemilu gdje hoce.Pustite se jaranstva,sentimentalnosti,recenica zaduzio je klub.Zaduzio si kitu,igraj ili cesta.Cuj zaduzio klub,puno dao klubu,spasio nas! De ba dobijas pare od kluba,zivis od kluba,klub ti daje sansu da napredujes i ides dalje.Klub je zaduzio njih a ne oni klub!!!
RubikovaKocka

Post Postao/la RubikovaKocka »

Pojedinci umislili da im je klub privatna prćija. Ako si u klubu ili ako si blizak tim ljudima u klubu sramotno je to izjaviti da će npr. Ćulov koji je sigurno kvakitetniji golman od Durme trebati da prolije more znoja da dodje na gol ? Šta nam to govori i kakve su to poruke i razmišljanja ? Pa sve i da je bio najbolji golman zadnjih godina taj Durmo a svi znamo da je to velika provala, ima da brani trenutno kvalitetniji golman, ali i da igra kvalitetniji igrač isto. Nema tu filozofije, a pojedinci ako su dobri s pojedinim igračima privatno imate kafu, imate opciju isto da ih vodite sebi kući ali ove stvari sto pricate i ta neka jaranstva naustrb kluba su besmislene.
Čelik iznad svakog pojedinca !
Eugen

Post Postao/la Eugen »

RubikovaKocka je napisao/la: 05 kol 2025, 08:52 Pojedinci umislili da im je klub privatna prćija. Ako si u klubu ili ako si blizak tim ljudima u klubu sramotno je to izjaviti da će npr. Ćulov koji je sigurno kvakitetniji golman od Durme trebati da prolije more znoja da dodje na gol ? Šta nam to govori i kakve su to poruke i razmišljanja ? Pa sve i da je bio najbolji golman zadnjih godina taj Durmo a svi znamo da je to velika provala, ima da brani trenutno kvalitetniji golman, ali i da igra kvalitetniji igrač isto. Nema tu filozofije, a pojedinci ako su dobri s pojedinim igračima privatno imate kafu, imate opciju isto da ih vodite sebi kući ali ove stvari sto pricate i ta neka jaranstva naustrb kluba su besmislene.
Čelik iznad svakog pojedinca !
Strucnjak normalno da je klub iznad svega i trebaju da igraju najbolji bez obzira na ime i prezime.
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Kad se vraćaju Šerex, Vardo i Telalović? Hoće li biti spremni za prvo kolo?
AeroMs33

Post Postao/la AeroMs33 »

Slazem se sa Eugenom.
Ipak je Durmo bio tu i u dobru i u zlu to ne treba nikad zaboraviti.
Branio je u najnizoj ligi ,zajedno sa ekipom prosao kroz svakakva sranja i zelja mi je da klub ne bude samo placenicki nego da ima obzira prema igracima koji vole ovaj klub.
Sto se tice prvog sastava to ce trener odrediti a ima i kup pa nek se rotiraju.
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Tebi zvuci smijesno, mozda i jest, ali je druze tako. Nije ni bitno na kraju svima nam je cilj bolji Čelik i napravili amo finu ekipicu sa joa jednik veznjakom dobro smo popunjeni na svakoj poziciji
Tako je, Durmo je bio korektan i sasvim dobar golman za ovo sto smo igrqli i za ove ambicije koje smo imali.On je sam sebi zakomplicirao jedinicu svojim slabijim napretkom i stqgnacijom i zaista je i meni zao ali dosta igraca ce otpadat kako nama ambicije i ciljevi budu rasli tako ce igraci i otpadat tako i nasi i igrqci sa strane.Jednostavno rrzultat ce zahtjevat nove i bolje igrace
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Truhlo je napisao/la: 05 kol 2025, 09:57 Kad se vraćaju Šerex, Vardo i Telalović? Hoće li biti spremni za prvo kolo?
Hoce, Telalovic ce igrat mislim za juniore protiv Zrinjskog sad u subotu, ostala dvojica su oporavljena idu s ekipom na Kupres
phillies

Post Postao/la phillies »

Vezano za Durmu i opcenito za igrace koji su tu od kantona. Kvalitet mora biti prioritetni parametar sto se tice igraca i njihovoj ulozi u ekipi. Kako smo na nasem putu od kantona do Prve Federalne Lige nalazili zamjene za Cicka, Mahmutovica, Salkica, Kolica, Smajica, Arnautovica, Sijerkica i jos drugih, tako cemo kad dodjemo u PL, morati traziti kvalitetniju verziju Durme, Hodzica, Smajlovica, Masica, Masetica, Sere....
Evo Medjuseljac vec ove sezone ce biti klupiran (ako dodje novi vezni), i mislim da nece ostati u Celiku u slijedecoj sezoni (osim ako se ne desi neki meteorski bljesak u njegovom napretku).
Klub raste svakim danom i mora biti zahvalan i svim igracima koji su sudjelovali u tom rastu. Ali zahvalnost se ne moze ogledati u tome da je tim igracima zagarantovano mjesto medju prvih 11 ili 16. To se na treninziima i utakmicama iznova i iznova zasluzuje. A navijaci ce pamtiti ko je bio ovdje kad je bilo najteze, ko je bio vjeran klubu i ko je ostajao kad mozda nije bilo razloga da se ostane.
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
AeroMs33

Post Postao/la AeroMs33 »

phillies je napisao/la: 05 kol 2025, 11:42 Vezano za Durmu i opcenito za igrace koji su tu od kantona. Kvalitet mora biti prioritetni parametar sto se tice igraca i njihovoj ulozi u ekipi. Kako smo na nasem putu od kantona do Prve Federalne Lige nalazili zamjene za Cicka, Mahmutovica, Salkica, Kolica, Smajica, Arnautovica, Sijerkica i jos drugih, tako cemo kad dodjemo u PL, morati traziti kvalitetniju verziju Durme, Hodzica, Smajlovica, Masica, Masetica, Sere....
Evo Medjuseljac vec ove sezone ce biti klupiran (ako dodje novi vezni), i mislim da nece ostati u Celiku u slijedecoj sezoni (osim ako se ne desi neki meteorski bljesak u njegovom napretku).
Klub raste svakim danom i mora biti zahvalan i svim igracima koji su sudjelovali u tom rastu. Ali zahvalnost se ne moze ogledati u tome da je tim igracima zagarantovano mjesto medju prvih 11 ili 16. To se na treninziima i utakmicama iznova i iznova zasluzuje. A navijaci ce pamtiti ko je bio ovdje kad je bilo najteze, ko je bio vjeran klubu i ko je ostajao kad mozda nije bilo razloga da se ostane.
Normalno da kvalitet mora biti prioritet.
Samo momka treba ispostovati maksimalno a ne nasli smo boljeg sad nam ne trebas ko te hebe pa jel.
A ovaj sutra ode za tri marke vise sto mu je ponudio drugi klub.
Al nemamo mi tu sta raspravljati to ce struka rjesiti kako se rjesavaju te situacije inace jer rezultat diktira sve
carsija072

Post Postao/la carsija072 »

Realno, nije Durmo "ostao kad je bilo najteže" nego se Durmi posrećilo da kao izlazni junior ima priliku da brani za prvi tim i da uči od iskusnog Nurkovića. Durmo i ostali momci koji su igrali od kantona trebaju biti zahvalni Bogu i klubu što su dobili priliku da igraju za prvi tim i što sada imaju u CV-u da su bili prvotimci Čelika i mogu da naprave kakve takve karijere bar po ovim nižim ligama, u protivnom da je Čelik bio stabilan klub i da nije prošao kroz sve ovo, 95% tih igrača pa vjerujem čak i Durmo da bi se prestali baviti fudbalom jer nikad ne bi mogli dobit priliku u prvom timu, ili bi eventualno igrali za Nemilu, Krivaju, Žepče, kao što pojedini već i igraju u tim klubovima. Žalimo za tom našom djecom, al eto nijedan koji je otišao ne igra u većem i jačem klubu od Čelika, jedini koji je napravio iskorak je Talha, ali on nije naše dijete.
Ludilooooo :srce: je zarobiloooo
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Trening i utakmice su jedino mjerilo, svi moraju dati svoj maksimum kad su na terenu bez obzira jesu li tu 1 godinu ili 10 godina. Samo tako mozemo ocekivati napredak.

Nego idemo li podrzat juniore u subotu protiv prvaka drzave
Rz88

Post Postao/la Rz88 »

Culov mi se svidio prosle sezone na Bilinom kada je gostovao. Ima dobru igru nogom i sigurniji je pri centrasutevima od Durme. Durmo je izabran za igraca sezone 23/24, ali od tada on vise nazaduje nego stagnira, odnosno od odlaska Nurkovica to sve i pocinje. Samo prosle godine kriv je za dosta golova (u Travniku jedan od krivaca, Radnicki BP prva stativa ostala nebranjena i to 2 metra, Gornji Rahic jedan od krivaca uz Musu, Tuzla pogubljen na centarsutu, Olovo 2 gola lose pozicioniran i djelimicno kriv, Srebrenik poletio u prazno, Gradacac losa postavka) Ovo su samo neki od kikseva koji su direktno utjecali na rezultat. Imao je on dosta dobrih odbrana prosle sezone, ali sveukupni dojam nije zadovoljavajuci. Konkurencija i jednog i drugog moze uciniti samo boljim. Dobri treninzi i dobar trener su im potrebni. Ne znam kakav je rad trenutnog trenera golmana, ali ono sto sam cuo je da nije na trazenom nivou. Mislim da ce prvi golman ipak biti Culov jer posjeduje veci kvalitet od Durme. Ako tako i bude, vidjet cemo tu pravu ljubav prema klubu koju neki spominju koliko je Durmo spreman sjediti na klupi, raditi u tisini i biti uz klub. Sve pohvale za Durmu, ali ucinak na terenu se gleda.
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

Šta lupate bolan, Durmo htio ići što nije dobio profi ugovor od kluba kad je tražio kad je i Ali dobio, al nije ga niko htio nigdje nema ni predispozicije za golmana.Čuj sirotinjske priče zadužio klub.Jel vi na Marsu živite?Mislite da oni gledaju klub.Pa šta misliš da je dobio ponudu da brani u Želji ili onda dok smo bili u kantonalnalnoj da bi on odbio radi Čelika.Ma otišo bi branit u DLC za Kolinu dok smo mi bili u kantonu.Gledaš sebe i karijeru i naravno cifru.Eugen lupaš ko maksim po diviziji nije ti klub privatna prčija, ni meni ni petom desetom svi mi imamo poneku info iz kluba.On je trenutno tu samo što je naše dijete inače bi Kulalić uletio da bude drugi golman, ne govorim to na osnovu dvije utakmice.A neće 3. golmana jer je skupo.Da imamo 3 golmana Durmo bi ti bio na trećoj poziciji ovaj iz Stupčanice prvi a Kulalić drugi.Ne znam kakav je ovaj iz Stupčanice ali eto ako kažete da je dobar onda ok.Pustite se te priče, jučer im je bio trening ovaj iz Stupčanice se nije pojavio bio je tu Kulalić i Durmo, sa Kulalićem svi zadovoljni u klubu i van ko je god gledao al eto nema mjesta radi Durme zato sto je naš.Sve dok se budemo vodili srcem a ne mozgom sami ćemo sebi u stomak skakati.

Što kaže ovaj imao je sreću, a ne samo on, što je dio izlazne generacije juniora Čelika kad je Čelik otisao u kanton i neka se zahve Čeliku što ima u CV da je branio a inače bi morao samo školu da ući i tuda oko DLC max da se vrti.
PONOSGRADA88

Post Postao/la PONOSGRADA88 »

carsija072 je napisao/la: 05 kol 2025, 12:09 Realno, nije Durmo "ostao kad je bilo najteže" nego se Durmi posrećilo da kao izlazni junior ima priliku da brani za prvi tim i da uči od iskusnog Nurkovića. Durmo i ostali momci koji su igrali od kantona trebaju biti zahvalni Bogu i klubu što su dobili priliku da igraju za prvi tim i što sada imaju u CV-u da su bili prvotimci Čelika i mogu da naprave kakve takve karijere bar po ovim nižim ligama, u protivnom da je Čelik bio stabilan klub i da nije prošao kroz sve ovo, 95% tih igrača pa vjerujem čak i Durmo da bi se prestali baviti fudbalom jer nikad ne bi mogli dobit priliku u prvom timu, ili bi eventualno igrali za Nemilu, Krivaju, Žepče, kao što pojedini već i igraju u tim klubovima. Žalimo za tom našom djecom, al eto nijedan koji je otišao ne igra u većem i jačem klubu od Čelika, jedini koji je napravio iskorak je Talha, ali on nije naše dijete.
Sve si rekao kako i jest, u nasim glavama je Durmo/Donaruma,i tacno da ne bi vidio profi fudbala da ne bi ovakve sitacije,ali te ne umanjuje njegov trud i zalaganje ovih godina,jednostavno receno decko je dosao do svog vrhunca. Meni vise stagnirao Ali od igraca u kojem smo vidili novog Fenana,do najveceg razocarenja,ko god kaze nije tako nek pogleda jedan snimak utakmice,pa da vidi koliko pretrci,nema intezitet,nekad mi djeluje tako bezvoljno(oke golovi i sve) Sa svojim godinama trebao bi biti najaktivniji na terenu da grize sto se kaze,ali i on je dosao do vrhunca. Nasa najveca greska ovog prelaznog roka je Tabakovic Talha tog momka smo trebali sacuvati(ne zbog gola Sarajevu i igre u PL). Momak je kapacitet i to ogroman, mi se nadamo nakvim Kalesicima, da smo Talhu sacuvali svanuo bi sa Delicem.

19 PONOS GRADA 88
Odgovori