ISKRENE FUDBALSKE PRIČE !
-
Re: GOŠK GABELA
Sigurno dobar golman, i mislim da je durmo vec klupiran.
jako pozitivna stvar, jer je katasteofalan.

Gdje je i sta radi taj Dino Kalesić?
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Sa Bojom 0-2 na Poroti i 6000 rutonja drugo kolo.
Dajte nam to ludilo! Upravo!!!!
To sam i zaboravio. Auuu konacno bi neko srusio temelje Tusnja pri slavlju nakon gola. HOCEMO pojacanja i euforiju
-
Jebo glavu ako nas ne bi bilo preko milje u Tuzli sa dvije pobjede.
Bojo bi bio najjaci igrac u citavoj ligi
Bojo bi bio najjaci igrac u citavoj ligi

Ja sam vala akobogda u Tuzli kad bi obje izgubiliprisonbreak je napisao/la: ↑04 kol 2025, 22:56 Jebo glavu ako nas ne bi bilo preko milje u Tuzli sa dvije pobjede.
Bojo bi bio najjaci igrac u citavoj ligi![]()
Koliko nam malo fali da se sve zapali jbt, hajde upravo daj dva kapitalca sta ste sve prevazisli ovo je kurac za vasprisonbreak je napisao/la: ↑04 kol 2025, 22:56 Jebo glavu ako nas ne bi bilo preko milje u Tuzli sa dvije pobjede.
Bojo bi bio najjaci igrac u citavoj ligi![]()

Hajde malo rezultate da ganjamo nakon dugo vremena a

Veznjak je najavljen dobar čekamo, valjda dodje do Kupresa. Ne treba nam neko ko nije sa ekipom prosao pripreme. Šta će mi 8 kolo a ovi iz Olova se ispaliti na +14.

I samo da jos primjete da nam fali CF u rosteru i to je to. Spremni. Za dom.

Hajmo daj jos dva komada za miran san Zenice. Regoje gdje ti je napadač? Mašić to nije. Mislim na klasičnog centarfora.
A sta ako se povredi? A sta ako dobije karton, nakon tri kola strahovati da će ti igrač dobiti 2 žuta pa mora igrati pod ručnom, sta ako budemo ganjali rezultat a hocemo koga ćeš uvesti. Sta ako Masić zatraži izmenu. Regoje kako tako iskusan ne vidis da nemas centarfora a imas 20 igrača.
A sta ako se povredi? A sta ako dobije karton, nakon tri kola strahovati da će ti igrač dobiti 2 žuta pa mora igrati pod ručnom, sta ako budemo ganjali rezultat a hocemo koga ćeš uvesti. Sta ako Masić zatraži izmenu. Regoje kako tako iskusan ne vidis da nemas centarfora a imas 20 igrača.
Ima Jamaković i Spahić, miran budi, nemoj mjaukatAvenija je napisao/la: ↑05 kol 2025, 10:37 Hajmo daj jos dva komada za miran san Zenice. Regoje gdje ti je napadač? Mašić to nije. Mislim na klasičnog centarfora.

Vidjeces situaciju koju već sada predvidjam, Jamakovic i Spahić će izbaciti Šerexa i Marina iz prve postave. Evo glava.Truhlo je napisao/la: ↑05 kol 2025, 10:51Ima Jamaković i Spahić, miran budi, nemoj mjaukatAvenija je napisao/la: ↑05 kol 2025, 10:37 Hajmo daj jos dva komada za miran san Zenice. Regoje gdje ti je napadač? Mašić to nije. Mislim na klasičnog centarfora.
A sta ako se povredi? A sta ako dobije karton, nakon tri kola strahovati da će ti igrač dobiti 2 žuta pa mora igrati pod ručnom, sta ako budemo ganjali rezultat a hocemo koga ćeš uvesti. Sta ako Masić zatraži izmenu. Regoje kako tako iskusan ne vidis da nemas centarfora a imas 20 igrača.![]()
Ovaj mali Spahić je brzi od srčanog udara. Nisko težište, opasan ko struja. Samo polako i prati.
Ali to ne mjenja činjenicu da je nama centarfor potreban vise od veznog. A i dobar vezni da sa Delicem drzi sredinu. Da MI na Tusnju i u Travniku sakrijemo loptu

-
Malog Spahica životom igrači bojkotirali sad u prijateljskoj, ne daju momku lopte, a vise puta sam bio. Upravo to nisko težište, ima ono nestoAvenija je napisao/la: ↑05 kol 2025, 11:03Vidjeces situaciju koju već sada predvidjam, Jamakovic i Spahić će izbaciti Šerexa i Marina iz prve postave. Evo glava.Truhlo je napisao/la: ↑05 kol 2025, 10:51Ima Jamaković i Spahić, miran budi, nemoj mjaukatAvenija je napisao/la: ↑05 kol 2025, 10:37 Hajmo daj jos dva komada za miran san Zenice. Regoje gdje ti je napadač? Mašić to nije. Mislim na klasičnog centarfora.
A sta ako se povredi? A sta ako dobije karton, nakon tri kola strahovati da će ti igrač dobiti 2 žuta pa mora igrati pod ručnom, sta ako budemo ganjali rezultat a hocemo koga ćeš uvesti. Sta ako Masić zatraži izmenu. Regoje kako tako iskusan ne vidis da nemas centarfora a imas 20 igrača.![]()
Ovaj mali Spahić je brzi od srčanog udara. Nisko težište, opasan ko struja. Samo polako i prati.
Ali to ne mjenja činjenicu da je nama centarfor potreban vise od veznog. A i dobar vezni da sa Delicem drzi sredinu. Da MI na Tusnju i u Travniku sakrijemo loptu![]()

Neće Šerexa, al Marin i Maške bi mogli na klupu. Samo još rutonja veznjak, pa da likče zaigra rock n rollAvenija je napisao/la: ↑05 kol 2025, 11:03Vidjeces situaciju koju već sada predvidjam, Jamakovic i Spahić će izbaciti Šerexa i Marina iz prve postave. Evo glava.Truhlo je napisao/la: ↑05 kol 2025, 10:51Ima Jamaković i Spahić, miran budi, nemoj mjaukatAvenija je napisao/la: ↑05 kol 2025, 10:37 Hajmo daj jos dva komada za miran san Zenice. Regoje gdje ti je napadač? Mašić to nije. Mislim na klasičnog centarfora.
Ali to ne mjenja činjenicu da je nama centarfor potreban vise od veznog. A i dobar vezni da sa Delicem drzi sredinu. Da MI na Tusnju i u Travniku sakrijemo loptu![]()