Sta je sa sabicem amerikancem
NK Čelik
-
Re: NK Čelik
To pises kao covjek blizak klubu, ili onako navijacki?Eugen je napisao/la: ↑04 kol 2025, 21:09Kako te nije stid tako pisati o momku koji je zadnje dvije sezone najbolji igrac kluba bez ijedne mrlje, predan, posten, daje sve od sebe na svakom treningu i utakmici. Culov je doveden da imamo svakako konkurenciju dobru Durmi, ali majstore morat ce on dobro zapeti da skine nekoga koji je tu vec duze vrijeme jedinica na golu...Guest.1945 je napisao/la: ↑04 kol 2025, 18:57Kulalić je bolji od Durme, ne znam više što su se vezali Durmu ali izgleda nema se para možda za Kulalića.Ja bi ovog golmana i Kulalića da se bore za jedinicu.Obojica povisoki imaju predispozicije pogotovo Kulalić svojom visinom ako se ne varama 1.90cm
Koja tvrdnja

-
Hahah druže šta to treba meni biti stid "tako" pisat o momku?Jesi ti dobar.Mogu te shvatit ako si blizak tamo.Još malo nećes smjeti napisati ovdje od ovih insajdera jel neko dobar ili loš.Hajmo vratit i Puceta i ostale dobri su ljudi a dobri su i na treningu bili pa nemoj ko da je rekao išta za njih.Ko je najbolji igrač dvije sezone?Pa što onda tražimo golmana iskusnog?Durmo ne da stagnira nego nazaduje od onda gada je htio ići iz kluba jer nije dobio profi ugovor a od toga 2 godine.Durmu bi skino ovaj Kulalić glat nego ga drže što je tu od kantona naše dijete i ne moraš plaćat stanarinu.Poklopi se živ bio znam i ja štošta ovako.Eugen je napisao/la: ↑04 kol 2025, 21:09Kako te nije stid tako pisati o momku koji je zadnje dvije sezone najbolji igrac kluba bez ijedne mrlje, predan, posten, daje sve od sebe na svakom treningu i utakmici. Culov je doveden da imamo svakako konkurenciju dobru Durmi, ali majstore morat ce on dobro zapeti da skine nekoga koji je tu vec duze vrijeme jedinica na golu...Guest.1945 je napisao/la: ↑04 kol 2025, 18:57Kulalić je bolji od Durme, ne znam više što su se vezali Durmu ali izgleda nema se para možda za Kulalića.Ja bi ovog golmana i Kulalića da se bore za jedinicu.Obojica povisoki imaju predispozicije pogotovo Kulalić svojom visinom ako se ne varama 1.90cm
A kulalica si gledao jedno poluvrijeme i vidio si kako je boksovao loptu i izgleda ti visok. I to ti je argument da je bolji od golmana koji nas je u zadnje 3 godine spasio nebrojeno puta, bez obzira na kikseve?
-
Joj nama ne može udovoljit niko, pa dvije godine kukamo kako Durmi treba konkurencija, kukamo na upravu kako nisu angažovali golmana i sad kad su doveli možda i najboljeg golmana za ovu ligu opet ne valja, jer eto sad će Durmo ispaštat.. Sad je na Durmi sve, ako mu je stalo nek se trudi još više, ako nije ići će na klupu i kraj priče, ako hoćemo profi klub, onda svaki igrač mora da se izbori za svoju poziciju i ćao, a to isto važi i za Ćulova.
Ludilooooo
je zarobiloooo

Durmo nam je dugo vremena drzao odbranu i u dosta utakmica spasavao nam pozitivan rezultat, ali mozemo se svi sloziti da, otkako je Nurkovic otisao, Adi ne napreduje kao golman. Da li je to do njega samog ili trenera golmana ne znam, ali je tako. Njegova najveca mana je sto je linijski golman, sto je svaki korner ili prekid oko naseg kaznenog, skoro pola gola. Jos ako protivnik ima stozine u vidu Poturalica ili stopere jablane koji mogu skociti, onda je to strepnja kod svake prilike. U igri jedan na jedan, tu mu skidam kapu.
Mozda je ono sto mu treba kvalitetna konkurencija, jer ne treba mu da zna da ce kakav god bio, sigurno biti u prvoj postavi. Vidjecemo, Imaju Kupres pred sobom da pokazu ono sto mogu i sta znaju.
Culovu zelim dobrodoslicu i da pokaze ono zbog cega je doveden.
Mozda je ono sto mu treba kvalitetna konkurencija, jer ne treba mu da zna da ce kakav god bio, sigurno biti u prvoj postavi. Vidjecemo, Imaju Kupres pred sobom da pokazu ono sto mogu i sta znaju.
Culovu zelim dobrodoslicu i da pokaze ono zbog cega je doveden.
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Moras imati vise respekta prema tom momku bez mrlje u karijeri, tebi se svidio neko na osnovu poluvremena. Sad ti kazem Durmo je najbolji igrac kluba zadnje dvije sezone. Mozda nece napraviti karijeru neku i zaradit novce od fudbala, ali Culov ce trebati dosta znija i truda da ga skine s gola. I neka konkurencije zato ce i Duemo biti jos bolji
-
Niko ne kaže za momka ništa ima moje poštovanje, ali tako ti je u fudbalu, družba je družba služba je služba, govorim ti isto što i @phillies evo gore.Eugen je napisao/la: ↑04 kol 2025, 22:04 Moras imati vise respekta prema tom momku bez mrlje u karijeri, tebi se svidio neko na osnovu poluvremena. Sad ti kazem Durmo je najbolji igrac kluba zadnje dvije sezone. Mozda nece napraviti karijeru neku i zaradit novce od fudbala, ali Culov ce trebati dosta znija i truda da ga skine s gola. I neka konkurencije zato ce i Duemo biti jos bolji
Kao da nam je na golu bio walter zenga, pa sad ovaj novi ce morati prolit znoja znoja i znoja da ga zamjeni i znoja

- BatistutA19
Eugen znaci golman,jos jedan dobar veznjak i to je to i solidna ekipa ,ne bi trebali bar streoit za opstanak..
Realno mi kad budemo ulazili borili se nama treba jos 3 extra igraca najmanje a kad udjes od ovih svih ja ne znam da li ima ijedan igrac kvalitet za Wwin ligu BiH jer da ima uzei bi ih neko.
Sto se tice ovog Culova ja ne znam npr da li je on bio 1 golman Stupcanice prosle sezone ili rezerva nit znam mu kvalitete a godine taman za golmana dobrog i ko bude i apsolutno me ne zanima odakle je koji igrac nek igraju najbolji i volio bi i da Kulalic potpise jer svakako klub mora imat 3 golmana.
Realno mi kad budemo ulazili borili se nama treba jos 3 extra igraca najmanje a kad udjes od ovih svih ja ne znam da li ima ijedan igrac kvalitet za Wwin ligu BiH jer da ima uzei bi ih neko.
Sto se tice ovog Culova ja ne znam npr da li je on bio 1 golman Stupcanice prosle sezone ili rezerva nit znam mu kvalitete a godine taman za golmana dobrog i ko bude i apsolutno me ne zanima odakle je koji igrac nek igraju najbolji i volio bi i da Kulalic potpise jer svakako klub mora imat 3 golmana.
-
Svakako klub treba razmišljati o 3. golmanu.Kulalića sam gledao kod nas na treningu i malo potražio po netu, pogledao par video snimaka i vjeruj da bi se sa ovima kosio za jedinicu.Volio bi ga vidjeti na Kupresu pa da se dokaže sa ovim iz Stupčanice koji mi je nepoznanica.Još veznjak dobar.
Evo, ako pretpostavimo da dovodimo pojacanja, odnosno igrace koji su kvalitetniji od trenutnih, i ako kao najbolje rjesenje na "osmici" potpisemo Boju, ovako bi to trebalo izgledati:

Iako ovo izgleda divno krasno, velika briga je napad, jer ce sve oci biti uprte u Masica, i ako sta ne daj Boze krene po zlu, nema se adekvatna zamjena. Zaista ne bih volio da nam krila ili veznjaci budu najbolji strijelci i ovu sezonu.

Iako ovo izgleda divno krasno, velika briga je napad, jer ce sve oci biti uprte u Masica, i ako sta ne daj Boze krene po zlu, nema se adekvatna zamjena. Zaista ne bih volio da nam krila ili veznjaci budu najbolji strijelci i ovu sezonu.
Samo Čelik zenički !!!
- Zenicanin988
Wtf, Durmo najbolji igrač kluba 2 godine 

Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!