NK Čelik
- asimdemineri
Re: NK Čelik
https://www.instagram.com/reel/DMz72CWs ... cwd21yNjIz
Ne znam da li će proći link, ali nama fali ovakvog marketinga
Ne znam da li će proći link, ali nama fali ovakvog marketinga
Alija Izetbegović Čelik
Talha ce i uspjet u fudbalu i zivjet ce od loptanja.Steta sto mi ne naplatismo nista za momka.
Juniori 2 - 2 pa dobar rezultat nema sta.
Sto manje zenicke djece i bit ce rezultata!
Manite mi vise Durmi,Durmisa,Vardi i ostalih zenickih talenata!
Juniori 2 - 2 pa dobar rezultat nema sta.
Sto manje zenicke djece i bit ce rezultata!
Manite mi vise Durmi,Durmisa,Vardi i ostalih zenickih talenata!
-
Talha može uspjet kad barem malo ima sa kim igrati, a tako i ostali talenti koji se malo ističu od ostalih.Da je ostao kod nas stopio bi se ko i većina sa ovim našima kad ti je pola ekipe dječurlija koja igra ubi nabi.Da je ostao do godine kod nas kad bi se i mi pročistili skroz onda bi tek vidili šta može.
- Zenicanin988
Više publike bilo je na Mokrom docu, gdje je Željezničar slavio protiv Posušja (1:0). U delegatskom izvještaju navedeno je da je ovaj meč pratilo 3.000 navijača.
Savez je objavio da je najgledanija utakmica ovog kola bio derbi Velež - Borac (1:1), kojeg je gledalo 4.326 navijača.
Meč Rudar - Široki Brijeg gledalo je 1.000 ljudi.
Sarajevo - Radnik 2000 gledalaca
Savez je objavio da je najgledanija utakmica ovog kola bio derbi Velež - Borac (1:1), kojeg je gledalo 4.326 navijača.
Meč Rudar - Široki Brijeg gledalo je 1.000 ljudi.
Sarajevo - Radnik 2000 gledalaca
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Da li bi mi ovu posjetu prebacili kad bi igrqli PL sta vi mislite.
Veleza konkretno posto je ovo kolo najvise imao gledalacq,moje misljenje dq bi samo Zeljo imao vecu posjetu a da bi bili tu nedze sa Sarajevom, narqvno kad nebi bili kantq za nabijanje ono zlqtna sredina
Veleza konkretno posto je ovo kolo najvise imao gledalacq,moje misljenje dq bi samo Zeljo imao vecu posjetu a da bi bili tu nedze sa Sarajevom, narqvno kad nebi bili kantq za nabijanje ono zlqtna sredina
-
Mi pricamo kako sam nam posjete male da nemamo taj mentalitet ljudi koji dolaze podrzat svoj klub. Prvo trebamo pogledat ostale klubove u Premijer ligi, pa jedno Sarajevo na Kosevu ima 2000 ljudi i to pocetak sezone, hajd u Mostaru je bio derbi mislim da je bio poprilicno bio pun stadion.Celik da se borbi za prvo mjesto prosjek na Bilinom je sigurno 4000 ljudi
Celik da se boro za prvaka ispod 8000 ne bi bio prosjekZenickiČelik je napisao/la: ↑04 kol 2025, 09:04 Mi pricamo kako sam nam posjete male da nemamo taj mentalitet ljudi koji dolaze podrzat svoj klub. Prvo trebamo pogledat ostale klubove u Premijer ligi, pa jedno Sarajevo na Kosevu ima 2000 ljudi i to pocetak sezone, hajd u Mostaru je bio derbi mislim da je bio poprilicno bio pun stadion.Celik da se borbi za prvo mjesto prosjek na Bilinom je sigurno 4000 ljudi
Nije ti ovo 2010Eugen je napisao/la: ↑04 kol 2025, 09:08Celik da se boro za prvaka ispod 8000 ne bi bio prosjekZenickiČelik je napisao/la: ↑04 kol 2025, 09:04 Mi pricamo kako sam nam posjete male da nemamo taj mentalitet ljudi koji dolaze podrzat svoj klub. Prvo trebamo pogledat ostale klubove u Premijer ligi, pa jedno Sarajevo na Kosevu ima 2000 ljudi i to pocetak sezone, hajd u Mostaru je bio derbi mislim da je bio poprilicno bio pun stadion.Celik da se borbi za prvo mjesto prosjek na Bilinom je sigurno 4000 ljudi
-
Sto se posjete tice bili bi tik uz Zeljeznicar. S malo boljim rezultatima bez ikakvih problema.
Nego, jest prvo kolo ali nama ce utakmica u Travniku biti bitna, prvenstveno zbog same atmosfere za dalje. Ako dobijes Travnik imas 5-6 hiljada u 2.kolu, s porazom nece biti vise od 1.500 ...
Igraci moraju da poginu pred 2k navijaca na Piroti !
Nego, jest prvo kolo ali nama ce utakmica u Travniku biti bitna, prvenstveno zbog same atmosfere za dalje. Ako dobijes Travnik imas 5-6 hiljada u 2.kolu, s porazom nece biti vise od 1.500 ...
Igraci moraju da poginu pred 2k navijaca na Piroti !
Al nije 2020 kad je bio prosjek 200 gledalaca,doduse u kantonu.Čelik da je u PL i da je medju prva 3 prosjek zapada bi bio 4000! A ne cijelog stadiona.Pa Slaviju u nebitnoj prijateljskoj utakmici gledalo 420 sa placenim kartama i sigurno jos 100 djece i zena s besplatnim ulazom. Znaci 500 ljudi gleda Slaviju mjesec prije prve tekme na Bilinom u prvenstvu.goku je napisao/la: ↑04 kol 2025, 09:59Nije ti ovo 2010Eugen je napisao/la: ↑04 kol 2025, 09:08Celik da se boro za prvaka ispod 8000 ne bi bio prosjekZenickiČelik je napisao/la: ↑04 kol 2025, 09:04 Mi pricamo kako sam nam posjete male da nemamo taj mentalitet ljudi koji dolaze podrzat svoj klub. Prvo trebamo pogledat ostale klubove u Premijer ligi, pa jedno Sarajevo na Kosevu ima 2000 ljudi i to pocetak sezone, hajd u Mostaru je bio derbi mislim da je bio poprilicno bio pun stadion.Celik da se borbi za prvo mjesto prosjek na Bilinom je sigurno 4000 ljudi![]()
Pretpostavljam da Kulalic danas potpisuje.
Ako je veznjak da li je u pitanju Kalesic ili neki bolji igrac?
Volio bi da Kulacic potpise. Mislim da ima talenta ali treba mu iskustva ali ja bi ga gurnuo u vatru .Samo sumnjam jer po odgledanom intervjuu ima zivot gore u Svabiji,fakultet itd.
Uglavnom golman nam treba pod hitno.
Veznjak isto tako da se ne mucimo kao proslih sezona i nadat se da ce ovaj momak proraditi u napadu jer mi Masic nikako ali bas nikako ne uljeva povjerenje po do sada videnom
Uglavnom golman nam treba pod hitno.
Veznjak isto tako da se ne mucimo kao proslih sezona i nadat se da ce ovaj momak proraditi u napadu jer mi Masic nikako ali bas nikako ne uljeva povjerenje po do sada videnom