ISKRENE FUDBALSKE PRIČE !
Re: GOŠK GABELA
Tražiti sastanak sa Pavgordom! Jedini spas za Čelik!
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Ovo se slazem s tobom. Ovo je klub navijaca. Nazalost, veliki broj navijaca je napustio klub koji to nije zasluzio. Njih se mora vratiti. Moraju se privuci novi navijaci. Koliko god je sportski segment zapostavljen, toliko je i promocija samog kluba. Drustvene mreze, akcije, shop, reklamiranje i brandiranje kluba na niskim su granama. Koliko god je tesko kada se ljudi ne odazovu u broju koji se ocekuje i ne odgovore pozitivno, prica se mora nastaviti. Klub ce biti jaci sto vise navijaca bude stajalo iza njega. Samo tako i sponzori i vlasti i sve ostalo ti otvara vrata.
Onaj drugi golman jučer dobar u igri sa nogom, ima pas bolji od Vardeprisonbreak je napisao/la: ↑02 kol 2025, 22:17Vec danas bi ja njegovu platu oslobodio. Ovo je njegov maksimum, upitno da li bi jos negdje u prvoj ligi fbih imao mjesto. Hodzic je stoper, i treba se koristiti na stoperu, Mastica steta al jbg.Truhlo je napisao/la: ↑02 kol 2025, 21:59Delić zna lopte baš, Jamaković fizička zvijer.prisonbreak je napisao/la: ↑02 kol 2025, 21:49 Fali ovdje rutonja. Ali mi je katastrofalan, Popović veceras nista puno nije pokazao. Jamakovic odigrao odlicno.
Delic odlicno pojacanje.
Golman u-21, vezni i jako krilo-napadac bi nas sigurno poslalo u vrh tabele.
Ok nešto me tješi jer smo igrali bez 3 važna prvotimca: Vardo, Šerex i Telalović, al opet to je i realno stanje kako će biti u prvenstvu, uvijek će ti faliti 1, 2 ili 3 igrača. Nama je zadnji vezni što zna lopte baš baš prioritet. Neko ko Bojo što si spominjao.
Inače solidna smo ekipa kad su svi zdravi i u formi, jel 2 fale, eto Hodžića u vezi i raspad sistema, izbij nabij.
Ali je katastrofa sve i jednu prijateljsku, a ovo danas što napuca preko gola bez komentara. Nit ga ima u vezi nit u napadu.
U-21 golman, tesko da moze biti gori od Durme, smijesan gol danas.
Bojo bi ovu ekipu bas unaprijedio.

Nadam se da su nešto para ostavili za kraj za tog veznjaka, bez rutonje koji će igrati sa Delićem i Telalovićem ili Vardom, nemamo mi šta tražiti u vrhu.
-
Jest ljudina pruzio pas na desno krilo
I sta je jos bolji od Durme, moze izbiti loptu preko pola, to Durmo ne moze, meni nije jasno kako golman ne moze izbiti loptu preko pola.
Bice aabd rutonja

I sta je jos bolji od Durme, moze izbiti loptu preko pola, to Durmo ne moze, meni nije jasno kako golman ne moze izbiti loptu preko pola.
Bice aabd rutonja

Samo da o Durmo dobije konkurenciju, a ne kao prosle godine, Nanic samo popunjavao mjesto reda radi. To ce biti dobro i za Durmu i za tim. Zdrava konkurencija na golu je uvijek dobra, a mali ako se pokaze super, jos je u-21. Durmo je stao kako je Nurkovic otisao, od tada mislim da i nemamo trenera golmana i je neko u medjuvremenu dosao.
Masic mi je velika briga, sve oci gledaju u njega, znamo kako moze razocarati. Taj rutonja u sredini mora doci, nadam se samo da cekamo pravog.
Je li ulazio u igru amerikanac neki sto ga spominju da je na probi?
Masic mi je velika briga, sve oci gledaju u njega, znamo kako moze razocarati. Taj rutonja u sredini mora doci, nadam se samo da cekamo pravog.
Jest 16ka Jozy AltidoreRedbull je napisao/la: ↑03 kol 2025, 11:27 Samo da o Durmo dobije konkurenciju, a ne kao prosle godine, Nanic samo popunjavao mjesto reda radi. To ce biti dobro i za Durmu i za tim. Zdrava konkurencija na golu je uvijek dobra, a mali ako se pokaze super, jos je u-21. Durmo je stao kako je Nurkovic otisao, od tada mislim da i nemamo trenera golmana i je neko u medjuvremenu dosao.

Kratko je igrao da bi dobio neku ocjenu.
@prisonbreak valjda taj vezni rutonja dođe za koji dan, bezveze bi bilo da dođe poslje priprema na kupresu

@avenija ko ima u gošku da valja osim Salčina? Doveli su krilo Albijanića iz Radnika i Vulić stoper što je osvojio sa gorkim prvu ligu.
Igrački i po imenima su tu negdje sa nama. Pratim ih ozbiljno, zanimljiva ekipa, meni zanimljivije jos kako neko iz mjesta veličine Tetova moze biti tako uspješan. Medjutim imena ne igraju, imaju ozbiljnu organizaciju. 2 levela iznad nas u svemu potrebnom danas za moderan fudbal. Mi smo jos amaterski ispod njih Imaju jaku skaut službu koja dovodi mlade igrače koje Zrinjski i Široki ne uzmu. Ekstra dobri uslovi, mnogo ljudi u staffu, odlicne i jake pripreme. Duplo spremniji i poletniji od Čelika. Ulazu u sve..mlada ekipa, poletna, odlicni uslovi, redovna primanja, dobar staff, dobro pripremljeni, sve i obezbjedjeno i vidjeces kad se razlete po Bilinom ko muhe a naši na škrge zadnjih 30 minuta kao Sarajevo protiv Rumuna..
Dovode igrače mlade žedne krvi, daju i sve uslove dobre za zivot i pripreme ih ekstra uz redovna primanja nema briga..odlican posao za 55 puta manji grad od Zenice. Oni su već na Kupresu 4-5 dana, dva treninga dnevno, imaju fizioterapeute za oporavak + svu ishranu i dodatke a kuci imaju bolji travnjak na glavnom terenu od Bilinog Polja i pomocni teren koji mi jos sanjamo. Mlada, fizicki ekstra spremna ekipa, poletna, željna napretka i igre.
Čeliku fale 3 pojačanja, ne razumijem Regoju ni klub. Čelik NEMA CENTARFORA u rosteru, vezni ozbiljan najavljen prije 3 sedmice nema ga. Golman tu i tamo ali neko mora biti. Ukoliko ne dovedu pojačanje do Kupresa ni ne treba nam niko ko neće proci pripreme i ko će biti u funkciji od 7 kola kad već budemo kasnili 12 bodova.
Avenija je napisao/la: ↑30 srp 2025, 17:39Avenija je napisao/la: ↑10 srp 2025, 16:48
Pozivam upravu Čelika da brendira stadion. Barem zidic ispod ograde, neka se zna čiji je stadion..angazuje se firma kao savez nista skupo i 4 strane stadiona ostave mnogo ljepsi dojam..moramo pokazati ozbiljnost na svim poljima. Puno nam je srce i usta Bilinog a marku u njega nismo 20 godina ulozili. Grbavica brendirana, Velež ulaze, Gošk, Posusje, Bprac svi. Moze Čelik i ovih 2-3 stotine metara panela. Sumnjam da je skuplje od 1000 KM a efekat je višestruko značajniji.Posušje: Kreću radovi na natkrivanju stadiona Mokri Dolac

Bio sam protiv toga da bilo ko osim profesionalnih firmi brendira stadion Čelika da pokažemo barem malo ljubavi prema našem domu ali kada sam vidio kako ovi naši momci po gradu crtaju grafite i kako ne ostavljaju haos iza sebe, išaran okoliš Imenima i prosutu farbu i kako sve lijepo izgleda MOLIM UPRAVU DA IH ANGAZUJE DA SREDE 4 STRANE na Bilinom Polju ispod ograde u Čelikovim bojama. Pokažimo nakon 30 godina makar malo odgovornosti prema našem hramu.
NK GOŠK Gabela je u prijateljskom susretu ostvario pobjedu protiv NK Iskra Bugojno rezultatom 6:0.
#NKGoškGabela #PrijateljskaUtakmica #Pobjeda #FairPlay #NogometSpaja
https://www.facebook.com/share/p/1HzKCBjoHm/
Nakon utakmice vračaju se u svoju bazu na Kupresu, oporavak i večera 

Jel ovo Čelična djeca siluju svilene akademce u Smradajevu?
Sve ima svoje objasnjenje...
Karte: Iako nisam bio na tekmi, pretpostavljam da su u prodaji bile karte od utakmica iz prosle sezone, koje nisu prodate. Time se smanjio trosak stampanja novih karata za "nebitnu" prijateljsku utakmicu. Ista stvar je bila i na prosloj tekmi protiv Mladosti DK.
Prljavstina: Pranje tribine pod jakim mlazom mislim da ne dolazi u obzir, jer bi bila poplava u poslovnim prostorima na zapadu. Cini mi se da je nesto slicno pokusano, i da je bio taj rezultat. To sto su stolice pod "pticijim izmetom" nije nikakva novost, samo sto se to vise ne moze oprati vec je jedino rjesenje zamjena stolica i iznalazenje nacina za zastitu istih kad nema utakmica. Podovi vjerovatno nece biti ni cisceni do pocetka prvenstva. Tako je kako je.
Semafor moze jos posluziti kao reklamni prostor od kojeg klub ima vise koristi nego ga da proda u staro zeljezo /gdje bi troskovi skidanja skalamerije kostali vise nego dobitak od Tole
/
Cini se da gospodin nije nikad bio na Bilinom Polju na utakmici Celika
@avenija
Eto covjek navede tolike nedostatke, a ne spomenu tvoje zidice

Karte: Iako nisam bio na tekmi, pretpostavljam da su u prodaji bile karte od utakmica iz prosle sezone, koje nisu prodate. Time se smanjio trosak stampanja novih karata za "nebitnu" prijateljsku utakmicu. Ista stvar je bila i na prosloj tekmi protiv Mladosti DK.
Prljavstina: Pranje tribine pod jakim mlazom mislim da ne dolazi u obzir, jer bi bila poplava u poslovnim prostorima na zapadu. Cini mi se da je nesto slicno pokusano, i da je bio taj rezultat. To sto su stolice pod "pticijim izmetom" nije nikakva novost, samo sto se to vise ne moze oprati vec je jedino rjesenje zamjena stolica i iznalazenje nacina za zastitu istih kad nema utakmica. Podovi vjerovatno nece biti ni cisceni do pocetka prvenstva. Tako je kako je.
Semafor moze jos posluziti kao reklamni prostor od kojeg klub ima vise koristi nego ga da proda u staro zeljezo /gdje bi troskovi skidanja skalamerije kostali vise nego dobitak od Tole

Cini se da gospodin nije nikad bio na Bilinom Polju na utakmici Celika

@avenija
Eto covjek navede tolike nedostatke, a ne spomenu tvoje zidice

Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Da ja krenem navoditi nedostatke mislili bi da sam najveci mrzitelj i krvnik Čelika i Bilinog Polja piše ali činjenica je da niko na Balkanu se gore ne odnosi prema svom stadionu od nas. NIKO!
Iskreno i ja sam sve te izgovore čuo što si napisao, ok ne moze na taj način ali to je samo izgovor da se nekako drugačije ne sredi ovaj zapušteni hram u kojeg se svi kunemo..
I da čovjek je iz daleke dijaspore, tu je jednom godisnje kao i na stadionu ali uglavnom podrzava ovu priču oko Čelika kroz sve akcije.
Iskreno i ja sam sve te izgovore čuo što si napisao, ok ne moze na taj način ali to je samo izgovor da se nekako drugačije ne sredi ovaj zapušteni hram u kojeg se svi kunemo..
I da čovjek je iz daleke dijaspore, tu je jednom godisnje kao i na stadionu ali uglavnom podrzava ovu priču oko Čelika kroz sve akcije.