U PL nema dok se toliko ne pojačamo da se naiživljavamo prvo nad ovim mesarima, Travniku 5 komada u Travniku uvaliti, tek onda idemo dalje.

+1Redbull je napisao/la: ↑29 srp 2025, 13:25 Bez zajebancije sad, mene je strah samo da ovi "najbolesniji" navijaci ne pregore, a gdje smo tu smo. Zadnji stub odbrane kluba, koji ovo sve trpe 5 godina bez rijeci, ovih zadnjih 1000 mohikanaca, ako pregori u jos vecem smo problemu. Kipti iz nas svih, ove reakcije nisu dosle preko noci, iako znamo za stanje i sve, ali vise se ne moze gledati da nam hadzici uzimaju igrace, da nas travnik tambura, da nas lukavac na BP dobija, jednostavno previse je i doslo je do kraja.
Klub napreduje al neki slijepi i dalje, pa izvuci klub iz onakvog stanja kad su ga svi otpisali, kad te gradonacelnik tvog grada pokusava ugasit. I akademija se eto konsolidovala i krece naprijed.Eugen je napisao/la: ↑29 srp 2025, 14:15 Navijači rezultata i nekih pojačanja, mokrih snova, standardna priča koja se godinama vrti. U klub uvijek u dobru i u zlu, pa mi ne možemo više ići prema dole, klub može samo rasti u svakom smislu, ako su vama dolasci nekakvih igrača rast kluba meni nije. Meni je rast ova akademija kluba, pa to Plandilo što će biti, odblokiran račun, domaćinsko upravljenje klubom, to je vama nebitno.
I da naravno sam da što prije uđemo u Premijer ligu, ali mislim da za to još nismo spremni. Malo nam fali, nadam se da ćemo to uskoro i uspjeti...
Slazem se sa tobom.Brotherze je napisao/la: ↑29 srp 2025, 15:53Klub napreduje al neki slijepi i dalje, pa izvuci klub iz onakvog stanja kad su ga svi otpisali, kad te gradonacelnik tvog grada pokusava ugasit. I akademija se eto konsolidovala i krece naprijed.Eugen je napisao/la: ↑29 srp 2025, 14:15 Navijači rezultata i nekih pojačanja, mokrih snova, standardna priča koja se godinama vrti. U klub uvijek u dobru i u zlu, pa mi ne možemo više ići prema dole, klub može samo rasti u svakom smislu, ako su vama dolasci nekakvih igrača rast kluba meni nije. Meni je rast ova akademija kluba, pa to Plandilo što će biti, odblokiran račun, domaćinsko upravljenje klubom, to je vama nebitno.
I da naravno sam da što prije uđemo u Premijer ligu, ali mislim da za to još nismo spremni. Malo nam fali, nadam se da ćemo to uskoro i uspjeti...
Al ne kontaju da to sto je racun odblokiran ne znaci da nemamo jos dugovanja i da ima jos posla oko kluba koji je prioritet.
Pojedinci bi izgleda najradije da uradimo kao Sloboda, nakupovat rutonja, pregazit prvu ligu pa onda se sramotiti u PL i osvojit 3 boda u 30 kola. Znaci bez ikakvog plana onako horuk uci gore i isto tako i ispasti.
Ma kakvi nece, ako nije prije doslo do zasicenja sad nece pogotovo kad klub napreduje u svakom smislu od odblokiranog racuna pa dalje.Redbull je napisao/la: ↑29 srp 2025, 13:25 Bez zajebancije sad, mene je strah samo da ovi "najbolesniji" navijaci ne pregore, a gdje smo tu smo. Zadnji stub odbrane kluba, koji ovo sve trpe 5 godina bez rijeci, ovih zadnjih 1000 mohikanaca, ako pregori u jos vecem smo problemu. Kipti iz nas svih, ove reakcije nisu dosle preko noci, iako znamo za stanje i sve, ali vise se ne moze gledati da nam hadzici uzimaju igrace, da nas travnik tambura, da nas lukavac na BP dobija, jednostavno previse je i doslo je do kraja.
Fakat ne znam jel se zajebavas ili si stvarno ozbiljan. Ali znam da si sa ovom patetikom dosadan u pmRedbull je napisao/la: ↑29 srp 2025, 13:25 Bez zajebancije sad, mene je strah samo da ovi "najbolesniji" navijaci ne pregore, a gdje smo tu smo. Zadnji stub odbrane kluba, koji ovo sve trpe 5 godina bez rijeci, ovih zadnjih 1000 mohikanaca, ako pregori u jos vecem smo problemu. Kipti iz nas svih, ove reakcije nisu dosle preko noci, iako znamo za stanje i sve, ali vise se ne moze gledati da nam hadzici uzimaju igrace, da nas travnik tambura, da nas lukavac na BP dobija, jednostavno previse je i doslo je do kraja.
Nije to patetika, to ti je cinjenica. Ne daj mi Boze da zijanimo u prva tri kola, pa da imamo real madrid za tim ne bi nas niko ziv vise popravio. Mozete misliti da pretjerujem, mozda nekad, ali vise iz straha i nesigurnosti i ozbiljnosti. Ljudi jedan po jedan lagano se gase i mire sa cinjenicom da cemo zaglaviti u blatu ove lige.PatrickBateman je napisao/la: ↑29 srp 2025, 17:23Fakat ne znam jel se zajebavas ili si stvarno ozbiljan. Ali znam da si sa ovom patetikom dosadan u pmRedbull je napisao/la: ↑29 srp 2025, 13:25 Bez zajebancije sad, mene je strah samo da ovi "najbolesniji" navijaci ne pregore, a gdje smo tu smo. Zadnji stub odbrane kluba, koji ovo sve trpe 5 godina bez rijeci, ovih zadnjih 1000 mohikanaca, ako pregori u jos vecem smo problemu. Kipti iz nas svih, ove reakcije nisu dosle preko noci, iako znamo za stanje i sve, ali vise se ne moze gledati da nam hadzici uzimaju igrace, da nas travnik tambura, da nas lukavac na BP dobija, jednostavno previse je i doslo je do kraja.