GOŠK GABELA

Avenija

Re: GOŠK GABELA

Post Postao/la Avenija »

Sad gledam spisak izvodjača za Zenica Summer fest..Dobra ideja katastrofalna realizacija..sve turbo folk pjevaci i Zvezde granda. Keba, Tanja Savić, Gile, Šerif Konjević i tako ostalo vecinom one propale mlade zvezde granda iz Zenice i Kaknja..znaci nece se cifra u gradu bitnija obrnuti jer ti izvodjaci mogu maksimalno nenu Šefiku i tetku Muneveru iz Arnauta privuci i ciganiju iz Kaknja sa Varde sa flašama od dva litra. Umjesto da gadjaju omladinu do 30 godina sa pjevacima u trendu koji ce doci ranije u Zenicu potrositi pare, malo elitniju publiku sa kešom da dodju Vitez, Tesanj, Travnik, Visoko, Lašvanska dolina i slicno ono meni vukove dovelo da zavijaju folk na Kamberovića polju. Idemo dalje, nismo ni tu sposobni.

Borimo se za Zenicu prezivjela je sve i ove će krkane koji su migrirali u Zenicu i sad je kroje po sebi. SELJAK JE OPASNIJI OD ATOMSKE BOMBE. Ne mogu meni krkani ogaditi najdraži grad na svijetu. Pobjedicemo!
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Avenija

Post Postao/la Avenija »

Čitam nema Delića najzvucnijeg pojacanja danas ni na klupi.
Pa to je nista, prosle godine Čelik krenuo na Kupres i objavio spisak igrača a onda igrač izašao iz autobusa prema Kupresu kod Trona i otisao potpisao za Travnik :lol: :lol:
Avenija

Post Postao/la Avenija »

slika

Jedini san! Evropska noc na punom Bilinom Polju!
Avenija

Post Postao/la Avenija »

slika

Dobro jutro najzeleniji grade na svijetu. Ljepota te gledati. Nebo plavo kao iznad Jadrana, zrak čist kao u srcu Amazone !
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Možete napisati 3000 komentara i analiza i razmisljati sta ne valja ali situacija je jasna.

Smajlovic nastavlja biti najgori igrač Čelika, 3 kolo će izgubiti mjesto u ekipi iako je zaštićeno godiste.
Medjuseljac igrač sa kojim se trebalo rastati ovo ljeto. Nema mjesta ne medju 11 nego medju 16.

Sta je potrebno da se ne brukamo i da ne gledamo antipropagandu fudbala.
Kapitalac centarfor i zadnji vezni
Golman od 190+ cm

ZABRANITI TRENIGE NA BILINOM POLJU ključni zadatak stručnog štaba i uprave. Pa će se malo bolje snalaziti na terenima prve lige Federacije.

Sve ostalo je gubljenje vremena i traženje izgovora.
Avenija

Post Postao/la Avenija »

slikafacebook com upload photos

Navijači! I opet će ih otici u hiljadama u drugi grad i opet će pognute glave se vratiti kuci ako uprava ne pojača ekipu a Regoje i Jusic ovo bolje ne zategnu. Uz pripreme za terene lige federacije a ne na Bilinom Polju.

NAVIJACI KOJI SU NAJVISE PROPATILI OD SVIH NAVIJACA NA SVIJETU! UPRAVO NE DOZVOLI OPET ISTO!
Avenija

Post Postao/la Avenija »

slika

Prezadovoljan sam brojem ljudi po gradu, pijaci, prodavnicama, objektima i svemu. Automobila takodjer kao u priči, sto bi rekao Real Madrid sve pile. Valjalo bi da grad zivi ovako 12 mjeseci. Jer gdje se vrte velike količine novca tu je i bolji standard i život. Ima nas Zeničana bas bruka dosta kao sto smo nekada pjevali na stadionu " ima nas zeničana više od kineza, pjevamo navijamo bolje od engleza" :D kada bi svi radili za svoj grad i borili se da nam bude svima bolje iz godine u godinu standard i kvaliteta života u ovom gradu bi bila sve bolja. Nije da već nije koliko god bilo nepopularno reci nikada se bolje nije zivjelo i nikad nije bio bolji standard. Ali to je dovoljno. Moramo težiti ka najboljem a ne zadovoljiti se prosjekom. Kao npr Čelik.

I nikada neće biti potpune sreće u ovom gradu dok Čelik ne bude premijeligaš!
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Da bi privukli goste u grad sa troše pare i da bi promijenili imidz grada potrebno je hitno rekonstruisati komplet centar grada koji je trenutno najvece ruglo ne Zenice nego Bosne i Hercegovine. Sijela šetnica, trg Alije Izetbegovića, ulica pored muzeja, samim time će u potpunosti ozivjeti stara čaršija u sredini. Prosto je nevjerovatno kako izgleda centar grada i centralni trg u 2025 godini. Svi turisti svijeta idu tamo gdje su uredjenih trgovi, gdje su dobri restorani, gdje dobra hrana, gdje imas šetališta, hladovinu, aleje..gdje mirise na bogatstvo i čistinu. Sve suprotno od centra Zenice.

IAKO JE PREDSTAVLJEN PROJEKAT REKONSTRUKCIJE I OBEZBJEDJENA SREDSTA U BUDZETU ZA 2025 GODINE jos uvijek nemamo pomaka nikakvog.

A zenički mentalitet je naucio trpiti jos dok je bio poslan u rudnik u prasinu u crnu metalurgiju u benzen, u koksaru, aglomeracija! Tako trpe i Kasumovića!

125 miliona BUDZETA KOJEG JA NAPUNIM I SVI MI ZAJEDNO ZENIČANI! ON IH TROŠI, gdje su? Gdje 125 miliona. Ne vidim nijedno gradilište u gradu sa gradskog nivoa? Budite se Zeničani! Zasto sute mediji? Zasto šuti opozicija? Opozicija SDA. I onda se čude sto ih seoska varalica pobjedi. Pa šutis, nema borbe. Jeben mentalitet do Boga, suti i trpi, prezivljavaj..

Bit če mnogo bola i truda, krvi i suda potrebno da se promjeni...

Centar grada - Černobil!

Prikljucite se temi, oboliti će te od Čelika i iscekivanja pojačanja. Ono sto ste gledali protiv Travnika čeka vas iducih 12 mjeseci opusteno samo. Zdravlje je broj 1.
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Treba biti objektivan pa priznati neke stvari. Pozicija gradonačelnika je slika i prilika, ogledalo prosjecnog stanovnika Zenice. Ne moze pismeno, pametno, edukovano, civilizirano stanovništvo izabrati nekoga poput Kasumovića.
Znaci prihvatimo da je prosječni zeničanin = Kasumović.
On nas predstavlja i mi smo takvi. Takvo nam je sve, ekonomija, stadion koji propada, centar grada, Čelik u drugoj ligi sa klubovima cije opstine broje stanovnika kao zapad Bilinog Polja. Olovo! Nije on kriv, krivi smo mi, prodali smo se za metar asfalta do kuce ! Seoska varalica, prevarant, alkoholičar, neobrazovana stoka, to je prosječni zeničanin.
Nikad neću zaboraviti trenutke kada su isti komentarisali po svim mrežama, portalima i njegovom profilu na pokusaj gasenja Čelika "Svaka čast, nedaj im marke", " Gasi rupu bez dna". Zeničani Da. Sa migrantom iz Vakufa protiv Zenice i Zeničkog!

Obuzme me jeza kada znam da cu večeras spavati sa 20 000 ljudi u istom gradu koji mi nametnuše najgoreg krkana i seoskog manipulatora u historiji Bosne i Hercegovine. Žao mi mog grada sta mu je uradjeno proteklu deceniju! Slucajno ili ne najgora decenija i u historiji Čelika.

Nove generacije su spas, edukacija, školovanje, biznis, ekonomija, promjena mentaliteta. Ima i ono malo zdravog tkiva, ima ostalo je. Klica je tu. Ispod pepela tinja vatra. A razbuktat će se. Sa tribina Bilinog Polja.

Eugene nisi najgori! Spalio si nas za dan! Ovaj nas pali godinama! Patnja. Naravno da krkana nista ne dotiče. Sa neregistovnim dzipom i pola litre brlje je trenutno sa alkosima negdje iznad Gorice. Ali biologija je neumoljiva. 70+godina. Prosjecni zivotni vijek bosanskog čovjeka trenutno je 75.2 godine.
Avenija

Post Postao/la Avenija »

slika

Bolje živjeti medju 200 gospode i elite, nego medju 50 000 sirotinje, finansijski i mentalne!
Avenija

Post Postao/la Avenija »

slika

Zenica, 28.7.2025.
18:41
21°C

Potop nakon dugoooo vremena! Bez leda. Usjevi nece biti uništeni! Budite mirni, ovo ljeto nema suše.
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Ima li bujruma ovdje? Eto i mene na ovaj dio foruma predviđen za toksične čelikove pukotine, do sad sam trpio, al ne može više u glavu da nam ga i hadžići pristavljaju :grljenje:
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Šta kažeš @avenija na želju da se ugasi skoro milijarda KM prometa godišnje, jedno 70, 80 miliona od oka bruto plata i naknada?

Da mi je samo znati koju ekonomiju je piroman izučavao :tobože:
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

NK GOŠK Gabela poklonio je stolice NK Napredak Šije, klubu koji se takmiči u Kantonalnoj ligi ZDK!

Gospodski. 🦁
Odgovori