NK Čelik
Re: NK Čelik
Delica danas nije bilo ni u zamjenama,bar koliko sam ja cuo spikera u najavi utakmice.
Ma odradeno je to skoro kad sam imao isti problem i bilo sve ok ali evo opet 20-tak dana sve ok izbaci mi objavu na fb Ali kad uđem na stanicu objave od jučer budu a ne danas sto je klub objavio jbg
“Ne bih mnogo razmišljao da stignu pozivi - vratio bih se u Borac ili Čelik!“ - izjavio Branislav Ruzic za mondo.ba u intervjuu iz 2021. Godine, trenutno nastupa u fk loznica
LimVo likČe
Guten Morgen, je li danas finale protiv Travnika?
Slabo juce raje iz Zenice skroz ,nije ni robova bilo.
Jos niko nezna sta je sa Delicem,hocel danas imat nastup bar poluvrijeme,sta je sa Vardinjom i Serom
Jos niko nezna sta je sa Delicem,hocel danas imat nastup bar poluvrijeme,sta je sa Vardinjom i Serom
Ocekujem utakmicu bez povreda...
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
-
Niko ne govori sta je Rikiju, i on se povrijedio na kraju?
Znaci trojica van strojaRealMadrid je napisao/la: ↑27 srp 2025, 16:11 Niko ne govori sta je Rikiju, i on se povrijedio na kraju?
-
Ma ovo treba pustit igrati lagano od noge do noge bez jakih startova i ako uđe uđe, pogotovo se ne treba toliko davati 1. kolo igramo sa njima.
Idu i deka i jorgan po glaviCinvict35 je napisao/la: ↑27 srp 2025, 16:33Znaci trojica van strojaRealMadrid je napisao/la: ↑27 srp 2025, 16:11 Niko ne govori sta je Rikiju, i on se povrijedio na kraju?