Hajdarevic ti je iz Kacuna ili Bilalovca ...Busovaca,Kiseljak...Iz tih krajeva je i Japaur,Buljina...limvolikce je napisao/la: ↑25 srp 2025, 18:18Durme, Durmiši, Hodžići - više onaj Hibićev kraj.
Karalići su npr. klasični Babinci.
Al nema to veze odakle, ako ore teren, dobrodošao je.
A kad si već kod Babinjaca, sjeća li se ko žutog Hajdarevića? Jedne sezone najbolji strijelac lige, druge se nije mogao sastaviti a loptom.![]()
NK Čelik
Re: NK Čelik
..kao i sedma legenda Senad Brkic
Taj kraj plodonosniji od centra Zenice 

Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
- limvolikce
Znam da je Brkić odatle, a nisam znao da je i Hajdarević, bio sam siguran da je iz Babina.FRLegioen je napisao/la: ↑25 srp 2025, 18:25Hajdarevic ti je iz Kacuna ili Bilalovca ...Busovaca,Kiseljak...Iz tih krajeva je i Japaur,Buljina...limvolikce je napisao/la: ↑25 srp 2025, 18:18Durme, Durmiši, Hodžići - više onaj Hibićev kraj.
A kad si već kod Babinjaca, sjeća li se ko žutog Hajdarevića? Jedne sezone najbolji strijelac lige, druge se nije mogao sastaviti a loptom.![]()
Sve dole ispod onog mosta kod skole su šarplaninci,a gore su dalje babinci
Sjecam se jedne prilike,kasnio brkić na utakmicu. Zove ga trener gdje si? Kaže lik: Kupim sijeno,nemam jos puno
Al šalu na stranu,najbolja 9 čelika 

Samo Čelik!
Germa je iz Kacuna ja mislim. Vremenom to sve treba poklopiti, to je nase okruzenje i bazu moramo siriti. Sve te sredine koje su Čeliku mnogo dale ostale su bez uzvracene ljubavi. Sve na potezu od Kakanja-Zepca-Viteza-pa skoro do Kiseljaka, mora biti nasa baza. Poslije Zenice, siriti uticaje u tim regijama i pridonositi na neki nacin lokalnoj zajednici i time stvaras veliki bazu navijaca i buducih igraca.FRLegioen je napisao/la: ↑25 srp 2025, 18:25Hajdarevic ti je iz Kacuna ili Bilalovca ...Busovaca,Kiseljak...Iz tih krajeva je i Japaur,Buljina...limvolikce je napisao/la: ↑25 srp 2025, 18:18Durme, Durmiši, Hodžići - više onaj Hibićev kraj.
Germa i jest tu oko Kacuna .Al kad smo kod Kacuna gore sam radio jedno vrijeme i od 10 ljudi 6 navija za Sarajevo,2 za Celik i 2 za Zelju.. Tako da je tesko da se privoli raja, al da se klepe sebi talenti u svoju akademiju to se itekako moze.Redbull je napisao/la: ↑25 srp 2025, 20:00Germa je iz Kacuna ja mislim. Vremenom to sve treba poklopiti, to je nase okruzenje i bazu moramo siriti. Sve te sredine koje su Čeliku mnogo dale ostale su bez uzvracene ljubavi. Sve na potezu od Kakanja-Zepca-Viteza-pa skoro do Kiseljaka, mora biti nasa baza. Poslije Zenice, siriti uticaje u tim regijama i pridonositi na neki nacin lokalnoj zajednici i time stvaras veliki bazu navijaca i buducih igraca.FRLegioen je napisao/la: ↑25 srp 2025, 18:25Hajdarevic ti je iz Kacuna ili Bilalovca ...Busovaca,Kiseljak...Iz tih krajeva je i Japaur,Buljina...limvolikce je napisao/la: ↑25 srp 2025, 18:18
Durme, Durmiši, Hodžići - više onaj Hibićev kraj.
Senad Begic mislim da je iz Župce pa koliko je raje dobre igralo za Celik iz Maglaja,Tesnja i tih krajeva.Najmanje dobrih igraca je zenicke djece

Pa zato i jest tako, jer Čelik u Zenici nije vodio brigu o svojoj bazi, a ne dalje od Nemile. Jebo rajvosa, to mora biti nasa sredina. Podrzi lokalne klubove na neki naci, napravi u tim sredinama neke pripremne utakmice, akademija odrzi par utakmica probnih, ako ko zadovolji da predje kod nas, stipendija odmah...Zamorano je napisao/la: ↑25 srp 2025, 20:12Germa i jest tu oko Kacuna .Al kad smo kod Kacuna gore sam radio jedno vrijeme i od 10 ljudi 6 navija za Sarajevo,2 za Celik i 2 za Zelju.. Tako da je tesko da se privoli raja, al da se klepe sebi talenti u svoju akademiju to se itekako moze.Redbull je napisao/la: ↑25 srp 2025, 20:00Germa je iz Kacuna ja mislim. Vremenom to sve treba poklopiti, to je nase okruzenje i bazu moramo siriti. Sve te sredine koje su Čeliku mnogo dale ostale su bez uzvracene ljubavi. Sve na potezu od Kakanja-Zepca-Viteza-pa skoro do Kiseljaka, mora biti nasa baza. Poslije Zenice, siriti uticaje u tim regijama i pridonositi na neki nacin lokalnoj zajednici i time stvaras veliki bazu navijaca i buducih igraca.
Senad Begic mislim da je iz Župce pa koliko je raje dobre igralo za Celik iz Maglaja,Tesnja i tih krajeva.Najmanje dobrih igraca je zenicke djece![]()
Za to sve, prvo moramo situaciju u Zenici rijesiti, pa onda dalje ici.
-
Nemaš ti druže od Zenice ništa.U 5 godina oporavka mogo je igrati ko je htio, svakom se šansa pružala, kupili se malte ne igrači sa ulice i evo 6. godinu uzimaš sa strane juniore.Ko je jamio jamio.Masa ljudi se iselilo iz Zenice tako da ti matematika govori da se širiš kao klub pa i do Sarajeva.Ze-do kanton treba da bude naš pa onda sve ostalo.Redbull je napisao/la: ↑25 srp 2025, 20:20Pa zato i jest tako, jer Čelik u Zenici nije vodio brigu o svojoj bazi, a ne dalje od Nemile. Jebo rajvosa, to mora biti nasa sredina. Podrzi lokalne klubove na neki naci, napravi u tim sredinama neke pripremne utakmice, akademija odrzi par utakmica probnih, ako ko zadovolji da predje kod nas, stipendija odmah...Zamorano je napisao/la: ↑25 srp 2025, 20:12Germa i jest tu oko Kacuna .Al kad smo kod Kacuna gore sam radio jedno vrijeme i od 10 ljudi 6 navija za Sarajevo,2 za Celik i 2 za Zelju.. Tako da je tesko da se privoli raja, al da se klepe sebi talenti u svoju akademiju to se itekako moze.Redbull je napisao/la: ↑25 srp 2025, 20:00
Germa je iz Kacuna ja mislim. Vremenom to sve treba poklopiti, to je nase okruzenje i bazu moramo siriti. Sve te sredine koje su Čeliku mnogo dale ostale su bez uzvracene ljubavi. Sve na potezu od Kakanja-Zepca-Viteza-pa skoro do Kiseljaka, mora biti nasa baza. Poslije Zenice, siriti uticaje u tim regijama i pridonositi na neki nacin lokalnoj zajednici i time stvaras veliki bazu navijaca i buducih igraca.
Senad Begic mislim da je iz Župce pa koliko je raje dobre igralo za Celik iz Maglaja,Tesnja i tih krajeva.Najmanje dobrih igraca je zenicke djece![]()
-
Imal ko informaciju kakve su sanse da bude prijenos turnira sutra i prekosutra?
Za Zenicu sam mislio vise kao navijacku bazu, od ove djece u 99.9% slucajeva nista, samo nargila i bleja. Kad se ono najede domaceg sira, kajmaka, pa zalije domacim mlijekom lebdi 5 cm iznad zemlje.Guest.1945 je napisao/la: ↑25 srp 2025, 20:41Nemaš ti druže od Zenice ništa.U 5 godina oporavka mogo je igrati ko je htio, svakom se šansa pružala, kupili se malte ne igrači sa ulice i evo 6. godinu uzimaš sa strane juniore.Ko je jamio jamio.Masa ljudi se iselilo iz Zenice tako da ti matematika govori da se širiš kao klub pa i do Sarajeva.Ze-do kanton treba da bude naš pa onda sve ostalo.Redbull je napisao/la: ↑25 srp 2025, 20:20Pa zato i jest tako, jer Čelik u Zenici nije vodio brigu o svojoj bazi, a ne dalje od Nemile. Jebo rajvosa, to mora biti nasa sredina. Podrzi lokalne klubove na neki naci, napravi u tim sredinama neke pripremne utakmice, akademija odrzi par utakmica probnih, ako ko zadovolji da predje kod nas, stipendija odmah...Zamorano je napisao/la: ↑25 srp 2025, 20:12
Germa i jest tu oko Kacuna .Al kad smo kod Kacuna gore sam radio jedno vrijeme i od 10 ljudi 6 navija za Sarajevo,2 za Celik i 2 za Zelju.. Tako da je tesko da se privoli raja, al da se klepe sebi talenti u svoju akademiju to se itekako moze.

Sve stoji mi smo cudna sredina ali dok se ne sredi OP i pogotovo treneri koji to vode a to moze samo sa strogom i jakom upravom koji nece popustt iz bilo kojeg razloga javasluke i guranja babini sinova nema ozbiljni treninga ponasanja i tako i igraca.Redbull je napisao/la: ↑25 srp 2025, 21:12Za Zenicu sam mislio vise kao navijacku bazu, od ove djece u 99.9% slucajeva nista, samo nargila i bleja. Kad se ono najede domaceg sira, kajmaka, pa zalije domacim mlijekom lebdi 5 cm iznad zemlje.Guest.1945 je napisao/la: ↑25 srp 2025, 20:41Nemaš ti druže od Zenice ništa.U 5 godina oporavka mogo je igrati ko je htio, svakom se šansa pružala, kupili se malte ne igrači sa ulice i evo 6. godinu uzimaš sa strane juniore.Ko je jamio jamio.Masa ljudi se iselilo iz Zenice tako da ti matematika govori da se širiš kao klub pa i do Sarajeva.Ze-do kanton treba da bude naš pa onda sve ostalo.Redbull je napisao/la: ↑25 srp 2025, 20:20
Pa zato i jest tako, jer Čelik u Zenici nije vodio brigu o svojoj bazi, a ne dalje od Nemile. Jebo rajvosa, to mora biti nasa sredina. Podrzi lokalne klubove na neki naci, napravi u tim sredinama neke pripremne utakmice, akademija odrzi par utakmica probnih, ako ko zadovolji da predje kod nas, stipendija odmah...
Za to sve, prvo moramo situaciju u Zenici rijesiti, pa onda dalje ici.![]()
Jednostavno uslovi ,tereni ozbiljni treneri (koji imaju dobra primanja) skaut kondiciini ev ovo sa kamerama za snimanje treninga gdje se pregkeda i gleda ozbiljnost pristup i zalaganje kao i napredak nema ozbiljni igraca.
Evo svjedoci smo da se polako sve to pomalo mjenja od kako to Vito gura i jos kad klub bude mogao finansiski jos pogurat bice djece i iz Zenice i citave BiH koji ce kucat na vrata prvog tima
Teške teme u nedostaku kapitalaca, depresija polako uzima danak, ako vezni rutonja ne osvane naredne sedmice idu jorgani opet 

Kad pocinje liga rutonjicama? 

Samo Čelik zenički !!!
Jedan live prenos sutra bi ovo sve popravio
Kako ce tek biti u zimskog pauzi 4 mjeseca, ima da se pokoljemo ovdje. Aveniju ce banovati kad pocne ludilo svoje sa lujom ispoljavati haha

Kako ce tek biti u zimskog pauzi 4 mjeseca, ima da se pokoljemo ovdje. Aveniju ce banovati kad pocne ludilo svoje sa lujom ispoljavati haha