NK Čelik
-
Re: NK Čelik
Travnik Away
Tomislav kuci
Sloboda away
Buducnost kuci
Bratstvo away
Stupcanica kuci
Jedinstvo away
Vitez kuci
Tosk away
Tuzla kuci
Radnik away
igman away
GOSK kuci
Tomislav kuci
Sloboda away
Buducnost kuci
Bratstvo away
Stupcanica kuci
Jedinstvo away
Vitez kuci
Tosk away
Tuzla kuci
Radnik away
igman away
GOSK kuci
-
Protiv Travnika prvo u finalu Galiba pa onda u 1. kolu 

Nisam

Volio bih da igramo 7 kući i 6 u gostima na jesen, al eto, nema veze karat ćemo na proljeće

Regoje vodi ih 200 kilometara od zenice, nikakve prijateljske na Bilinom. 7 gostujućih u ligi plus jedna u federalnom kupu. Vodi ih i pripremaj za pašnjake federalne

- BatistutA19
Naravno da je mašta besplatna pa nek masta ko sta zeli
Znaci Travnik gosti pa Tomislav pa idemo Slobodi.
Raspored ko raspored samo nek nije kuci prve dvije pa onda posljednje gosti i prve dvije gosti ,ne znam koga je to potrefilo.Po meni raspored ujednacen po imenima klubova ono sareno i nema jakih ono uzastopno kako sam upratio mada ne zna se jos ko ce kakav bit.
I ja bi tog Sadikovica ili dobrog veznjaka drugog ,ostalo sta se bude moglo,dobro je sto imamo psihologa mi smo puno bodova gubili zbog psihe i trebalo bi to pomoc nekim igracima.
Po meni liga je trebala trokruzno bez play ofa ali eto nije.
Vjerujem buduca 2 liga da ce bit 12 klubova i nekako bi najbolje i trokruzno i prvi ulazi a drugi u baraz sa devetim a mozda 14 bude ko ce znat a onda i sredit nize lige.
Ma treba dignut level puno veci za licencu nema zamjenskog stadiiona moras imat travnjak ,moras imat reflektore,semafor, ,tribine odredjen broj natkrivene i sektor za goste,svlacionice ,za tv kamermane da se moze radit dobar prenos..Ko moze nek igra ko ne moze eno mu Jelah Usora Lijeseva Nemila i slicno.
Znaci ide i nova stranica zvanicna novi izgled ,nadam se da ce bit jos puno bolja.
Kako idu sezonske zna li se broj prodatih hocemo li prebacit broj od prosle sezone.
Raspored ko raspored samo nek nije kuci prve dvije pa onda posljednje gosti i prve dvije gosti ,ne znam koga je to potrefilo.Po meni raspored ujednacen po imenima klubova ono sareno i nema jakih ono uzastopno kako sam upratio mada ne zna se jos ko ce kakav bit.
I ja bi tog Sadikovica ili dobrog veznjaka drugog ,ostalo sta se bude moglo,dobro je sto imamo psihologa mi smo puno bodova gubili zbog psihe i trebalo bi to pomoc nekim igracima.
Po meni liga je trebala trokruzno bez play ofa ali eto nije.
Vjerujem buduca 2 liga da ce bit 12 klubova i nekako bi najbolje i trokruzno i prvi ulazi a drugi u baraz sa devetim a mozda 14 bude ko ce znat a onda i sredit nize lige.
Ma treba dignut level puno veci za licencu nema zamjenskog stadiiona moras imat travnjak ,moras imat reflektore,semafor, ,tribine odredjen broj natkrivene i sektor za goste,svlacionice ,za tv kamermane da se moze radit dobar prenos..Ko moze nek igra ko ne moze eno mu Jelah Usora Lijeseva Nemila i slicno.
Znaci ide i nova stranica zvanicna novi izgled ,nadam se da ce bit jos puno bolja.
Kako idu sezonske zna li se broj prodatih hocemo li prebacit broj od prosle sezone.
-
Meni ovo i nije toliko lose zbog proljeca. Vidjeli smo u kakvim kaljuzama se igra na proljece. Ovako na proljece imas prva tri kola odlicne terene. Prva kuci onda u Tomislav gdje je dobar teren i treca kuci. Mislim da je to jako bitno. Kad pogledam evo naprimjer kakav je teren bio u Bihacu na proljece, siguran sam da bi drugaciji ishod bio da smo im isli na jesen il nekad kasnije kad im je teren u boljem stanju.Truhlo je napisao/la: ↑24 srp 2025, 14:06Nisam![]()
Volio bih da igramo 7 kući i 6 u gostima na jesen, al eto, nema veze karat ćemo na proljeće![]()
Regoje vodi ih 200 kilometara od zenice, nikakve prijateljske na Bilinom. 7 gostujućih u ligi plus jedna u federalnom kupu. Vodi ih i pripremaj za pašnjake federalne![]()
Dobro je ovo ako gledamo dugoročno, plus na proljeće igramo dosta bolje tradicionalno.KakhaKaladze je napisao/la: ↑24 srp 2025, 14:11Meni ovo i nije toliko lose zbog proljeca. Vidjeli smo u kakvim kaljuzama se igra na proljece. Ovako na proljece imas prva tri kola odlicne terene. Prva kuci onda u Tomislav gdje je dobar teren i treca kuci. Mislim da je to jako bitno. Kad pogledam evo naprimjer kakav je teren bio u Bihacu na proljece, siguran sam da bi drugaciji ishod bio da smo im isli na jesen il nekad kasnije kad im je teren u boljem stanju.Truhlo je napisao/la: ↑24 srp 2025, 14:06Nisam![]()
Volio bih da igramo 7 kući i 6 u gostima na jesen, al eto, nema veze karat ćemo na proljeće![]()
Regoje vodi ih 200 kilometara od zenice, nikakve prijateljske na Bilinom. 7 gostujućih u ligi plus jedna u federalnom kupu. Vodi ih i pripremaj za pašnjake federalne![]()
Ne valja zbog piromana na jesen, jer ako budeš 7. ili 8. na tabeli, reći će nam, prvo rezultati pa milion i ode još jedna godina u kokuzluku i neimaštini

5/6 kući moramo uzeti i 3/7 u gostima ako želimo top 3 na jesen. Ostale utakmice kako šta ubodemo, negdje remi, negdje poraz. Nekih 26, 27 bodova će trebati za vrh, prošlih godina smo osvajali 19 i čini mi se 21 u onoj prvoj sezoni, a igralo se kolo i 2 duže.KakhaKaladze je napisao/la: ↑24 srp 2025, 13:55 Travnik Away
Tomislav kuci
Sloboda away
Buducnost kuci
Bratstvo away
Stupcanica kuci
Jedinstvo away
Vitez kuci
Tosk away
Tuzla kuci
Radnik away
igman away
GOSK kuci
Ma vjerujem da cemo bit u vrhu,pogotovo ako se taj rutonja veznjak dovede.Truhlo je napisao/la: ↑24 srp 2025, 14:14Dobro je ovo ako gledamo dugoročno, plus na proljeće igramo dosta bolje tradicionalno.KakhaKaladze je napisao/la: ↑24 srp 2025, 14:11Meni ovo i nije toliko lose zbog proljeca. Vidjeli smo u kakvim kaljuzama se igra na proljece. Ovako na proljece imas prva tri kola odlicne terene. Prva kuci onda u Tomislav gdje je dobar teren i treca kuci. Mislim da je to jako bitno. Kad pogledam evo naprimjer kakav je teren bio u Bihacu na proljece, siguran sam da bi drugaciji ishod bio da smo im isli na jesen il nekad kasnije kad im je teren u boljem stanju.Truhlo je napisao/la: ↑24 srp 2025, 14:06
Nisam![]()
Ne valja zbog piromana na jesen, jer ako budeš 7. ili 8. na tabeli, reći će nam, prvo rezultati pa milion i ode još jedna godina u kokuzluku i neimaštini![]()
Jos se nadam na kraju prelaznog roka da ce uletit neki dobar igrac pogotovo neki stranac
@convict35 imam brate traume od gostovanja prošle sezone, nadam se i ja da će biti bolje 

-
Nema brige je li gostujuca ili domaca ako napravimo jaku ekipu, a na dobrom smo putu da to i uradimo.
Kad neko ima kvalitet nije potrebno ni prilagođavanje, nit jel domaca ili gostujuca i losi tereni igraju manju ulogu.
Kad neko ima kvalitet nije potrebno ni prilagođavanje, nit jel domaca ili gostujuca i losi tereni igraju manju ulogu.
Srce, čast i ponos!
Kad sam uskladio poslovni i ovaj vazniji kalendar, nisam zadovoljan
Samo tri utakmice mogu na Bilinom pogledati. Nadam se samo da ce do oktobra bar neka biti u nocnom terminu, pa da se moze stici. Gostovanja jos gora, jedino bi u Bihac i Konjic mogao ici....Yebem te sudbino.
Al halalio bih i to, da hoce taj vezni rutonja doci. A moze i napadac

Al halalio bih i to, da hoce taj vezni rutonja doci. A moze i napadac

Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
A jbti prvo kolo Pirota ja na moru. Sto bar nisu poceli sezonu 16-g halalio bi Tomislava na BP 
Al zato ide Tuzla akobogda. Tezak je raspored ali ima dosta dobri stvari prvo kolo je kao domaca fakticki sto se tice tribina jedino nam mogu sudiju nastimat standardno...
Pocinjemo proljece kuci, dobri tereni prva 3 kola plus imamo 2 zaredom kuci na kraju prvenstva pa onda Gabela.

Al zato ide Tuzla akobogda. Tezak je raspored ali ima dosta dobri stvari prvo kolo je kao domaca fakticki sto se tice tribina jedino nam mogu sudiju nastimat standardno...
Pocinjemo proljece kuci, dobri tereni prva 3 kola plus imamo 2 zaredom kuci na kraju prvenstva pa onda Gabela.