NK Čelik

Cinvict35

Re: NK Čelik

Post Postao/la Cinvict35 »

:!:
Redbull je napisao/la: 22 srp 2025, 16:25 Opet, mislim da nisu toliki levati haha

Ovo su sigurno neka dugovanja prema igracima, nisu glupi valjda dovoditi igrace, a da ne rijese ova dugovanja. Kada rijese skinut ce se blokade. Moja pretpostavka.
Ma hoce odradic ce se to,jednostavno mora al brate koji su to levati od navijaca bar ovi sto pisu po forumima,toliko egoisticni i glupi i neinteligentni da je to jadno.
Danas su za ovog sutra za onog,pa to se proda ko god im udze u upravu,zato ih i ima po 156 na utakmici aimaju toliko visoko misljenje o sebi kao i klubu,cuj prosetat ligom,mi se prepali 3ce protiv njih i narucili Dzidu da napise tekst,kao da smo mi sa nji i dobri jbte.Komedija su ovi njihovi forumasi
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Cinvict35 je napisao/la: 22 srp 2025, 16:50 :!:
Redbull je napisao/la: 22 srp 2025, 16:25 Opet, mislim da nisu toliki levati haha

Ovo su sigurno neka dugovanja prema igracima, nisu glupi valjda dovoditi igrace, a da ne rijese ova dugovanja. Kada rijese skinut ce se blokade. Moja pretpostavka.
Ma hoce odradic ce se to,jednostavno mora al brate koji su to levati od navijaca bar ovi sto pisu po forumima,toliko egoisticni i glupi i neinteligentni da je to jadno.
Danas su za ovog sutra za onog,pa to se proda ko god im udze u upravu,zato ih i ima po 156 na utakmici aimaju toliko visoko misljenje o sebi kao i klubu,cuj prosetat ligom,mi se prepali 3ce protiv njih i narucili Dzidu da napise tekst,kao da smo mi sa nji i dobri jbte.Komedija su ovi njihovi forumasi
Pa sta, naucili 100 godina fukarestinu prosipat. Napadaju ovog glavonju dzidica, a oni duzni igracima i eufa ih susprendovala, al jok dzidic kriv 😂
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Ako je sta za igrace dobro sto se desilo u BiH je Sindikat nogometasa, igraci zasticeni nema ko prije ucjena, sad ne isplatis dvije plate pokrenes sport dobijas raskid, ciste papire i plus ti moraju platiti cijeli iznos.

U međuvremenu Regoje je u izjavi kazao da će Jamaković ostati, ali i da je Tabak zadovoljio s tim da se vjerovatno treba s njim oko uslova dogovoriti
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Eugen je napisao/la: 22 srp 2025, 17:06 Ako je sta za igrace dobro sto se desilo u BiH je Sindikat nogometasa, igraci zasticeni nema ko prije ucjena, sad ne isplatis dvije plate pokrenes sport dobijas raskid, ciste papire i plus ti moraju platiti cijeli iznos.

U međuvremenu Regoje je u izjavi kazao da će Jamaković ostati, ali i da je Tabak zadovoljio s tim da se vjerovatno treba s njim oko uslova dogovoriti
I jos jedan rutonja u vezi :rock:
R0B1J4SH

Post Postao/la R0B1J4SH »

Redbull je napisao/la: 22 srp 2025, 17:01
Cinvict35 je napisao/la: 22 srp 2025, 16:50 :!:

Pa sta, naucili 100 godina fukarestinu prosipat. Napadaju ovog glavonju dzidica, a oni duzni igracima i eufa ih susprendovala, al jok dzidic kriv 😂
Ma to ti je najgora sorta ljudi ba,jos na onom tamo forumu smiješno mi kako nikad ne napišu Čelik,uvijek ćelik il likće.
:D :D
JonSnow

Post Postao/la JonSnow »

Akademija jebe majku s ovim prinovama. :tobože:
Baš onako kako smo priželjkivali.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Brotherze

Post Postao/la Brotherze »

JonSnow je napisao/la: 22 srp 2025, 19:09 Akademija jebe majku s ovim prinovama. :tobože:
Baš onako kako smo priželjkivali.
Stigao i Zinedin hehe.
Kako bi valjalo da nam u buducnosti redovno 80% ili vise igraca bude iz akademije a samo poneki igrac sa strane.
I cim se steknu uslovi ove mlade i perspektivne igrace vezati ugovorima na 3-4 sezone.
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Simpatizerima gorkog kriv džida i zeničani što nisu plaćali svoje igrače :pray:
phillies

Post Postao/la phillies »

Haj jbt se, ulazim na zadnju stranicu, citam i ne vjerujem kontam pisete o legendarnom slavnom Čeliku, kad me nije srcani opucao :) kad ono o Gorkom... A kad im je Bati oci otvarao, al dzaba...
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
habuba

Post Postao/la habuba »

Hajd nek se i Dzida nekom drugo osim Celiku na bubrege natovario.
Redbull

Post Postao/la Redbull »

phillies je napisao/la: 22 srp 2025, 20:02 Haj jbt se, ulazim na zadnju stranicu, citam i ne vjerujem kontam pisete o legendarnom slavnom Čeliku, kad me nije srcani opucao :) kad ono o Gorkom... A kad im je Bati oci otvarao, al dzaba...
Batu im i dan danas oci otvara haha

Jebu zenicu, jebu zenicani, mi glavni krivci haha. Zelim im da se izvuku iz ove situacije i odmah upadnu u sljedecu, nek se koprcaju laganini, da plate sve one grijehe sa Hurasorm prije 2 sezone sta su radili da udju u pl.
Allgunsblazing

Post Postao/la Allgunsblazing »

:D
Truhlo je napisao/la: 22 srp 2025, 11:03 Gdje nam je @allguns? Daj javi se, hoće li se šta paliti naredne sezone? :mrgreen:
Ne znam ja nista :mrgreen:
Crkvice88

Post Postao/la Crkvice88 »

Redbull je napisao/la: 22 srp 2025, 20:16
phillies je napisao/la: 22 srp 2025, 20:02 Haj jbt se, ulazim na zadnju stranicu, citam i ne vjerujem kontam pisete o legendarnom slavnom Čeliku, kad me nije srcani opucao :) kad ono o Gorkom... A kad im je Bati oci otvarao, al dzaba...

Jebu zenicu, jebu zenicani, mi glavni krivci haha. Zelim im da se izvuku iz ove situacije i odmah upadnu u sljedecu, nek se koprcaju laganini, da plate sve one grijehe sa Hurasorm prije 2 sezone sta su radili da udju u pl.
Ja realno protiv Slobode i pravih slobodasa nemam nista, al zbog onih kompleksasa sa onog foruma bi najsretniji bio kad bi se Sloboda ugasila, idioti ko da u najmanju ruku navijaju za Real, a ne za Bosanski Totenhem, Bog te ne *ebo za 100 godina postojanja ne osvojit nista i ti nekom drzis predavanje. Zamisli ti tu sklopku u glavi. Eto mamu im *ebem opet se dzaba izivcira
Dize se prasina
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Crkvice88 je napisao/la: 22 srp 2025, 20:54

Ja realno protiv Slobode i pravih slobodasa nemam nista, al zbog onih kompleksasa sa onog foruma bi najsretniji bio kad bi se Sloboda ugasila, idioti ko da u najmanju ruku navijaju za Real, a ne za Bosanski Totenhem, Bog te ne *ebo za 100 godina postojanja ne osvojit nista i ti nekom drzis predavanje. Zamisli ti tu sklopku u glavi. Eto mamu im *ebem opet se dzaba izivcira
Opusteno samo :mrgreen:

Jebat ih, imaju nam na cemu zaviditi. Eto im i carsija i sisoja, ciganlug uvijek neki.
Crkvice88

Post Postao/la Crkvice88 »

Redbull je napisao/la: 22 srp 2025, 21:09
Crkvice88 je napisao/la: 22 srp 2025, 20:54

Opusteno samo :mrgreen:

Jebat ih, imaju nam na cemu zaviditi. Eto im i carsija i sisoja, ciganlug uvijek neki.
A zamisli druze osvojis 7 bodova od 99 i ti se nadjes da nekom nesto pricas, ljudi tacno nisu normalni, duzni i Bogu i narodu, samo je pitanje dana kad ce se ugasit.. al eto, mi ne valjamo, ne valja nista sto je nase i sve sto mi radimo nije dobro, glup, gluplji, fukara
Dize se prasina
Odgovori