NK Čelik
Re: NK Čelik
Konačno slatke muke,neka je i nas krenulo,a moralo je kad tad jer velikan slavni legendarni Čelik iz Zenice je morao kad tad da proradi.
Momcima iz Uprave svaka čast,nadam se da su se oni sto su nakon poraza od Radničkog skandirali Uprava napolje,ujeli za jezik i pokajali do sad.
Momcima iz Uprave svaka čast,nadam se da su se oni sto su nakon poraza od Radničkog skandirali Uprava napolje,ujeli za jezik i pokajali do sad.
Golan je tu. U 21 o kvaliteti zaista ne bih jer nemam blage veze o liku Jamaković će biti nas igrač i vjerovatno počinjati utakmice. Tu će dolaziti do izražaja Mašić. Malo igrati 10ku malo u napad, po potrebi. Šta bude bit će na Kupresu. Jebeš ga. Slikamo sutra/ prekosutra članske i sezonske pa da se klinčimo 

Kalesic je mladji ali svejedno, koji god dodje valjat ce nam. Dobro je sto su i jedan i drugi oko 1,90 visoki a nama fali tih visokih igraca pa dobro ce doci.
Auuu to sam zaboravio, mogao bi slavni legendarni Čelik iz Zenice startati u 4 4 2 sistemusamocelik je napisao/la: ↑21 srp 2025, 23:23 Golan je tu. U 21 o kvaliteti zaista ne bih jer nemam blage veze o liku Jamaković će biti nas igrač i vjerovatno počinjati utakmice. Tu će dolaziti do izražaja Mašić. Malo igrati 10ku malo u napad, po potrebi. Šta bude bit će na Kupresu. Jebeš ga. Slikamo sutra/ prekosutra članske i sezonske pa da se klinčimo![]()

Zamisli ovu vezu: Popović, Delić, Sadiković, Šero a gore u vrhu Mašić i Jamaković/Spahić
Gledaj veze rutave

-
Pod moranje jos jedno krilo koje moze igrati spica, i to rutonja debele dlake. Sero, Popovic i Durmis ne mogu iznijeti sezonu.Truhlo je napisao/la: ↑22 srp 2025, 09:00Auuu to sam zaboravio, mogao bi slavni legendarni Čelik iz Zenice startati u 4 4 2 sistemusamocelik je napisao/la: ↑21 srp 2025, 23:23 Golan je tu. U 21 o kvaliteti zaista ne bih jer nemam blage veze o liku Jamaković će biti nas igrač i vjerovatno počinjati utakmice. Tu će dolaziti do izražaja Mašić. Malo igrati 10ku malo u napad, po potrebi. Šta bude bit će na Kupresu. Jebeš ga. Slikamo sutra/ prekosutra članske i sezonske pa da se klinčimo![]()
![]()
Zamisli ovu vezu: Popović, Delić, Sadiković, Šero a gore u vrhu Mašić i Jamaković/Spahić
Gledaj veze rutave![]()
-
Pa ima eto Jamakovic, kako god okrenes nije losiji od Martinovica i onda ti dodje Durmis kao dodatak u odnosu na proslu sezonu. Ovi sto su otisli ne mozes rec da su nesto aman oslabili ekipu odlaskom.prisonbreak je napisao/la: ↑22 srp 2025, 09:36Pod moranje jos jedno krilo koje moze igrati spica, i to rutonja debele dlake. Sero, Popovic i Durmis ne mogu iznijeti sezonu.Truhlo je napisao/la: ↑22 srp 2025, 09:00Auuu to sam zaboravio, mogao bi slavni legendarni Čelik iz Zenice startati u 4 4 2 sistemusamocelik je napisao/la: ↑21 srp 2025, 23:23 Golan je tu. U 21 o kvaliteti zaista ne bih jer nemam blage veze o liku Jamaković će biti nas igrač i vjerovatno počinjati utakmice. Tu će dolaziti do izražaja Mašić. Malo igrati 10ku malo u napad, po potrebi. Šta bude bit će na Kupresu. Jebeš ga. Slikamo sutra/ prekosutra članske i sezonske pa da se klinčimo![]()
![]()
Gledaj veze rutave![]()
Ma najvažnije nam je osigurati tog veznjaka rutonju još. Krilo ne znam, ima njih trojica plus Jamaković, koji će zbog U21 nekad startati na krilu. Može i Delić nekad zamjeniti Šeru na krilu, igrao je to dosta puta u karijeri.KakhaKaladze je napisao/la: ↑22 srp 2025, 09:54Pa ima eto Jamakovic, kako god okrenes nije losiji od Martinovica i onda ti dodje Durmis kao dodatak u odnosu na proslu sezonu. Ovi sto su otisli ne mozes rec da su nesto aman oslabili ekipu odlaskom.prisonbreak je napisao/la: ↑22 srp 2025, 09:36Pod moranje jos jedno krilo koje moze igrati spica, i to rutonja debele dlake. Sero, Popovic i Durmis ne mogu iznijeti sezonu.
Kratka je polusezona od 13 utakmica, ne treba nam tu roster od 30 igrača, još taj veznjak i bilo kakav golman i mi smo spremni za prvenstvo.
Ajde ligo kreni, da poludimo...
https://sportbc.ba/fudbal/masetic-za-sp ... ele-video/
Ako odigra sljedecu sezonu kao drugi dio prosle mogli bi ga dobro unovciti
Ako odigra sljedecu sezonu kao drugi dio prosle mogli bi ga dobro unovciti
Gdje nam je @allguns? Daj javi se, hoće li se šta paliti naredne sezone? 

-
Samo pogana liga najveća pauza u evropi još ovo skraćenje kola...da Allah sačuva.Dijaspore nam neće moći biti taman kad krene vrijeme nazad, al još malo se strpit i papa.
Ovo mi je prvi put u zadnjih 5 godina da mi nedostaje PLGuest.1945 je napisao/la: ↑22 srp 2025, 11:39 Samo pogana liga najveća pauza u evropi još ovo skraćenje kola...da Allah sačuva.Dijaspore nam neće moći biti taman kad krene vrijeme nazad, al još malo se strpit i papa.

Ovaj amaterski cirkus sa samo 26 kola, a u RS igraju 32, je baš ono da bježimo odavdje što prije.
Još PL starta 26.7, baš uživancija noćne ljetne tekme, puno derbija